یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

Hossein2468

New member
یکی از غم انگیزترین خاطرات من ...مربوط پست های ZERO هستش.....:13:

یعنی الان کلی به کامنت بالاشون نگاه کردم....چند بار خوندم....ولی من واقعا نمیتونم بخونم چی نوشتن...:sadsmiley:.......

ددس...د3...شکه؟....دادا6....منژره؟؟....:sad:....
یکی از مجهولات زندگیم فهمیدن نوشته های zeroهستش:33:

چقدر استرس داشتی ماشالا .......ایشالا خوشبخت شی.

قربونت عزیزم *-: منم برات آرزوی خوشبختی دارمممم :)

خاطره بگم:من اولش به هرکی پیام دوستی میدادم استرس داشتم قبول نکنه
یادمه تازه اومده بودم به ارشد 90پیام دوستی دادم نگو ایشون رفتن افق تا برگزدنو ادم کنن کلی تخریب روحیه داشتم.

:riz481:

MAHSABANOO

New member
یادمه شیطونکم که تازه اسمشو عوض کرده بود من رفتم تو لیست دوستانم و دیدم که یه اسم جدید هست یادم نمی اومد که من کی براش درخواست دادم براش پ خ فرستادم نمیدونم من به شما درخواست دادم یا شما به من به هر حال از دوستی با شما خوشحالم
اونم برام نوشت مرسی بانو قبلا هم گفتم الان هم میگم خیلی ماهی من اینطوری:21: پیش خودم گفتم وا بسم الله کی این پسره بهم گفته ماهی من یادم نمیاد براش فرستادم کی گفتین حسان برام تو پیام بازدید جواب داد بهم گفت یادته برات پ خ فرستادم لینک شکلک بدی بهم منم چون چند نفر ازم خواسته بودن یادم نیومد الکی گفتم آره آخه ضایع بود دیگه بگم نه:dadad4: بعدش که خواستم جوابشو بدم زدم مشاهده گفتگو که براش جوابشو همونجا بزارم دیدم وا من چقدر براحسان کلی تا حالا پیام فرستادم یکم که خوندم دیدم شیطونکه همون موقع دوباره برام پیام داد حالا فهمیدی واقعا یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم که خوشحالو خندان بودم از کشفم:thanks: گفتم بله که فهمیدم چرا اسمتو عوض کردی شیطونکم:p7977cujr38iyymsu8:

waria

New member
اهوم اهوم...نوبتیم ک باشه نوبت منه.خاطره ک نمیتونم بگم ولی یکی از سوتیامو میگم.عیده دیگه:whistle:
من اولین انجمنی ک توش عضو شدم همین جا بود(اگه هم جای دیگه بوده فعالیت نداشتم توش)اول ک تو تاپیکای علمی بودم بعد کم کم اومدم تو قسمت سرگرمی.پستا رو میخوندم و لایک میکردم.بعدِ ی مدت دقت کردم دیدم پایین پستا اسم افرادی ک لایک میکنن و میزنه بعد خیلی ک دقت کردم دیدم یکی اسمش others ه.با خودم گفتم ملت چ نام کاربریایی انتخاب میکنن.میدیدم این طرف همه جا هم هست.:whistle:تو دلم میگفتم چ بیکاره همه پستارو میخونه لایک میکنه.بعد ک خیلی دقت کردم دیدم این عدد کنار اسمش فرق میکنه هردفعه. ی روز باخودم گفتم برم تو پروفشون احتمالا اینا مال ی خانوادن ی اسم انتخاب کردن هرکی ی عدد گذاشته کنارش گم نشن ی وقت.:whistle:بعد ک کلیک کردم رواسمش..... این شکلی شدم------->
22.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

parnia

New member
اهوم اهوم...نوبتیم ک باشه نوبت منه.خاطره ک نمیتونم بگم ولی یکی از سوتیامو میگم.عیده دیگه:
من اولین انجمنی ک توش عضو شدم همین جا بود(اگه هم جای دیگه بوده فعالیت نداشتم توش)اول ک تو تاپیکای علمی بودم بعد کم کم اومدم تو قسمت سرگرمی.پستا رو میخوندم و لایک میکردم.بعدِ ی مدت دقت کردم دیدم پایین پستا اسم افرادی ک لایک میکنن و میزنه بعد خیلی ک دقت کردم دیدم یکی اسمش others ه.با خودم گفتم ملت چ نام کاربریایی انتخاب میکنن.میدیدم این طرف همه جا هم هست.:تو دلم میگفتم چ بیکاره همه پستارو میخونه لایک میکنه.بعد ک خیلی دقت کردم دیدم این عدد کنار اسمش فرق میکنه هردفعه. ی روز باخودم گفتم برم تو پروفشون احتمالا اینا مال ی خانوادن ی اسم انتخاب کردن هرکی ی عدد گذاشته کنارش گم نشن ی وقت.:بعد ک کلیک کردم رواسمش..... این شکلی شدم-----/i/mesg/emoticons7/22.gif[/IMG]

ما منتظر شنیدن سایر خاطرات شما هستیم دوست عزیز...:whistle:

احتمالا سیمرغ بلورین به خودت تعلق بگیره:65d6a5d6s:......خدایا این کاربر را از ما مگیر:25r30wi:

mj1919

New member
اهوم اهوم...نوبتیم ک باشه نوبت منه.خاطره ک نمیتونم بگم ولی یکی از سوتیامو میگم.عیده دیگه:whistle:
من اولین انجمنی ک توش عضو شدم همین جا بود(اگه هم جای دیگه بوده فعالیت نداشتم توش)اول ک تو تاپیکای علمی بودم بعد کم کم اومدم تو قسمت سرگرمی.پستا رو میخوندم و لایک میکردم.بعدِ ی مدت دقت کردم دیدم پایین پستا اسم افرادی ک لایک میکنن و میزنه بعد خیلی ک دقت کردم دیدم یکی اسمش others ه.با خودم گفتم ملت چ نام کاربریایی انتخاب میکنن.میدیدم این طرف همه جا هم هست.::تو دلم میگفتم چ بیکاره همه پستارو میخونه لایک میکنه.بعد ک خیلی دقت کردم دیدم این عدد کنار اسمش فرق میکنه هردفعه. ی روز باخودم گفتم برم تو پروفشون احتمالا اینا مال ی خانوادن ی اسم انتخاب کردن هرکی ی عدد گذاشته کنارش گم نشن ی وقت.::بعد ک کلیک کردم رواسمش..... این شکلی شدم------->
22.gif

فعلا ، این خاطره باید نامزد سوتی قرن اعلام کنیم!:riz481:
در کنار سوتی ها ی مهسابانو!:25r30wi:

BBT

New member
من اولین انجمنی ک توش عضو شدم همین جا بود(اگه هم جای دیگه بوده فعالیت نداشتم توش)اول ک تو تاپیکای علمی بودم بعد کم کم اومدم تو قسمت سرگرمی.پستا رو میخوندم و لایک میکردم.بعدِ ی مدت دقت کردم دیدم پایین پستا اسم افرادی ک لایک میکنن و میزنه بعد خیلی ک دقت کردم دیدم یکی اسمش others ه.با خودم گفتم ملت چ نام کاربریایی انتخاب میکنن.میدیدم این طرف همه جا هم هست.:whistle:تو دلم میگفتم چ بیکاره همه پستارو میخونه لایک میکنه.بعد ک خیلی دقت کردم دیدم این عدد کنار اسمش فرق میکنه هردفعه. ی روز باخودم گفتم برم تو پروفشون احتمالا اینا مال ی خانوادن ی اسم انتخاب کردن هرکی ی عدد گذاشته کنارش گم نشن ی وقت.:istle:بعد ک کلیک کردم رواسمش..... این شکلی شدم------->
22.gif

:25r30wi::
این دیگه سوتی نبوده ابر سوتی بوده

mj1919

New member
:25r30wi::

واسه ی اینکه منم اسپم نیام؛

باید بگم ، من از "زیرو وان بازی" خوشم میاد (بر سیاق فردین بازی)؛
یعنی از رسم الخط ویژه اش، که زمانیکه با فونتها، رنگها، سایزها، بازی می کنه ، خوشم میاد، و جالیه، روی پستهاش اینقدر دقت نظر داره! :ad54ad:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

waria

New member
ما منتظر شنیدن سایر خاطرات شما هستیم دوست عزیز...

احتمالا سیمرغ بلورین به خودت تعلق بگیره......خدایا این کاربر را از ما مگیر
شما فعلا یکم یواشتر بخند آبرو داریم تو در وهمسایه
23.gif

فعلا ، این خاطره باید نامزد سوتی قرن اعلام کنیم!
در کنار سوتی ها ی مهسابانو!
اگه جایزه داره اشکال نداره ،ب حسان بگین ترتیبشو بده:whistle:

23.gif

پ ن:فقط ادمین نیاد بخونه.ی کم باهاش رو در بایسی دارم.:whistle:

شفيع

Well-known member
منم از نحوه اشنايي با يكي از كاربرا بگم :اين دختر خانم گل تو هر پست كه ميدادم ميومد گير ميداد به نوشتم.يهو ديدم پ خ داد.رفتم خوندم ديدم سوال پشت سوال اينقد سوال سوال پرسيد اينقد پرسيد كه خداوكيلي پدرمو در آورد من بهش ميگفتم شكاكي و سوظن داري اما زير بار نميرفت اما الان دوستان خوبي هستيم و به گفته خودش هيچكس به اندزه اون منو تو اين سايت نميشناسه

MOHAMMAD.R

New member
من یادمه اولین بار که اومدم اینجا اعصابم کلی داغون بود همون بدو ورود یه بنده خدایی پ خ داد که چرا اینقد در مورد من توی پستات حرف میزنیو طعنه و کنایه میزنی؟
من جواب ندادم,دوباره پیام داد اقا محمد دست بردار ازین کارات و اینقد به من گیر نده!!!
گفتم دقت کن قطعا اشتباه گرفتین!
پیام داد خودتو به اون راه نزن!
حالا منم اون روزا داغوون بودما
گفتم برو ببین اون محمد بد بخت که کشته مرده ی همچین ادم زبون ..کیه و دست از سر من بردااااااااااااااااااااااااااارررررررر:13:
بنده ی خدا دیگه خبری ازش نشد

ba ba barghi

Well-known member
عایا شما منتظر خاطرات جالب انگیز از این جانب هستین ؟؟؟!!!
آری ؟؟!!

هه هه هه ..کور خوندین .....تعریف نمی کنم !!!

economic

New member
یکی از غم انگیزترین خاطرات من ...مربوط پست های ZERO هستش.....:13:

یعنی الان کلی به کامنت بالاشون نگاه کردم....چند بار خوندم....ولی من واقعا نمیتونم بخونم چی نوشتن...:sadsmiley:.......

ددس...د3...شکه؟....دادا6....منژره؟؟....:sad:....

منم مث حسان جونم متخصص پستای فینگولیش زیروییم
ددس..........درست
د3..........دسته
شکه......شک کردن
دادا6......داداش
منژره......منظره

آخرین ویرایش:

shoeleh.

New member
بیو جان منم اولیت درخاستمو واسه اون فرستادم
بعد ازم تشکر کرد
منم نمیدونسم باس برم صفحه ی اون جواب بدم
همون صفحه خودم جوابشو دادم

منم این سوتی رو دادم تا اینکه دو سه روز پیش سکرت بهم گفت قضیه چیه!!!!:13::5:

Leyenda

Well-known member
منم این سوتی رو دادم تا اینکه دو سه روز پیش سکرت بهم گفت قضیه چیه!!!!:13::5:

من اولا ک عضو شده بودم،تا یک ماه اینا" پیغام بازدیدکنندگان" نداشتم... :(
بعد میگفتم این چیه مثلا!!کسی واسم پیام نمیذاره!!
صفخه خالی بودم خوشم نمیومد!!!
به خاطر همین شروع کردم خودم،رو والم پست و عکس میذاشتم.. آخیی... لیندا تهنا..
اما الان دیگه..... :)

Mohammad gh

New member
من بدترینش زمانی بود که بحث علوم ازمایشگاهی و زیست شناسی بود

بعد گلچین اومد یه پستی داد راجب بحثای ازمایشگاهی
طرف هم در جوابش گفت اقای گلچین و بحثوادامه داد
منم شاکی
نقل قول کردم که مرد حسابی تو حتی نمیدونی که گلچین دختره که برمیگردی بهش میگی اقا:13:
بعد یه لحظه شک کردم رفتم تو پروفایلش دیدم اااااا......بابا اینکه گل پسره به خودشم گفتم البته.
به سرعت نور ارسالمو پاک کردم
اخه بحثم خیلی جدی بود اگه پاک نمیکردم فاجعه میشد=))))))

حسان

Well-known member
یه خاطره دیگه

و این هم ادامه داستان امضا مدیر ارشد دکتر ام جی که خودش یه خاطره است.​

29457799546850623907.jpg

93564134499447782577.jpg
این داستان تهش خوب نیست :sadsmiley:

آخرین ویرایش:
بالا