گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asal 92

New member
:riz304:عشق یعنی مادر
صبر یعنی یک زن
مهر یعنی دختر
نور یعنی خواهر
هرچه هستی
عشق یا صبر
مهر یانور
روزتان پیروز :riz304:
روز همه دخترای ملوس تاپیک ومادرای گلش مبارک وممنون از همه اونایی که تبریک گذاشتن:riz304:

asal 92

New member
دیروز برای اولین بار درتاریخ زندگانیم ودرکمال ناباوری تونستم رکورد 14 ساعتوبزم وفهمیدم هیچ چیز غیر ممکن نیست تازه توان ادامه هم داشتم ولی چون امشب شیفتم گفتم رمقی داشته باشم ...
مطمئنم هممون قبولیم ..:a2d3:.

asal 92

New member
من انقدر تایمام کمه که اصلا دوست ندارم بگم:sad::::13::

:smilies-azardl (12)پریا جون فک کنم یادت رفته چند هفته دیگه امتحان داریم یا اینکه خدای نکرده میخای راه رفته روسال دیگه دوباره طی کنی بشین سردرسومشقت :p7977cujr38iyymsu8:

asal 92

New member
سلام بچه ها خسته نباشید ، امیدوارم همه موفق باشید

بچه ها من واقعا دیگه از خوندن مطالب تکراری خسته شدم ، جالب اینجاست با اینکه این همه ماهه داریم بکوب میخونیم ، من بازم مطالبی که میخونمو دوست دارمو دلم میخواد بشینم همه ی جزوه ها و کتابهامو ریز به ریز بخونم ، ولی نمی دونم پای کتاب که میشینم چرا حوصله م زود سر میره ، تکرار کردن مطالب هم باعث میشه آدم گیج بشه ، یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی زیاد خوندی به همه ی سوالها طمع می کنی و می زنی و درصد منفیت میره بالا ! موقع تست زدن هم وقتی مطلبی که هزار جا دیدمو صددرصد بلدش هستمو غلط میزنم اعصابم خورد میشه و قاطی می کنم !
احساس می کنم با این مدل مروری که دارم میکنم نه تنها مطالب تثبیت نمیشه هر چی هم قبلا خونده بودمو دارم قاطی می کنمو از ذهنم پاک می کنم !
کسی پیشنهادی داره ؟ چیکار کنم تسلطم بره بالا ؟

فقط میتونم بگم فقط بخون مطمئن باش همه مطالب تثبیت شده توبه مرورت ادامه بده ...

bacillus.bs

New member
:riz304:عشق یعنی مادر
صبر یعنی یک زن
مهر یعنی دختر
نور یعنی خواهر
هرچه هستی
عشق یا صبر
مهر یانور
روزتان پیروز :riz304:
روز همه دخترای ملوس تاپیک ومادرای گلش مبارک وممنون از همه اونایی که تبریک گذاشتن:riz304:

من مهر و نور هستم

padideh

New member
سلاااام بچه ها جوننن خسته نباشيد بچه ها من ديگه واقعا وقت كم دارم نميرسم بيام تو سايت ، وقتي هم ميام حداقل نيم ساعت وقتم گرفته ميشه....دوستاي خوبم اين ٢٠ روزو خوب بخونيد بعد ٢٠ روز ميايم شب تا صبح اينجا.....برا همديگه دعا كنيم توي اين روز عزيز....ب ياد تك تك شما هستم.....شايد هفته اي ي بار بيام اما اگه نشد، ببخشيد ديگه.....ميخوام اين روزا رو فقط بخونم ب دور از همه چيز....،برام دعا كنيددددد توروخدا شرايطم خيلي سخت و وحشتناك.....براهمتون ارزوي قبولي ميكنم
تابد........

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان تلاشگرم

28 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
4dcb4f0b-f009-4014-8421-20dd952b9284.jpg

.
.

افرادموفق هیچ زمان و به هیچ وجه از تلاش دست برنمیدارند.

منم دیروز
5 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

mw.ashel

New member
www.funrooz.com_1272.jpg

میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل

صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر

را به همه مادران تبریک و تهنیت عرض میکنم.

زنان تحصیل کرده همسران خوبی از آب در می آیند
زیرا برای این که توضیح دهند که چرا غذا شور یا بی مزه شده
واژه های بیشتری در دست دارند !

:riz304:
دوستای خوبم روزتون مبارک

آيشن

New member
سلاااام بچه ها جوننن خسته نباشيد بچه ها من ديگه واقعا وقت كم دارم نميرسم بيام تو سايت ، وقتي هم ميام حداقل نيم ساعت وقتم گرفته ميشه....دوستاي خوبم اين ٢٠ روزو خوب بخونيد بعد ٢٠ روز ميايم شب تا صبح اينجا.....برا همديگه دعا كنيم توي اين روز عزيز....ب ياد تك تك شما هستم.....شايد هفته اي ي بار بيام اما اگه نشد، ببخشيد ديگه.....ميخوام اين روزا رو فقط بخونم ب دور از همه چيز....،برام دعا كنيددددد توروخدا شرايطم خيلي سخت و وحشتناك.....براهمتون ارزوي قبولي ميكنمتابد........
ما رو باش فك ميكردم پديده از اين به بعد اگه خوب نخونم با اون تانكرش له ام ميكنه حالا ميخواد هفته اي يه بار بياد اشكال نداره هر طور كه راحتي عزيزم بچه هاي ديگه هستن ديگه:آشل,باسيلوس,مامان عسل,اسكارلت و خواهر دوقلوش و بقيه كه اسماشون يادم نيست اينا ادبم ميكنن
80964_t_62od1jsm_755e7.gif

آيشن

New member
80964_t_62od1jsm_755e7.gif
بچه ها اين شكلي نه هااااااااااااا شوخي كردم اينو .آرومتر بزنيد گناه دارم

asal 92

New member
:smiliess (9):زنگ تفریحه: امروز 6ساعت باید برم سر شیفت تافردا:smiliess (1)::1dco2x0p1lilzhfpg1t

nafare aval

New member
سلام.
سرکار خانوم ها روزتون مبارک و ایام به کامتون باشه.
من این سه روز رو واس تفریح آف گرفتم و درس نمیخونم.
ولی من نفر اولم،واس همیشه!

eco.bio

New member
سلاااااااااااااام بچه هااااااااااااااااااااا من از صب هرچی کامنت میذاشتم نمیومدن:21:
من دیرو 7 ساعت خوندم.:motat:

eco.bio

New member
بچه ها من وقتی اراده میکنم که مثلا فردا زیاد میخوام بخونم ییه اتفاقی میفته یا یه کاری پیش میاد که نمیشه:dadad4: نمیدونم مشکل از نوع اراده کردنه هس یا از چیه!!!!!!!!!!!!!!!:smilies:

mehrshad

New member
at alan 7 sat. Parvaz be sue karshenasie arshad... Khub bekhunid dustae khubam.dg akhareshe.movafaghiat chand ghadam munde

Tarsa

New member
سلام سلااااااااااااااااااااااااااااااام
5ساعت:thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا