گشت ارشاد ...

شفيع

Well-known member
مگه الکیه؟؟؟کو حکمتو نشون بده ببینم؟؟؟:New (6):سرکاااار بندازش انفرادی:smiliess (8):
من به ننا بر حكم صادره براي اين جانب مبني بر كلانتر بودن تمام پسرهاي سايت را به زندان و 75%دخترهاي سايت رو به انفرادي ميفرستم.يالله حركت كنين

ZOT

New member
سرکار به جای اینکه بیای گیربدی به ما بگرد این پارسا و پریسای مارو پیدا کن.از دیروز تاحالا پیداشون نیست...
سلام خوبید!؟؟ آقاهاتون کجان!! در پی یک لقمه نان هستن!!؟؟

waria

New member
ای بابا سرکار این خانوم همونیه که میخوام بگیرمش واسه داداشم دیگه.گیری دادایا؟؟اون طرفو نیگا کن؟؟آها آره همونا.برو به اونا گیر بده.مرسی:motat:
نه بابا زهرا جان لقمه ای نان کجا بود؟؟فرستادمش ترک...:28:

mahsa.

New member
دوستان به درخواست رياست محترم كلانتر شهر من از سركاري به كلانتر شهر ارتقا پيدا كردم و رضا رو به حبس ابد محكوم ميكنم و تا 75 سالگي حق ملاقت نداره

خود رئيس كل زندانم بيا د با حضور من حق نداره به رضا بگه تو..........

شفيع

Well-known member
نکنه می خوای واست جاسوسی کنم!؟
لفظ جاسوسي جالب نيست.يك چيزي شبيه همكاري هست كه تو هرچي اونجا ميگذره بهم ميگي و من بهت يه ميكرو دوربين پيشرفته با قابليت ضبط صدا ميدم كه هرجا بري باخودت ميبري و در پايان روز همه اطلاعاتو بهم منتقل ميكني اين همكاري هست نه جاسوسي درسته؟هستي؟

ZOT

New member
لفظ جاسوسي جالب نيست.يك چيزي شبيه همكاري هست كه تو هرچي اونجا ميگذره بهم ميگي و من بهت يه ميكرو دوربين پيشرفته با قابليت ضبط صدا ميدم كه هرجا بري باخودت ميبري و در پايان روز همه اطلاعاتو بهم منتقل ميكني اين همكاري هست نه جاسوسي درسته؟هستي؟
حلا همینی که میگی !
باید تجهیزات پیشرفته تر در اختیار من بذارید ! من تجهیزات جیمز باند رو می خوام مخصوصا ماشینش ! این افرادی که باهاشون سرکار دارم رو نمیشه راحت ازشون اطلاعات کشید !

شفيع

Well-known member
حلا همینی که میگی !
باید تجهیزات پیشرفته تر در اختیار من بذارید ! من تجهیزات جیمز باند رو می خوام مخصوصا ماشینش ! این افرادی که باهاشون سرکار دارم رو نمیشه راحت ازشون اطلاعات کشید !
از همكاريتون خوشحالم.
هرچيزي كه نياز داشته باشي در اختيارات قرار ميدم تو از الان سركار شدي بدون حكم ميتوني همه رو دستگير و ازاد كني

ZOT

New member
فعلا کسی تو دیدم نیست !؟ میگم اگه بودجه ندارید تجهیزات پیشرفته در اختیارم قرار بدید حداقل یه دوربین شکاری بهم بدید ببینم اینجا چه خبره!!؟؟
البته واسه ادامه ی همکاری تجهیزات لازمه ها!! یادتون باشه !! من فعلا رفتم!!

شفيع

Well-known member
باشه هرچي بخواييد ميدهيم نترسيد.
بيا اين يه دوربين شكاري هست مواظبش باشيا

mehran35

New member
آخی طفلکی!بنده خدا پسر مردم حیف بود به این روز بیفته ببین زندان چه تاثیر بدی روش گذاشته همه که مثه ما نیستن برن زندان مرد بشن بعضی ها (شفیع)میرن با توهم برمیگردن!!!!!!!!!در چنین مواقعی دوستان برای بهبودی سریعترحال بیمار بهتر است او را تایید نکرده تا باعث تقویت توهمات وی نشوید!!!!!!!
با تشکر:مدیریت پااااااااااااااارررررررررررررررررک!!!!!!!!!!!!

بالا