گشت ارشاد ...

tata

New member
شرمنده آقا مهران راضی کردن آقا رضا کار من نیست
میدونید که...
کار مهساست

reza.n

New member
بابا باز یادت رفت که...بچه هامون گم شدن.تا پیداشون نکردی حق نداری بیای خونه:smilies-azardl (12)فردا صبح هم باید بری دنبال کار بگردی.فهمیدی؟؟
باوشه.بچه ها راستش گم نشدن گذاشتمشون سر 4 راه پول موادم در بیاد باشه میگم بیان خونه:sad:.ولی کار بی کار.حالا برو شما تا فردا خدا بزرگه

reza.n

New member
زن داداش ایشالا اتحانتو خوب بدی.
خیلی خوش گذشت..داداشی منو بلا تکلیف نذاری بریا...
بچه ها بنظرتون آقا شفیع داره خواب چی میبینه؟ :25r30wi:
شب همگی خوش.
شب بخیر ابجی.حالا اگه روت نمیشه جوابتو روو کاغذ بنویس بده من.من اینجا به این بنده خدا هم بگم

mehran35

New member
من امشب جواب میخوام خدارو خوش نمیاد با دل جوون مردم بازی میکنین!!!!!!!!!!!!!

ZOT

New member
ادمین کجاست خوابه یا بیدار الانه که بیاد تاپیک رو . . . :whistle:

reza.n

New member
خرج مواد خب معتادم که هستی دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بین خودمون بمونه ها.اعتیاد بهونمه.شلوارم دو تا شده.باران و بنیامین یه بچه ها دیگمن.پریسا و اسم پسرم یادم رفته الان بچه های دیگه.:whistle:نمیدونی چقد سخته.:sad:

reza.n

New member
مهسا خوابید؟؟
هییییییییییی داداش بمیرم برات...خرج دانشگا آزادشو میدی...همه جام آبروتو میبره...(خواهرشوهر بازی چ حالی میده هاااا)
اره همینه که میگی.ت:whistle:کامنتایی که واسه مهران میذارمو نخونیا داریم حرفای مردونه میزنیم راجع به اینده تو.:whistle:

ZOT

New member
بین خودمون بمونه ها.اعتیاد بهونمه.شلوارم دو تا شده.باران و بنیامین یه بچه ها دیگمن.پریسا و اسم پسرم یادم رفته الان بچه های دیگه.:whistle:نمیدونی چقد سخته.:sad:
به جان خودم حدسیدم ولی گفتم حالا چیزی نگم که خودت لو دادی ! همزمان دو نفر رو بدبخت کردی رفت!!!!!:25r30wi:

mehran35

New member
مهسا خوابید؟؟
هییییییییییی داداش بمیرم برات...خرج دانشگا آزادشو میدی...همه جام آبروتو میبره...(خواهرشوهر بازی چ حالی میده هاااا)
نه خانم فکرکردی نمیدونم داداشت دوتا زن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza.n

New member
واقعا" کککککککککککککککک.....
وفاداریو از آبجیت یاد بگیر...چقد منتظر شدم از حبس بیاد....بخاب....
نمیذاری که.دارم امتحانش میکنم ببینم چی میگه ابجی.خرابش کردی.تو مگه داداشتو نمیشناسی.:sad:

mehran35

New member
بابا ایول مایکیش هم بهمون نمیدن !!!!!!!!!!پس امشب اون طرفی هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza.n

New member
بچه ها جدا از شوخی زدیم تاپیکو شهید کردیم.من میگم بسه.هوم؟

بالا