من انقدر تایمام کمه که اصلا دوست ندارم بگم:sad::::13::
سلام بچه ها خسته نباشید ، امیدوارم همه موفق باشید
بچه ها من واقعا دیگه از خوندن مطالب تکراری خسته شدم ، جالب اینجاست با اینکه این همه ماهه داریم بکوب میخونیم ، من بازم مطالبی که میخونمو دوست دارمو دلم میخواد بشینم همه ی جزوه ها و کتابهامو ریز به ریز بخونم ، ولی نمی دونم پای کتاب که میشینم چرا حوصله م زود سر میره ، تکرار کردن مطالب هم باعث میشه آدم گیج بشه ، یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی زیاد خوندی به همه ی سوالها طمع می کنی و می زنی و درصد منفیت میره بالا ! موقع تست زدن هم وقتی مطلبی که هزار جا دیدمو صددرصد بلدش هستمو غلط میزنم اعصابم خورد میشه و قاطی می کنم !
احساس می کنم با این مدل مروری که دارم میکنم نه تنها مطالب تثبیت نمیشه هر چی هم قبلا خونده بودمو دارم قاطی می کنمو از ذهنم پاک می کنم !
کسی پیشنهادی داره ؟ چیکار کنم تسلطم بره بالا ؟
:riz304:عشق یعنی مادر
صبر یعنی یک زن
مهر یعنی دختر
نور یعنی خواهر
هرچه هستی
عشق یا صبر
مهر یانور
روزتان پیروز :riz304:
روز همه دخترای ملوس تاپیک ومادرای گلش مبارک وممنون از همه اونایی که تبریک گذاشتن:riz304:
ما رو باش فك ميكردم پديده از اين به بعد اگه خوب نخونم با اون تانكرش له ام ميكنه حالا ميخواد هفته اي يه بار بياد اشكال نداره هر طور كه راحتي عزيزم بچه هاي ديگه هستن ديگه:آشل,باسيلوس,مامان عسل,اسكارلت و خواهر دوقلوش و بقيه كه اسماشون يادم نيست اينا ادبم ميكننسلاااام بچه ها جوننن خسته نباشيد بچه ها من ديگه واقعا وقت كم دارم نميرسم بيام تو سايت ، وقتي هم ميام حداقل نيم ساعت وقتم گرفته ميشه....دوستاي خوبم اين ٢٠ روزو خوب بخونيد بعد ٢٠ روز ميايم شب تا صبح اينجا.....برا همديگه دعا كنيم توي اين روز عزيز....ب ياد تك تك شما هستم.....شايد هفته اي ي بار بيام اما اگه نشد، ببخشيد ديگه.....ميخوام اين روزا رو فقط بخونم ب دور از همه چيز....،برام دعا كنيددددد توروخدا شرايطم خيلي سخت و وحشتناك.....براهمتون ارزوي قبولي ميكنمتابد........