یک بازی جذاب برای تمرکز حواس

PCR

New member
نه دیگه...من میخاستم مچ تو رو بگیرم...ببینم تو از خودت پیام در میاری یا نه....:bunnyearsmiley:

ببین حریف دخترای شمال نمیشی...زور نزن...رکورد دست خودمه:auizz3ffy9vla57584x

ااااا.بابا دیگه مشخص شد..بیا بگو...آقا به نظر من کاری که تو کردی از رکورد هم بالاتر بود فقط بگو چیکار کردی...اصن باید به اون کاری که کردی افتخار کنی نه رکورد.

PCR

New member
قابل توجه پرنیا
روش تقلبتم پیدا کردم
شما میخواستی سریعا بسوزی تا یه عکس از صفحه بگیری و بعدش با فتوشاپ عدد رو پاک کنی و عدد خودت رو بنویسی..برا همین سریعا مربع کوچیک رو کشیدی پایین بعد از صفحه عکس گرفتی..ولی امان از اینکه این کارت کاملا خودت رو لو داد
این لینک رو ببینن
http://upload7.ir/images/36066488667977726607.jpg
من خودم این کار رو کردم و با عکسی که تو گذاشتی مطابقت میکنه.... به جای قرار گرفتن مستطیل ها دقت کن ...دقیقا هون حالتی هست که با کشیدن سریع مربع به سمت پایین به وجود اومده ...دو مستطیل آبی زیر پیام و دقیقا مثل عکس و دوتا مستطیل دیگه پشت پیام....فقط با این تفاوت که با فتوشاپ عدد رو تغییر دادی.......ولی ایول کار جالبی کردی...در ضمن هنو یه برگه آث دیگه دارم برا اینکه دست هر کی که تقلب کنه رو رو کنم..پس شیطونی نکینید....
پرچم بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااست

parnia

New member
قابل توجه پرنیا
روش تقلبتم پیدا کردم
شما میخواستی سریعا بسوزی تا یه عکس از صفحه بگیری و بعدش با فتوشاپ عدد رو پاک کنی و عدد خودت رو بنویسی..برا همین سریعا مربع کوچیک رو کشیدی پایین بعد از صفحه عکس گرفتی..ولی امان از اینکه این کارت کاملا خودت رو لو داد
این لینک رو ببینن
http://upload7.ir/images/36066488667977726607.jpg
من خودم این کار رو کردم و با عکسی که تو گذاشتی مطابقت میکنه.... به جای قرار گرفتن مستطیل ها دقت کن ...دقیقا هون حالتی هست که با کشیدن سریع مربع به سمت پایین به وجود اومده ...دو مستطیل آبی زیر پیام و دقیقا مثل عکس و دوتا مستطیل دیگه پشت پیام....فقط با این تفاوت که با فتوشاپ عدد رو تغییر دادی.......ولی ایول کار جالبی کردی...در ضمن هنو یه برگه آث دیگه دارم برا اینکه دست هر کی که تقلب کنه رو رو کنم..پس شیطونی نکینید....
پرچم بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااست

قابل توجه پی سی....

اولا که بسیار خوشحالم که ذهنتون رو تا صبح به فعالیت مشغول کردم....اورین....ذهن خلاقی داری...

دوما....حرکت مستطیلها هیچگونه قاعده و قانون خاصی ندارد که اگه داره اول ثابت کن...:motat:...من هم میتونم حرکت مستطیل شما رو در ثانیه 2 یا 3 پیدا کرده و ثبت کنم....و ادعا کنم شما هم فتو شاپ کردی...

سوما...من که اصن با نرم افزار فتو شاپ تا حالا کار نکردم...اصن ندارم برنامشو...ولی شما اگه داری یکی عین صفحه ای که من عکس انداختم بساز و بذار ببینم میشه....نه بذا ببینم میشه...:smilies:

چهارما....تهدید نکن جانم...فایده نداره....منم ی سوتی ازت دارم که ثابت کنم واسه شما تقلبه ها....از خانمیمه چیزی نمیگم...:bunnyearsmiley:

پنجما.....پرچم دست خودمه....:auizz3ffy9vla57584x

مواظب پرچمم باشین تا 2 از سرکار بیام....

آخرین ویرایش:

ریحانه-ش

New member
سلام
آقا ما جنوبیا تقلب مقلب تو کارمون نیست،صاف عین کف دست! بقیه هم سعی کنید مثل ما باشین! یعنی حتما هستین:rose:
تازه قرار نبود تا صبح بیدار باشین که!خب منم اگه تا اون ساعت بیدار می موندم 1دیقه حداقل رکورد میزدم!:whistle:
ولی حالا هم حسش نیست.بالای 29 رکورد زدم خبرتون میکنم:painting:

z.bio

New member
بچه ها دعوا نکنید:sdasdasd: رکورد من 10 شد. باور نمیکنید عکسشو بذارمااا:4d564ad6:

ریحانه-ش

New member
میخوام یه اعترافی کنم:shocked:

در صورتیکه که پی سی آر و شیوا الان رکوردهاشون توسط داور بین الملل تایید بشه!!!!!! باید بگم شما نابغه اید!:applause:
من به 22 هم رسیدم ولیاااااااااااااا:sarma:

reza.n

New member
اینطور که بر میاد هم PCR و هم پرنیا تقلب کردن خودشون همدیگرو ضایع کردن.جفتتون اخراجین.یعنی تابلویین اصلا.
تارا جان شما باید مدرک ارائه کنی.
ریحانه این بچه ها مرکز میان تقلب راه میندازن شیوا هم حتما خواست پرچمو بالا ببره اومده زده رو دستش که حس زرنگی نکنن.:tonguesmiley:
دوستانی که صادقانه بازی میکنن ادامه بدن.من به شخصه فکر میکنم تا رکورد 24 رو معقولانه و با تمرین زیاد بشه زد.ببینیم کی به 24 میرسه.متچکر از دوستان.دم بچه ها شمال و جنوب و شرق و غرب و مرکز ==>مثل تابستون گرم گرم.:28:

ریحانه-ش

New member
اینطور که بر میاد هم PCR و هم پرنیا تقلب کردن خودشون همدیگرو ضایع کردن.جفتتون اخراجین.یعنی تابلویین اصلا.
ریحانه این بچه ها مرکز میان تقلب راه میندازن شیوا هم حتما خواست پرچمو بالا ببره اومده زده رو دستش که حس زرنگی نکنن.:tonguesmiley:
دوستانی که صادقانه بازی میکنن ادامه بدن.من به شخصه فکر میکنم تا رکورد 24 رو معقولانه و با تمرین زیاد بشه زد.ببینیم کی به 24 میرسه.متچکر از دوستان.دم بچه ها شمال و جنوب و شرق و غرب و مرکز ==>مثل تابستون گرم گرم.:28:

راست میگی ، اینا تقلب کردن. اصلا نمیشههههههههههههههههه به 29 رسید!
من الان 22.3 هستم!

باید به گناهشون اعتراف کنن تا بخشیده بشن:smilies:

reza.n

New member
تارا تو هم اخراجی.بابا چرا همش فکر دور زدنین.خب بازی کنین لذتشو ببرین.challenge باشه براتون.(خواستم بگم منم بلدم از این کلمه ها:whistle:)

ریحانه-ش

New member
دوستای عزیز جون ... بذارین یه جای این دنیا بی تقلب و مکر وفریب همه چی پیش بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسییییییییییییییی

parnia

New member
ینی 1 درصدم احتمال نمیدین من تا 32 رفته باشم؟؟؟؟؟:smilies:

parnia

New member

129fs4252631.gif
46.gif
.....................

بالا