شفيع
Well-known member
من به ننا بر حكم صادره براي اين جانب مبني بر كلانتر بودن تمام پسرهاي سايت را به زندان و 75%دخترهاي سايت رو به انفرادي ميفرستم.يالله حركت كنينمگه الکیه؟؟؟کو حکمتو نشون بده ببینم؟؟؟:New (6):سرکاااار بندازش انفرادی:smiliess (8):
من به ننا بر حكم صادره براي اين جانب مبني بر كلانتر بودن تمام پسرهاي سايت را به زندان و 75%دخترهاي سايت رو به انفرادي ميفرستم.يالله حركت كنينمگه الکیه؟؟؟کو حکمتو نشون بده ببینم؟؟؟:New (6):سرکاااار بندازش انفرادی:smiliess (8):
سلام خوبید!؟؟ آقاهاتون کجان!! در پی یک لقمه نان هستن!!؟؟سرکار به جای اینکه بیای گیربدی به ما بگرد این پارسا و پریسای مارو پیدا کن.از دیروز تاحالا پیداشون نیست...
دوستان به درخواست رياست محترم كلانتر شهر من از سركاري به كلانتر شهر ارتقا پيدا كردم و رضا رو به حبس ابد محكوم ميكنم و تا 75 سالگي حق ملاقت نداره
دوتاتون تشريف ببرين زندان بي زحمتخود رئيس كل زندانم بيا د با حضور من حق نداره به رضا بگه تو..........
شمام بفرماييد به سلول انفرادي تا 100سال:1dco2x0p1lilzhfpg1t:5::shocked:
نکنه می خوای واست جاسوسی کنم!؟همكارم ميشي؟يا بندازمت زندان؟
لفظ جاسوسي جالب نيست.يك چيزي شبيه همكاري هست كه تو هرچي اونجا ميگذره بهم ميگي و من بهت يه ميكرو دوربين پيشرفته با قابليت ضبط صدا ميدم كه هرجا بري باخودت ميبري و در پايان روز همه اطلاعاتو بهم منتقل ميكني اين همكاري هست نه جاسوسي درسته؟هستي؟نکنه می خوای واست جاسوسی کنم!؟
حلا همینی که میگی !لفظ جاسوسي جالب نيست.يك چيزي شبيه همكاري هست كه تو هرچي اونجا ميگذره بهم ميگي و من بهت يه ميكرو دوربين پيشرفته با قابليت ضبط صدا ميدم كه هرجا بري باخودت ميبري و در پايان روز همه اطلاعاتو بهم منتقل ميكني اين همكاري هست نه جاسوسي درسته؟هستي؟
از همكاريتون خوشحالم.حلا همینی که میگی !
باید تجهیزات پیشرفته تر در اختیار من بذارید ! من تجهیزات جیمز باند رو می خوام مخصوصا ماشینش ! این افرادی که باهاشون سرکار دارم رو نمیشه راحت ازشون اطلاعات کشید !
:ahi5slcgm04mi8jqqklاز همكاريتون خوشحالم.
هرچيزي كه نياز داشته باشي در اختيارات قرار ميدم تو از الان سركار شدي بدون حكم ميتوني همه رو دستگير و ازاد كني
خیلی خب مواظبم حالا همچین دوربین نویی هم که نیست که اینقد نگرانید!!:65d6a5d6s:باشه هرچي بخواييد ميدهيم نترسيد.
بيا اين يه دوربين شكاري هست مواظبش باشيا