قابل توجه پرنیا
روش تقلبتم پیدا کردم
شما میخواستی سریعا بسوزی تا یه عکس از صفحه بگیری و بعدش با فتوشاپ عدد رو پاک کنی و عدد خودت رو بنویسی..برا همین سریعا مربع کوچیک رو کشیدی پایین بعد از صفحه عکس گرفتی..ولی امان از اینکه این کارت کاملا خودت رو لو داد
این لینک رو ببینن
http://upload7.ir/images/36066488667977726607.jpg
من خودم این کار رو کردم و با عکسی که تو گذاشتی مطابقت میکنه.... به جای قرار گرفتن مستطیل ها دقت کن ...دقیقا هون حالتی هست که با کشیدن سریع مربع به سمت پایین به وجود اومده ...دو مستطیل آبی زیر پیام و دقیقا مثل عکس و دوتا مستطیل دیگه پشت پیام....فقط با این تفاوت که با فتوشاپ عدد رو تغییر دادی.......ولی ایول کار جالبی کردی...در ضمن هنو یه برگه آث دیگه دارم برا اینکه دست هر کی که تقلب کنه رو رو کنم..پس شیطونی نکینید....
پرچم بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااست
قابل توجه پی سی....
اولا که بسیار خوشحالم که ذهنتون رو تا صبح به فعالیت مشغول کردم....اورین....ذهن خلاقی داری...
دوما....حرکت مستطیلها هیچگونه قاعده و قانون خاصی ندارد که اگه داره اول ثابت کن...:motat:...من هم میتونم حرکت مستطیل شما رو در ثانیه 2 یا 3 پیدا کرده و ثبت کنم....و ادعا کنم شما هم فتو شاپ کردی...
سوما...من که اصن با نرم افزار فتو شاپ تا حالا کار نکردم...اصن ندارم برنامشو...ولی شما اگه داری یکی عین صفحه ای که من عکس انداختم بساز و بذار ببینم میشه....نه بذا ببینم میشه...:smilies:
چهارما....تهدید نکن جانم...فایده نداره....منم ی سوتی ازت دارم که ثابت کنم واسه شما تقلبه ها....از خانمیمه چیزی نمیگم...:bunnyearsmiley:
پنجما.....پرچم دست خودمه....:auizz3ffy9vla57584x
مواظب پرچمم باشین تا 2 از سرکار بیام....