ZOT
New member
بچه ها جدا از شوخی زدیم تاپیکو شهید کردیم.من میگم بسه.هوم؟
نه مفقودالاثر شد داداش!!!!:25r30wi:
بچه ها جدا از شوخی زدیم تاپیکو شهید کردیم.من میگم بسه.هوم؟
توروخدا بذار اینم بگم:دلگیرم از دست خودم کاش عاشقش نمیشدم!!!!!!!!!!!!!بچه ها جدا از شوخی زدیم تاپیکو شهید کردیم.من میگم بسه.هوم؟
موافقم....بسه.شب بخیر داداش گلم.بچه ها جدا از شوخی زدیم تاپیکو شهید کردیم.من میگم بسه.هوم؟
شب همتون بخیر بچه ها.موافقم....بسه.شب بخیر داداش گلم.
حاجی شمام برو بخواب...شبتون بخیر.:sarma:
شب بخیر دوستان شب خوب و با مزه ای بود خواب خوش ببینید . . . !:smilies-azardl (113شب همتون بخیر بچه ها.
مهسا جوووووووون.....منم آبجی کوچیکه آقا رضام....:mad_majidonline:رضا واریا یه شب نبودم زدید داغون کردین من نباید بدونم چی دورو اطرافم میگذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شام دو تاتونم بیایین خونه من باهاتون کلی حرف دارم بزرگی گفتن کوچیکی گفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!1
مهسا جوووووووون.....منم آبجی کوچیکه آقا رضام....
من و حاج نصیرم شام بیایم؟؟:dadad4:
من و واریا مشکلی نداریم که.حله همه چیز.ما یه خانواده ی خوش بختیم ابجی!!ولی شامو هستم:motat::mad_majidonline:رضا واریا یه شب نبودم زدید داغون کردین من نباید بدونم چی دورو اطرافم میگذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شام دو تاتونم بیایین خونه من باهاتون کلی حرف دارم بزرگی گفتن کوچیکی گفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!1
سلاااااااااااااااااام داداشی...به مهسا بگو نصیرم راه بده.....گناه داره خب:dadad4:من و واریا مشکلی نداریم که.حله همه چیز.ما یه خانواده ی خوش بختیم ابجی!!ولی شامو هستم:motat:
نه عزیزم اون هنوز عضو خانواده نیست.زوده جانم.:riz513:سلاااااااااااااااااام داداشی...به مهسا بگو نصیرم راه بده.....گناه داره خب:dadad4:
باشه....هرچی شما بگی:dadad4::dadad4:نه عزیزم اون هنوز عضو خانواده نیست.زوده جانم.:riz513:
یا علی کلانتر اومد!!!دوستان به درخواست رياست محترم كلانتر شهر من از سركاري به كلانتر شهر ارتقا پيدا كردم و رضا رو به حبس ابد محكوم ميكنم و تا 75 سالگي حق ملاقت نداره
مگه الکیه؟؟؟کو حکمتو نشون بده ببینم؟؟؟:New (6):سرکاااار بندازش انفرادی:smiliess (8):دوستان به درخواست رياست محترم كلانتر شهر من از سركاري به كلانتر شهر ارتقا پيدا كردم و رضا رو به حبس ابد محكوم ميكنم و تا 75 سالگي حق ملاقت نداره
خودتو ناراحت نکن واریا جون.میسپرمش به حاج نصیر...حریف آقا شفیع میشه...مگه الکیه داداشمو ببرن...سرکار چته؟؟ دو تامون دختریم.مگه الکیه؟؟؟کو حکمتو نشون بده ببینم؟؟؟:New (6):سرکاااار بندازش انفرادی:smiliess (8):