گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
مرسي از دوستاني كه لطف داريد به من ، ممنونم واقعا، بچه ها آشل درست ميگه ممكنه كه يكي تو 8 ساعت يه مقداري درس بخونه كه شخص ديگه همون مقدار رو تو 4 ساعت بخونه ، پس ساعت درس خوندن هر كسي متفاوت از بقيه است، دوستاي گلم من از امشب به جاي ساعت درس خوندنم تعداد فصل هاي درسهاي رو كه ميخونم ميگم و ميزان رضايت خودم رو از روند كاريم ميگم، اين كه صرفا من بيام بگم ١٢ ساعت خوندم شايد جالب نباشه، من از امشب مدل گزارش دادنم رو عوض ميكنم.
پيش به سوي موفقيتتتتتتتتت در ارشد 92

نه پديده جان اين كار نكن
اين كه هر كسي چقدر درس خونده انرژي مثبت بهمون نميده چون رشته هامون متفاوته
ساعت يه چيز ديگست
بالاخره كسي كه بالاي ١٠ ساعت مي خونه ميتونه تقريبا به طور كامل برنامشو پيش ببره
پس ساعت هم مهمه

rawy

New member
مرسي از دوستاني كه لطف داريد به من ، ممنونم واقعا، بچه ها آشل درست ميگه ممكنه كه يكي تو 8 ساعت يه مقداري درس بخونه كه شخص ديگه همون مقدار رو تو 4 ساعت بخونه ، پس ساعت درس خوندن هر كسي متفاوت از بقيه است، دوستاي گلم من از امشب به جاي ساعت درس خوندنم تعداد فصل هاي درسهاي رو كه ميخونم ميگم و ميزان رضايت خودم رو از روند كاريم ميگم، اين كه صرفا من بيام بگم ١٢ ساعت خوندم شايد جالب نباشه، من از امشب مدل گزارش دادنم رو عوض ميكنم.
پيش به سوي موفقيتتتتتتتتت در ارشد 92

مسئله اینه که این تاپیک برای تمام رشته هاست, اگه به فصل بگذارید رشته های دیگه نمی تونن مقایسه ای با خودشون داشته باشن, مهم اینه که شما فلان ساعت زمان گذاشتید حالا اینکه چه مقدار مطالعه کردید بستگی به برنامه خودتون داره.
به نظر من عنوان این تاپیک مشخصه و کسی که واردش می شه با علم به اینکه اینجا چه بحثی مطرح هست وارد می شه, این از لطفتونه که نگران استرس دیگران هستید ولی کسی که استرس می گیره می تونه این تاپیک رو نبینه.
در ضمن سه نوع استرس داریم که دو نوعش نامناسبه, و یک نوعش که استرس واقعی هست کاملا به جا و مناسبه, چون انسان رو به حرکت وا می داره, پس نه تنها بد نیست بلکه مفید هم هست که تو این زمان کم دچار استرس بشیم و این زمان کم باقیمونده رو به تفریح و مهمونی نگذرونیم.
موفق باشید

padideh

New member
مسئله اینه که این تاپیک برای تمام رشته هاست, اگه به فصل بگذارید رشته های دیگه نمی تونن مقایسه ای با خودشون داشته باشن, مهم اینه که شما فلان ساعت زمان گذاشتید حالا اینکه چه مقدار مطالعه کردید بستگی به برنامه خودتون داره.
به نظر من عنوان این تاپیک مشخصه و کسی که واردش می شه با علم به اینکه اینجا چه بحثی مطرح هست وارد می شه, این از لطفتونه که نگران استرس دیگران هستید ولی کسی که استرس می گیره می تونه این تاپیک رو نبینه.
در ضمن سه نوع استرس داریم که دو نوعش نامناسبه, و یک نوعش که استرس واقعی هست کاملا به جا و مناسبه, چون انسان رو به حرکت وا می داره, پس نه تنها بد نیست بلکه مفید هم هست که تو این زمان کم دچار استرس بشیم و این زمان کم باقیمونده رو به تفریح و مهمونی نگذرونیم.
موفق باشید

ممنونم دوست خوبم، پس تا اخرين روز كنكور همگي با هم ميدوييم و تا سوت پايان رو نزدن نمي ايستيم .و به هم ديگه كمك ميكنيم و نميذاريم استرس بي جا و نااميدي بهمون غلبه كنه من از تك تكتون انرژي مثبت ميگيرم

cheshmak

New member
با عرض شرمندگی دیروز 4ساعت.....حتما حتما جبران میکنم ..فقط منتظرم این روزا تموم بشه.....

اونوقت خواهم ترکوند........:smilies-azardl (181

golabatun

New member
سلام من تازه اومدم تو جمعتون!من روزانه زیاد بخونم 8یا 9ساعته!با این ساعت هم به تمام درسام میرسم
نمیدونم اونایی که میگن 13 یا بیشترساعت میخونن چی میخونن به ما هم بگن
:smiliess (11):

sokout

New member
سلام به همه
سال نوتون مبارک
ایشالا که سالی چر از موفقیت داشته باشین:rose:
دوستان هم رشته من کجان؟

یاسمن

New member
امروز مهمون بودیم ، ناچار شدم برم ...
قبل از ظهر 5 ساعت خوندم ، الانم تا ساعت 1 می خوام بخونم

موفق باشید

cheshmak

New member
سلاممممم به همه......امروزم
84121_LaieA_002.gif
5ساعت......کلا برنامه هام بهم ریخته...فک نمیکردم اینجوری بشه

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

61 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

کارایی اساس بقا است، اما لازمه موفقیت ثمربخش بودن است.

:rose:

منم امروز 6 ساعت خوندم + 40 لغت

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

asal 92

New member
بچه ها کسی از مامان عسل خبری نداره؟
مسافرتش چقدر طولانی شده!!!
مامان عسل هرجا هستی زودتر بیا که دلم برات تنگ شده

منم دلم براش تنگ شده:21:

سلااااااااام به همه ارشدهای امسال
سال نو همگی مبارک
ازاینکه به یادم بودید خیییییییلی ممنونم وخیییییییییلی خوشحااااال
تنها مسافرتی که بهم نچسبید همین مسافرت بود چون تمام حواسم به درسام وشماها بود فک کنم عاشق شدم عاشق کتابام وشماها(چون نمیتونم فراموششون کنم ):(50):
وبدتر از مسافرت اینکه همسر محترم بنده خونه روتعویض ومعامله نموده ودرحال اسباب کشی به خونه جدید هستم
ایشالا از14 مجددا شروع وگزارش میدم
حالا خوبه یه دور خوندم بچه ها قدر لحظاتو بدونید بعضی وقتا یه اتفاق غیرمنتظره همه برنامه ها روخراب میکنه
امااااااا باهمه این اتفاقات من میتونم به خواستم برسم هیچی نمیتونه منو ازهدفم دور کنه حتما وحتما امسال قبولم حتی اگه شده اردیبهشت ماه 24 ساعته میخونم وقبول میشم :a2d3:
یک بار برای همیشه
دوستون دارم بووووووس
:thanks:

لبخند

New member
یه سلام بززرررگ به همه دوستان...جدیدا نمیدونم چرا وقتی میخوام در پاسخ به کسی مطلب بنویسم نشون نمیده بنابراین کلا در جواب به همهتون مینویسم:
فک میکنم اشتباه کردم که کلمه ی استرس رو نوشتم ولی اون لحظه که میومدم اینجا احساس رضایتی از خودم نداشتم و کلا بخاطر شرایطی که امسال واسم پیش اومده که درمورد یکسریشون اینجا نوشتم کلا درس خوندنم همش با مشکل مواجه میشه (امروزم تونستم از یه مسافرت اجباری بگریزم:4d564ad6:) و در این مورد خیلی آدم حساسی شدم و فقط به خاطر همین موضوع بود که اون موقع نگرانیم برای چیزی که میخوام بهش برسم اوج گرفت و نوشتم استرس گرفتم...از همه بخصوصpadideجان عذر میخوام شما هر طور که دوست داری گذارشتو بذار...حالا بذارید بعدش رو هم بگم این نگرانی(نه سترس!!!) باعث شد که ساعت مطالعم به 11 هم برسه و تا دیروقت هم بیدار بمونم...
و اینکه مسلما شرایط فعلی هیچ کدوممو مثل هم نیست و همیشه به خونوادم میگم گه امسال ارشد قبول بشم شاهکار کردم و حتما باید یه کتاب راجع به اتفاقاتی که واسم پیش اومده بنویسم!!!!
:smiliess (3):

padideh

New member
سلام عزيزان خسته نباشيد ، من ديروز وحشتناك سردرد داشتم اصلا نتونستم درس بخونم فقط 1 ساعت تونستم تست فيزيولوژي بزنم، اما امشب ميتركونمو گزارش ميدم
پيش به سوي موفقيييييت

setareh58

New member
سلام دوستای پرانرژی
دیروز 7 ساعت خوندم
امروز دو سری مهمون از راه دور داشتیم ولی تا الان 5 ساعت خوندم تا شبم 3 ساعت دیگه میخونم
به امید موفقیت هممون:thumbsupsmileyanim:

setareh58

New member
سلااااااااام به همه ارشدهای امسال
سال نو همگی مبارک
ازاینکه به یادم بودید خیییییییلی ممنونم وخیییییییییلی خوشحااااال
تنها مسافرتی که بهم نچسبید همین مسافرت بود چون تمام حواسم به درسام وشماها بود فک کنم عاشق شدم عاشق کتابام وشماها(چون نمیتونم فراموششون کنم ):(50):
وبدتر از مسافرت اینکه همسر محترم بنده خونه روتعویض ومعامله نموده ودرحال اسباب کشی به خونه جدید هستم
ایشالا از14 مجددا شروع وگزارش میدم
حالا خوبه یه دور خوندم بچه ها قدر لحظاتو بدونید بعضی وقتا یه اتفاق غیرمنتظره همه برنامه ها روخراب میکنه
امااااااا باهمه این اتفاقات من میتونم به خواستم برسم هیچی نمیتونه منو ازهدفم دور کنه حتما وحتما امسال قبولم حتی اگه شده اردیبهشت ماه 24 ساعته میخونم وقبول میشم :a2d3:
یک بار برای همیشه
دوستون دارم بووووووس
:thanks:
برات دعا میکنیم زودتر کارات انجام بشه برگردی پیش ما :thumbsupsmileyanim:

padideh

New member
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام
خسته نباشید کنکوری های کوشا , بچه ها من امروز 12 ساعت خوندم
5 ساعت تغذیه
3:30 فیزیولوژی
2:30 بیوشیمی
1 ساعت هم زبان
بچه ها اونقدر بخونید که اگه روز کنکور رفتیم سر جلسه آزمون نشستیم نگیم کاش بیشتر میخوندم ! کاش تنبلی نمیکردم! اونقدر بخونید که وقتی روز اعلام نتایج اسمتون رو دیدید تو قبولیها از خوشحالی اشک شوق بریزید نه خدایی نکرده طوری بشه که اشک غم و ناراحتی قبول نشدن بریزیم ................به امید روزی که همه اونهایی که تو این تاپیک هستند با فونت 20 بنویسن قبول شدم.

scarlet

New member
shab khosh bacheha , emroz 10:20 khondam

[/FONTبچه ها اونقدر بخونید که اگه روز کنکور رفتیم سر جلسه آزمون نشستیم نگیم کاش بیشتر میخوندم ! کاش تنبلی نمیکردم! اونقدر بخونید که وقتی روز اعلام نتایج اسمتون رو دیدید تو قبولیها از خوشحالی اشک شوق بریزید نه خدایی نکرده طوری بشه که اشک غم و ناراحتی قبول نشدن بریزیم ................به امید روزی که همه اونهایی که تو این تاپیک هستند با فونت 20 بنویسن قبول شدم.

ishala ke talashaye hamamon samarbakhsh mishe, manam montazere on rozam ke hamamon khabare ghabolimono be ham midim , fekresho konin cheghad aali mishe

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا