باوشه.بچه ها راستش گم نشدن گذاشتمشون سر 4 راه پول موادم در بیاد باشه میگم بیان خونه:sad:.ولی کار بی کار.حالا برو شما تا فردا خدا بزرگهبابا باز یادت رفت که...بچه هامون گم شدن.تا پیداشون نکردی حق نداری بیای خونه:smilies-azardl (12)فردا صبح هم باید بری دنبال کار بگردی.فهمیدی؟؟
بله بله اقا کجا تشریف میبرن که خونه نمیرن؟؟؟؟؟؟؟بیا پرنیا خانم اینم از وضع داداشت حالا هی بگو هرچی داداشم بگه!!!!!!!!به سلامت جانم.شام بچه هارو بده من امشب خونه نمیام.
شب بخیر ابجی.حالا اگه روت نمیشه جوابتو روو کاغذ بنویس بده من.من اینجا به این بنده خدا هم بگمزن داداش ایشالا اتحانتو خوب بدی.
خیلی خوش گذشت..داداشی منو بلا تکلیف نذاری بریا...
بچه ها بنظرتون آقا شفیع داره خواب چی میبینه؟ :25r30wi:
شب همگی خوش.
حالا ی دقیقه بیخیال ادامه تحصیل شو آقا رضا رضایت داد بالاخره!!!من میخوام ادامه تحصیل بدم داداشی....حالا هرچی شما بگی....
داماد اینقد پررو.ولی حالا بذا مهسا و ابجیم برن بهت میگم.بله بله اقا کجا تشریف میبرن که خونه نمیرن؟؟؟؟؟؟؟بیا پرنیا خانم اینم از وضع داداشت حالا هی بگو هرچی داداشم بگه!!!!!!!!
اگه گفتی چرا 2 شیفت کار میکنم؟دو شیفت کار میکنه...چی فکر کردی؟ مثه تو فقط فیلم نگا کنه...برو بخاب..انقد تو این سایت دور نزن...:New (6):
خرج مواد خب معتادم که هستی دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه گفتی چرا 2 شیفت کار میکنم؟![]()
مهسا خوابید؟؟اگه گفتی چرا 2 شیفت کار میکنم؟![]()
بین خودمون بمونه ها.اعتیاد بهونمه.شلوارم دو تا شده.باران و بنیامین یه بچه ها دیگمن.پریسا و اسم پسرم یادم رفته الان بچه های دیگه.خرج مواد خب معتادم که هستی دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره زهرا جون...ادمین کجاست خوابه یا بیدار الانه که بیاد تاپیک رو . . .![]()
اره همینه که میگی.تمهسا خوابید؟؟
هییییییییییی داداش بمیرم برات...خرج دانشگا آزادشو میدی...همه جام آبروتو میبره...(خواهرشوهر بازی چ حالی میده هاااا)
به جان خودم حدسیدم ولی گفتم حالا چیزی نگم که خودت لو دادی ! همزمان دو نفر رو بدبخت کردی رفت!!!!!:25r30wi:بین خودمون بمونه ها.اعتیاد بهونمه.شلوارم دو تا شده.باران و بنیامین یه بچه ها دیگمن.پریسا و اسم پسرم یادم رفته الان بچه های دیگه.نمیدونی چقد سخته.:sad:
نه خانم فکرکردی نمیدونم داداشت دوتا زن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟مهسا خوابید؟؟
هییییییییییی داداش بمیرم برات...خرج دانشگا آزادشو میدی...همه جام آبروتو میبره...(خواهرشوهر بازی چ حالی میده هاااا)
نمیذاری که.دارم امتحانش میکنم ببینم چی میگه ابجی.خرابش کردی.تو مگه داداشتو نمیشناسی.:sad:واقعا" کککککککککککککککک.....
وفاداریو از آبجیت یاد بگیر...چقد منتظر شدم از حبس بیاد....بخاب....
بابا ایول مایکیش هم بهمون نمیدن !!!!!!!!!!پس امشب اون طرفی هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بین خودمون بمونه ها.اعتیاد بهونمه.شلوارم دو تا شده.باران و بنیامین یه بچه ها دیگمن.پریسا و اسم پسرم یادم رفته الان بچه های دیگه.نمیدونی چقد سخته.:sad: