چرا روشش رو بگن رضا اونطوري تو ركودهاي بالاتري رقابت ميكنيم خوب جذاب تر هم ميشه:thumbsupsmileyanim:
وقتي يه عده محدود بدونن بقيه ندونن كيفي نداره.يا همه بدونن يا هيشكي.نه من که نمیدونم چطوریه.ولی خراب میشه.کیف یه سری چیزا به ندونستنشه.مثل شعبده بازی.:dadad4:
وقتي يه عده محدود بدونن بقيه ندونن كيفي نداره.يا همه بدونن يا هيشكي.h34r-smiley
كمونيستي)
20.115![]()
اگه دقت کنید نوشته شده رکورد تا حداقل 2 دقیقه هست...اینا که چیزی نیست که...آقا کاری نداره که ....رکوردای نزدیک ب 30 ی پیام میده بعدش ..اون رو بیاید بگید اینجا، هر کی که میگه رکورد بالا زده..راست میگی ، اینا تقلب کردن. اصلا نمیشههههههههههههههههه به 29 رسید!
من الان 22.3 هستم!
باید به گناهشون اعتراف کنن تا بخشیده بشن:smilies:
مرسی آوا.یعنی میدونستم یه کاری کردن.این PCR اتیش میشه میشناسمش دیگه.یعنی الان بشینه اینجاها عمرا تا 20 هم نمیره.حالا هی میادد میگه پیام تبریک.نکن اخوی.نکن برادر.از روی دولت کریمه ی روحانی شرم کن و نکن.:a2d3:سلام دوستان......من وقتی داشتم این تاپیکو میخوندم یهو حس پلیسیم گل کرد و یه سری تحقیقات روی رکوردها انجام دادم:smiliess (11):
تارا....پی سی آر و پرنیا......شما که داشتین فتوشاپ میکردین حداقل فقط پیغام وسطشو عوض میکردین. بالای پنجره رکورد مینویسه:"پیامی از وبسایت " که برای شما وجود نداره:a2d3:
شما سه نفر به جرم اخاذی و تقلب باز داشتین:4d564ad6:
مرسی آوا.یعنی میدونستم یه کاری کردن.این PCR اتیش میشه میشناسمش دیگه.یعنی الان بشینه اینجاها عمرا تا 20 هم نمیره.حالا هی میادد میگه پیام تبریک.نکن اخوی.نکن برادر.از روی دولت کریمه ی روحانی شرم کن و نکن.:a2d3:
ب قول تارا نشنیده گرفتم.......آخرش پیام رو بیاید بگید
مرسی آوا.یعنی میدونستم یه کاری کردن.این pcr اتیش میشه میشناسمش دیگه.یعنی الان بشینه اینجاها عمرا تا 20 هم نمیره.حالا هی میادد میگه پیام تبریک.نکن اخوی.نکن برادر.از روی دولت کریمه ی روحانی شرم کن و نکن.:a2d3:
البته من یه چیز رو بگم.من این بازی رو اول دوره دانشجوییم بازی کرده بودم....اون موق ها زیاد بازی میکردم..رکوردای اول منم اون موق حدود 21 بود :riz513:..یه زمانی هر وقت بیکار میشدم این بازی رو بازی میکردم....خیلی من این بازی رو بازی کردم....دیشب بعد از مدتها دوباره بازی کردم...هر چی بیشتر بازی کنید بالاتر میرید....دیشب که بازی کردم اون پیام رو بهم داد...دفه های دیگه نداد....شاید باید حتما 29 ب بالا باش تا پیام بده.
من رکورد این 3 نفر رو به رسمیت نمیشناسم .اقا این رکورد اخریه خودمه.عرق ریختم واسش.
![]()
راست گفتنا مجرم بالاخره به صحنه جرم برمیگرده.....براشمام که بالای رکورد ننوشته:پیامی از وب پیج:smiliess (7):