گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Tarsa

New member
سلام
درود به همه
ایشاا...که تو راه باقی مونده موفقید
6.30ساعت
:dadad4:

Taraa

Well-known member
سلام

1392.02.10

امروز کلاس داشتم بعدم رفتم خرید روز مادر بعدشم که جشن و مهمونی .... فقط 2 ساعت تونستم بخونم

روز مادر ، روز زن و تولد حضرت فاطمه (س) به همه مبارک

sara67

New member
سلاملکمممممم

اولندش به همه مونثای این جمع بویژه مامانا تبببببریک میگم... ایشالا صد سال به از این سالا
309513_rockband.gif
869814_leb.gif

ثانیَندِش گزارش امروزم: 12 ساعت خوندم. ولی بازم از برنامم مووووووند. مژبور شدم برم خونه مامان بزرگم تبریک بگم. مجبور شدم میفهمیییی :smilies-azardl (12)(با وجدان خودم بودم :dadad4:)

.

آخرین ویرایش:

k-b

New member
سلام گوله های انرژی!!! شبتون بخیر:ad54ad:
اولا روز زن و روز مادر رو به همه تبریک میگم مخصوصا زن ها و مادرانی که با این همه کار و مشغله بازم دارن با تمام تلاش درس میخونن، نمونه اید به خدا!!!:applause: امیدوارم همیشه سایتون بالای سر خانوادتون باشه.
دوما من امروز 8 ساعت درس خوندم و به امید خدا فردا بیشترش میکنم:thumbsupsmileyanim:
ما هممون قبولیم، من میدونم:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
سلام دوستان خسته نباشيد وااااااااااااااي مردم از دل تنگي از پريشب نتم قطع شده بود بد جور معتاد شدم به اينجامن كه دوشتبه4:30خوندم آخه با دوسم قرار داشتم بايد ميرفتم هيچ جور نميشد پيچوندش
451920_Cherna-aggh.gif
ديروزم كه2:30.فكر كنم واجبه پديده با اون تانكرش بياد سراغ من

economic

New member
من نبودم کسی سراغمو نگرفت؟
نگفت کجاست؟
نبودم مشخص نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آيشن

New member
راستي يادم رفت روز مادر و روز زن رو به همه خانوماي گل سايت تبريك ميگم
188820_give_rose.gif
328720_kiss.gif

آخرین ویرایش:

darya63

New member
من نبودم کسی سراغمو نگرفت؟
نگفت کجاست؟
نبودم مشخص نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخی نازی چرا بابا ولی درگیر دعواها پدیده جون بودیم.راستی مرسی از پیامت روز زن هم بهه شما تبریک میگم.خیلی لطف داشتی

setareh58

New member
سلاااااااااااااااااااااام دوستای گلم

سالروز تولد دخت نبی اکرم و روز زن و مادر به همه شما و مسلمین جهان بخصوص همه مامانای شما و مامان عسل جونم تبریک میگم:riz304::riz304::riz304:

دیروز 10 ساعت خوندم به امید موفقیت همگی دوستان

bacillus.bs

New member
من نمي دونم چرا هر چي مي خونم هي ميپره
كجا ميپره نمي دونم
842821_28320_JC_shipwrecked.gif

خدا رحم كنه سر ازمون نَپره
499321_Laie_87B.gif

بانو

New member
میگم چرا اینقد روحیه خشن به این پدیده میدین من دارم باهاش درس میخونم خشنش کردین .همش حرف از اعدامو خشونت و .....

دیروز ۸ ساعت :sad:

هر کسی میشنوه میگم خستمه میگه درس که از کار و مشغولیت راحتره:65d6a5d6s:کاش جای ما بود تا میفهمید خستگی الان یعنی چه و چقد سخته که با همه این سختیا بخونی اما به من که فقط رویاهام انرژی میده

آخرین ویرایش:

par ya

New member
سلام به همه دوستان خوبمممممممممم
روز مادر و روز زن رو به همتون تبریک میگم
:rose::rose:

یاسمن

New member
سلام بچه ها خسته نباشید ، امیدوارم همه موفق باشید

بچه ها من واقعا دیگه از خوندن مطالب تکراری خسته شدم ، جالب اینجاست با اینکه این همه ماهه داریم بکوب میخونیم ، من بازم مطالبی که میخونمو دوست دارمو دلم میخواد بشینم همه ی جزوه ها و کتابهامو ریز به ریز بخونم ، ولی نمی دونم پای کتاب که میشینم چرا حوصله م زود سر میره ، تکرار کردن مطالب هم باعث میشه آدم گیج بشه ، یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی زیاد خوندی به همه ی سوالها طمع می کنی و می زنی و درصد منفیت میره بالا ! موقع تست زدن هم وقتی مطلبی که هزار جا دیدمو صددرصد بلدش هستمو غلط میزنم اعصابم خورد میشه و قاطی می کنم !
احساس می کنم با این مدل مروری که دارم میکنم نه تنها مطالب تثبیت نمیشه هر چی هم قبلا خونده بودمو دارم قاطی می کنمو از ذهنم پاک می کنم !
کسی پیشنهادی داره ؟ چیکار کنم تسلطم بره بالا ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا