گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

setareh58

New member
سلام بچه ها من فقط از شماها انرزی میگیرم و جدا کسی رو ندارم که بهم انگیزه ی درس خوندن بده ...دوووووسسسسسسستون دارم:heart:
دیروز که مهمونامون بودن 3ساعت خوندم ولی امروز دیگه خونمون نیستن دارم جبران میکنم تا الان 4ساعت خونم
فردا هم 13بدر رو بیرون نمیرم
افرین به شما فردا بیرون نمیرم:bunnyearsmiley: به امید 13 به در خوب سال آینده

setareh58

New member
سلام دیروز 8 ساعت خوندم :bunnyearsmiley:پیشاپیش روز طبیعت به همتون تبریک میگم:bunnyearsmiley:

آيشن

New member
سلام منم از امروز ميخوام با شما همراه بشم
امروز زياد نتونستم بخونم ولي فعلا2ساعت ميكروب خوندم.الانم ميخوام سلولي رو شروع كنم
پيش به سوي موفقيت
:smilies-azardl (181:4d564ad6:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

57 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.

١٣ تا بدی ، ١٣ تا بلا ، ١٣ تا زشتی ، ١٣ تا نحسی ، ١٣ تا غصه ، ١٣ تا ناكامی ، ١٣ تا مریضی از وجودتون دور بشه و درعوض ١٣٩2 دونه شادی؛ زیبایی؛ لطافت و خوشی های پایدار تقدیم وجودتون

789619_springsmile.gif

با تمام وجودم دعا میکنم که همه دوستانم امسال دانشجوی ارشد بشم و منم همینطور تا سال بعد بهترین عید و 13 بدر رو داشته باشیم اونم با خوشحالی از اینکه دیگه نگران آزمون ارشد نیستیم.

روز طبیعت و سیزده بدر همگی تون مبارک .

:rose:

منم امروز 7 ساعت خوندم+ 40 تا لغت زبان

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

tata300i

New member
منتظر خبر قبولی همتون هستم دوستای گل:rose:
واسه ما بعدیا هم دعا کنید:smiliess (10):

scarlet

New member
salam dostan , khoda ghovat

az diroz vasam mehmon omade ,2 khanevade
, ba inke midonestan in taetilat ro jaii naraftam ta dars bekhonam

ta 14hom nemitonam yek kalame ham bekhonam, kheyli narahatam

padideh

New member
سلام بچه ها اميدوارم حالتون خوب باشه ، من كه خيلي حالم گرفتس! اخه امروز نتونستم به برنامم درست برسم ، يه مهمون برامون اومد يه دختر بچه داشت كه خدا قسمت هيچ بنده اي نكنه!!!! واقعا نميشد بهش گفت بچه يعنييييي يه چيزي بود تو مايه هاي زلزله ١٠ ريشتري!! آقا ما يه اشتباهي كرديمو بهش يه لبخند زديم و يه روي خوش بهش نشون داديم و چند دقيقه پيششون نشستيم تا اومديم بريم تو اتاقم و بميرم و درس بخونم اينم دنبال من راه افتاد و مادر گراميش هم كه اصلا به رو خودش نيورد و اينگار از خداش بود اين زلزله بياد تو اتاق من ! واييييييي بچه ها بخدا احساس ميكنم ١ كيلو لاغر شدم و دچار سندرم تيك اعصاب شدم!!!!!!!!!!!!! جالب اينجا بود كه كلي موندن خونمون و اين بچه هم همش تو صورت من بود !!! كلا موقع پرسش سوال ميومد تو صورت آدم !!! و از زمين و اسمون سؤال جور كرد و اونقدررررررررررر منو حرص داد كه نميتونم وصفش كنم براتون !!! دلم ميخواست واقعا اون لحظه شخصا ترورش ميكردم!! يني ي وضعي بودااااا اما با همين بدبختيايي كه توصيف كردم 7:15 درس خوندم! 5 ساعت تغذيه ، 2:15 بيوشيمي

tata300i

New member
سلام بچه ها اميدوارم حالتون خوب باشه ، من كه خيلي حالم گرفتس! اخه امروز نتونستم به برنامم درست برسم ، يه مهمون برامون اومد يه دختر بچه داشت كه خدا قسمت هيچ بنده اي نكنه!!!! واقعا نميشد بهش گفت بچه يعنييييي يه چيزي بود تو مايه هاي زلزله ١٠ ريشتري!! آقا ما يه اشتباهي كرديمو بهش يه لبخند زديم و يه روي خوش بهش نشون داديم و چند دقيقه پيششون نشستيم تا اومديم بريم تو اتاقم و بميرم و درس بخونم اينم دنبال من راه افتاد و مادر گراميش هم كه اصلا به رو خودش نيورد و اينگار از خداش بود اين زلزله بياد تو اتاق من ! واييييييي بچه ها بخدا احساس ميكنم ١ كيلو لاغر شدم و دچار سندرم تيك اعصاب شدم!!!!!!!!!!!!! جالب اينجا بود كه كلي موندن خونمون و اين بچه هم همش تو صورت من بود !!! كلا موقع پرسش سوال ميومد تو صورت آدم !!! و از زمين و اسمون سؤال جور كرد و اونقدررررررررررر منو حرص داد كه نميتونم وصفش كنم براتون !!! دلم ميخواست واقعا اون لحظه شخصا ترورش ميكردم!! يني ي وضعي بودااااا اما با همين بدبختيايي كه توصيف كردم 7:15 درس خوندم! 5 ساعت تغذيه ، 2:15 بيوشيمي

آفرین
خوب پیش رفتی
تو میتونی:a2d3:

mehrshad

New member
سال اینده همتوننننننننننننننننن ارشد قبول شدید سال اینده 13 بدر ترم دو ارشد هستید. دمتوت کرم. خوندن رو فراموش نکنید..... یا علی بگید و بخونید...به امید پیروزی

mehrshad

New member
امروز هیچی نخوندم. تا پس فردا هیچی نمی رسم بخونم!!! اصن یه وضی

Tarsa

New member
من چند روزه شرایط خوندن ندارم
میام این جا بچه ها رو میبینم دعا میکنم با این تلاشتون حتما قبول شید:ad54ad:

tata300i

New member
اینم اولین گزارش بنده
2 ساعت مرور درس های رشته ی خودم
2 ساعت بیوشیمی
به علت نداشتن کتاب و جزوه ، فعلا از خواندن مباحث رشته ی تغذیه معذورم
:sad:
اما اصلا اشکالی نداره
وقتی کتاب و جزوه ها به دستم برسه مثل برق و باد پیش میرم:a2d3:

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
بچه ها شما روزی چند صفحه می تونید بخونید؟ در چند ساعت؟ به طور متوسط...

آيشن

New member
بچه ها شما روزی چند صفحه می تونید بخونید؟ در چند ساعت؟ به طور متوسط...
به نظر من اين بستگي به خود آدم داره مهرشاد بستگي داره اون مطلب رو چقدر از قبل بلد بودي يا اينكه مطلب جديديه يا حتي سخته
:65d6a5d6s: ولي بطور ميانگين من تو يه ساعت4تا5 صفحه ميخونم

mehrshad

New member
والا من روزی نهایت 10-12 صفحه می خونم.2500 صفحه باید برای یک درس بخونم. افسردگی گرفتم :wacsmiley:

tata300i

New member
والا من روزی نهایت 10-12 صفحه می خونم.2500 صفحه باید برای یک درس بخونم. افسردگی گرفتم :wacsmiley:

شما کشتی مارو با این 2500 صفحه
بیخیال
یا قبول یا مردود:14:
اینکه دیگه این حرفارو نداره
:smilies-azardl (113

لبخند

New member
سلام دوستان روز طبیعت رو بهتون تبریک میگم
قرار بود امروز نرم بیرون اما یکدفعه تصمیم گرفتیم بریم بیرون .مامانم و داداشم مسافرت هستن فقط من و بابام و آجیم رفتیم 13بدر..خیلی تنهایی خوش نگذشت دیدیم حوصلمون داره سر میره ناهار خوردیم زود اومدیم خونه :black_eyed:از درسامم غافل نشدم هنوز در حال خوندنم فردا گزارش میدم
دیروز 8:30خوندم

tata300i

New member
سلام دوستان روز طبیعت رو بهتون تبریک میگم
قرار بود امروز نرم بیرون اما یکدفعه تصمیم گرفتیم بریم بیرون .مامانم و داداشم مسافرت هستن فقط من و بابام و آجیم رفتیم 13بدر..خیلی تنهایی خوش نگذشت دیدیم حوصلمون داره سر میره ناهار خوردیم زود اومدیم خونه :black_eyed:از درسامم غافل نشدم هنوز در حال خوندنم فردا گزارش میدم
دیروز 8:30خوندم

گفتم که تو میتونی :a2d3:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا