میشه پرنده باشی اما رها نباشی
میشه دلت بگیره اسیر غصه ها شی
حالا که آسمونم دنیای تازه ای نیست
اونوقت یه جا بشینی محو گذشته ها شی
ترسیده باشی از کوچ اوجو ندیده باشی
واسه یه مشته دونه اهلیه ادما شی
سخت
تو یه کتاب حافظ بزار جلوت غمت نباشه از هر چی خواستی بنویسی بنویس :smilies:نمیشه ازین آهنگای خواننده ها هم بنویسیم که توش ازین وازه ها هست؟ چه عیبی داره ... مسئولین و مدیران چرا توجه و بررسی نمی نمایند...![]()
تو یه کتاب حافظ بزار جلوت غمت نباشه از هر چی خواستی بنویسی بنویس :smilies:
شعری که من نوشتم خیلی هم با معنیه !!! پسر بد !!!![]()
من کی گفتم اونو حافظ خونده ؟؟ :black_eyed: گفتم تو هم یه کتاب حافظ بزار جلوت از هر چی خواستی اونوقت شعر بگو :65d6a5d6s:ما ازین تقلب ها بلد نیستیم مثل شما انجام بدیم از روی کتاب بنویسیم ..بعله ..:motat:
در ضمن ما کل شعرهای حافظ رو خفظ میباشیم چرا میگی شعر بالاییت رو حافظ خونده و خیلی معنی دار هست ...؟![]()
من کی گفتم اونو حافظ خونده ؟؟ :black_eyed: گفتم تو هم یه کتاب حافظ بزار جلوت از هر چی خواستی اونوقت شعر بگو :65d6a5d6s:
حافظ در وصف تو هم یه شعر گفته تازه :ما خودمون حافظ رو بلدیم ..لازم به تقلب نیست مثل شما و بیایم اینجا هی از خودمون بیت خافظ ارائه بدیم ..بعله...:motat::motat:
حافظ در وصف تو هم یه شعر گفته تازه :
امشب ای ماه به درد دل من تسکینی ..... آخر ای ماه تو همدرد منه مکسینی
حالا برو از این اشعار فیض ببر)
این طوطیه شکر شکن پارسی زبان شیرین گفتار (مکسین) یهو هوس می کنه بیاد کلبه ی شعر آزاری دیگه چی کار کنیم :black_eyed:به به به به
می بینم که راویان اخبار و ناقلان آثار و طوطیان شکرشکن شیرین گفتار کلبه محقر مشاعره رو به یمن قدمشون نورباران کردن. متها نور زیادی هم خوب نیست.چشم آدم رو میزنه:65d6a5d6s: