یک بازی جذاب برای تمرکز حواس

parnian24

New member
چرا روشش رو بگن رضا اونطوري تو ركودهاي بالاتري رقابت ميكنيم خوب جذاب تر هم ميشه:thumbsupsmileyanim:

reza.n

New member
چرا روشش رو بگن رضا اونطوري تو ركودهاي بالاتري رقابت ميكنيم خوب جذاب تر هم ميشه:thumbsupsmileyanim:

نه من که نمیدونم چطوریه.ولی خراب میشه.کیف یه سری چیزا به ندونستنشه.مثل شعبده بازی.:dadad4:

parnia

New member
من که تقلب نکردم...:tonguesmiley:

ولی حق با رضاست پرنیان جون....لو نره بهتره....:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
وقتي يه عده محدود بدونن بقيه ندونن كيفي نداره.يا همه بدونن يا هيشكي.:ph34r-smiley:(كمونيستي)

خب فرشته بازی بکن لذتشو ببر دیگه.اونطوری مطمئن باش جذابیتش میره.اگه میخای بدونی ازشون توو پ.خ بپرس

parnian24

New member
218519_wwinesmiley5.gif
20.115

Maryam.A

Well-known member
باباتون یه چیزی میدونست گفت بذار تو کوچه بمونن
شماهاهم رفتید توکار تقلب
برو بچ همدیگرو ضایع کردیدا
دمه بچه های تهران گرم که مثل کف دست باک و صادقن

AWWA

New member
سلام دوستان......من وقتی داشتم این تاپیکو میخوندم یهو حس پلیسیم گل کرد و یه سری تحقیقات روی رکوردها انجام دادم:smiliess (11):

تارا....پی سی آر و پرنیا......شما که داشتین فتوشاپ میکردین حداقل فقط پیغام وسطشو عوض میکردین. بالای پنجره رکورد مینویسه:"پیامی از وبسایت " که برای شما وجود نداره:a2d3:

شما سه نفر به جرم اخاذی و تقلب باز داشتین:4d564ad6:

PCR

New member
راست میگی ، اینا تقلب کردن. اصلا نمیشههههههههههههههههه به 29 رسید!
من الان 22.3 هستم!

باید به گناهشون اعتراف کنن تا بخشیده بشن:smilies:
اگه دقت کنید نوشته شده رکورد تا حداقل 2 دقیقه هست...اینا که چیزی نیست که...آقا کاری نداره که ....رکوردای نزدیک ب 30 ی پیام میده بعدش ..اون رو بیاید بگید اینجا، هر کی که میگه رکورد بالا زده..

reza.n

New member
سلام دوستان......من وقتی داشتم این تاپیکو میخوندم یهو حس پلیسیم گل کرد و یه سری تحقیقات روی رکوردها انجام دادم:smiliess (11):

تارا....پی سی آر و پرنیا......شما که داشتین فتوشاپ میکردین حداقل فقط پیغام وسطشو عوض میکردین. بالای پنجره رکورد مینویسه:"پیامی از وبسایت " که برای شما وجود نداره:a2d3:

شما سه نفر به جرم اخاذی و تقلب باز داشتین:4d564ad6:
مرسی آوا.یعنی میدونستم یه کاری کردن.این PCR اتیش میشه میشناسمش دیگه.یعنی الان بشینه اینجاها عمرا تا 20 هم نمیره.حالا هی میادد میگه پیام تبریک.نکن اخوی.نکن برادر.از روی دولت کریمه ی روحانی شرم کن و نکن.:a2d3:

PCR

New member
مرسی آوا.یعنی میدونستم یه کاری کردن.این PCR اتیش میشه میشناسمش دیگه.یعنی الان بشینه اینجاها عمرا تا 20 هم نمیره.حالا هی میادد میگه پیام تبریک.نکن اخوی.نکن برادر.از روی دولت کریمه ی روحانی شرم کن و نکن.:a2d3:

ب قول تارا نشنیده گرفتم.......آخرش پیام رو بیاید بگید

AWWA

New member
مرسی آوا.یعنی میدونستم یه کاری کردن.این pcr اتیش میشه میشناسمش دیگه.یعنی الان بشینه اینجاها عمرا تا 20 هم نمیره.حالا هی میادد میگه پیام تبریک.نکن اخوی.نکن برادر.از روی دولت کریمه ی روحانی شرم کن و نکن.:a2d3:

درموردرکورد شیوا یه مورد مشکوک دیگه هم وجودداره....تو رکوردش به جای okنوشته تایید!!! ولی خب چون خانومه نادیده میگیرم تا جرمش سنگین نشه گناه داره

پ ن:خارج از شوخی ... چرا این موارد فرق میکنه؟به خاطر تقلبه یا از سیستمی به سیستم دیگه فرق میکنه؟:33:

آخرین ویرایش:

PCR

New member
البته من یه چیز رو بگم.من این بازی رو اول دوره دانشجوییم بازی کرده بودم....اون موق ها زیاد بازی میکردم..رکوردای اول منم اون موق حدود 21 بود :riz513:..یه زمانی هر وقت بیکار میشدم این بازی رو بازی میکردم...این که گفتم برید یه سال دیگه بیاید برا همین بود....چون خیلی من این بازی رو بازی کردم....دیشب بعد از مدتها دوباره بازی کردم...هر چی بیشتر بازی کنید بالاتر میرید....دیشب که بازی کردم اون پیام رو بهم داد...دفه های دیگه نداد....شاید باید حتما 29 ب بالا باش تا پیام بده.

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
من رکورد این 3 نفر رو به رسمیت نمیشناسم .اقا این رکورد اخریه خودمه.عرق ریختم واسش.
56586151828975713041.jpg

reza.n

New member
البته من یه چیز رو بگم.من این بازی رو اول دوره دانشجوییم بازی کرده بودم....اون موق ها زیاد بازی میکردم..رکوردای اول منم اون موق حدود 21 بود :riz513:..یه زمانی هر وقت بیکار میشدم این بازی رو بازی میکردم....خیلی من این بازی رو بازی کردم....دیشب بعد از مدتها دوباره بازی کردم...هر چی بیشتر بازی کنید بالاتر میرید....دیشب که بازی کردم اون پیام رو بهم داد...دفه های دیگه نداد....شاید باید حتما 29 ب بالا باش تا پیام بده.

باشه جانم.ما باورمان شد:motat:

AWWA

New member
من رکورد این 3 نفر رو به رسمیت نمیشناسم .اقا این رکورد اخریه خودمه.عرق ریختم واسش.
56586151828975713041.jpg

راست گفتنا مجرم بالاخره به صحنه جرم برمیگرده.....براشمام که بالای رکورد ننوشته:پیامی از وب پیج:smiliess (7):

بالا