گشت ارشاد ...

mehran35

New member
باشه فرداشبم که شیفتم ایشاله شبای بعد !شبببببببببب خوووووووووووووووووش!!!!!!!!!!!!!!!!

mehran35

New member
smiliess%20(10).gif
smiliess%20(9).gif

mahsa.

New member
:mad_majidonline:رضا واریا یه شب نبودم زدید داغون کردین من نباید بدونم چی دورو اطرافم میگذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شام دو تاتونم بیایین خونه من باهاتون کلی حرف دارم بزرگی گفتن کوچیکی گفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!1

parnia

New member
:mad_majidonline:رضا واریا یه شب نبودم زدید داغون کردین من نباید بدونم چی دورو اطرافم میگذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شام دو تاتونم بیایین خونه من باهاتون کلی حرف دارم بزرگی گفتن کوچیکی گفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!1
مهسا جوووووووون.....منم آبجی کوچیکه آقا رضام....
من و حاج نصیرم شام بیایم؟؟:dadad4:

mahsa.

New member
مهسا جوووووووون.....منم آبجی کوچیکه آقا رضام....
من و حاج نصیرم شام بیایم؟؟:dadad4:

آبجی رضا ابجی منم هست رضارو من بزرگش کردم
شما اره ولی حاج نصیری فعلا نه
من نمیشناسمش خودم خبرش میکنم.
منتظرم

reza.n

New member
من و واریا مشکلی نداریم که.حله همه چیز.ما یه خانواده ی خوش بختیم ابجی!!ولی شامو هستم:motat:

شفيع

Well-known member
دوستان به درخواست رياست محترم كلانتر شهر من از سركاري به كلانتر شهر ارتقا پيدا كردم و رضا رو به حبس ابد محكوم ميكنم و تا 75 سالگي حق ملاقت نداره

Ebro

New member

جناب کلانتر همه شونو ببرین آب خنک بخورن تا دیگه از این...زیادی نکنن:a2d3:

waria

New member
دوستان به درخواست رياست محترم كلانتر شهر من از سركاري به كلانتر شهر ارتقا پيدا كردم و رضا رو به حبس ابد محكوم ميكنم و تا 75 سالگي حق ملاقت نداره
مگه الکیه؟؟؟کو حکمتو نشون بده ببینم؟؟؟:New (6):سرکاااار بندازش انفرادی:smiliess (8):

parnia

New member
مگه الکیه؟؟؟کو حکمتو نشون بده ببینم؟؟؟:New (6):سرکاااار بندازش انفرادی:smiliess (8):
خودتو ناراحت نکن واریا جون.میسپرمش به حاج نصیر...حریف آقا شفیع میشه...مگه الکیه داداشمو ببرن...سرکار چته؟؟ دو تامون دختریم.

waria

New member
سرکار به جای اینکه بیای گیربدی به ما بگرد این پارسا و پریسای مارو پیدا کن.از دیروز تاحالا پیداشون نیست...

بالا