گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

padideh

New member
سلام بچه ها ، راستش بنا به دلايل و شواهدي من احساس ميكنم وقتي من شخصا ساعت مطالعه خودم رو ميگم ، بقيه دچار استرس ميشن! شايدم حق داشته باشن و اين كار من بدتر باعث بشه درس نخونن، من از همه شما دوستاي گلم عذر ميخوام و ديگه سعي ميكنم گزارش ندم، اميدوارم خوب بخونيد.
موفق باشيد

jonothan

New member
سلام بچه ها منم میخوام جدی شروع کنم تا حالا جدی نخوندم منم تو جمعتون راه بدید روزانه میام گزارش میدم

rawy

New member
سلام بچه ها ، راستش بنا به دلايل و شواهدي من احساس ميكنم وقتي من شخصا ساعت مطالعه خودم رو ميگم ، بقيه دچار استرس ميشن! شايدم حق داشته باشن و اين كار من بدتر باعث بشه درس نخونن، من از همه شما دوستاي گلم عذر ميخوام و ديگه سعي ميكنم گزارش ندم، اميدوارم خوب بخونيد.
موفق باشيد

گویا یه اشتباهی شده, چون اینجا تاپیک گزارش روزانه است, من خودم به شخصه از اینجا انرژی می گیرم برای خوندن, بنابراین شما اشتباهی مرتکب نشدید که عذرخواهی کنید.

bacillus.bs

New member
موفق باشيد

استرس چيه
بگو انرژي مثبت

pashmak

New member
سلام به همه دوستان

63 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

اگر در اولین قدم، موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر مفهومی نداشت.

:rose:

منم امروز 8 ساعت خوندم + 100 لغت+ 5 متن
زبان

خرم رو دوباره زین کردم تا برم به سمت موفقیت

42.gif

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه

سلام دوست عزیز اینکارجالبه اما من یکی با این روزشمارت استرسم زیاد میشه نظر بقیه چیه جاش همین خر موفقیتت با جمله های ناب بذار موفق باشی

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان

62 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

دوستان خوبم گفتن اینکه اصلا استرس نداشته باشید ، خیلی راحته ولی بایستی بخونیم و سطح کیفیت مطالعمون رو ببریم بالا .

فرقی نمیکنه که هر کدوممون چقدر و چند ساعت میخونیم و به این توجه نکنید که کاربر
Xساعات مطالعش از من زیاده نه! به این توجه کنید که چقدر با انگیزه خوندید و از کیفیت خوندنتون راضی هستید. من خودم با اینکه وقتم واقعا کم هستش و با مشغله های کاری درگیرم به صورتی که به خاطر اینکه بیشتر تو این روزا وقتم هدر نره بعضی کارام رو تو خونه هم انجام میدم و در کنارشم درسم میخونم چون با خودم دارم رقابت میکنم که هر روز خوب بخونم.

چون میدونم خدا نتیجه تلاش هیچ کدوم از ما ها رو بی نتیجه نمیذاره.
پدیده جان و بقیه هم ساعات گزارششون رو بذارن و هر کدوممون بازم میگم رقیب اصلی خودمون هستیم و اگه ساعات نذارید رفته رفته کسل میشید و میبینید چقدر افت داشتید.

این طولانی ترین گزارش من شد، و از اینکه وقت با ارزششتون رو گرفتم از همتون معذرت میخوام.

پ.ن: کیفیت مهم است نه کمیت

:rose:

منم امروز 6 ساعت خوندم + 100 لغت

پیش به سوی موفقیت

42.gif

فقط یک بار برای همیشه

آخرین ویرایش:

scarlet

New member
salaaaaaaaam azizan , dar che halid? padide gozareshato bia bego . man chan roz nemitonestam khob bekhonam vaghti neveshtehaye shoma va bacheheye digaro didam va saate balaye motaleashono bishtar tashvigh shodam , bacheha tanbalio khastegi tatil, bayad talashemono chan barabar konim,
man ba rozshomari ke ashele aziz mizare movafegham , dastesh dard nakone, az inke roza daran kam mishan esterese mosbat begirid va bishtar bekhonid, hamatono dost daram

rasti asle kari yadam raft , ye khabare khob , emroz mofid 11:15 khondam

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member

10سوء تعبیر از موفقیت:

ممنونم دوست خوبم لبخند جان مطالبت خیلی به جا و عالی بود.:riz304:

موفق باشيد

پدیده جان شما و چند تا از دوستان از اول راه رو با هم شروع کردیم و من به شخصه راضی نیستم که شما ما رو آخر راه تنها بذاری و هرکسی با خودش اینجا رقابت میکنه نه با کس دیگه ای و شمایی که داری ساعات مطالعه تونو اینجا میگید خودتون رو با یه روز قبل میسنجید و گزارش میدید و ساعات هر کس برای خودشه و بس و اصل کیفیت مهمه و نه کمیت.

ممکنه من یه روز در عرض یه ساعت یه فصل بخونم و چه بسا روزی 9 ساعت بشینم و10 صفحه بخونم.
پس دوستان توجه داشته باشن اینجا همه برای خودشون و برای انگیزه دادن به دوستاشون کمک میکنن.

منتظر گزارشت هستیم پدیده جان
:riz304:
سلام بچه ها منم میخوام جدی شروع کنم تا حالا جدی نخوندم منم تو جمعتون راه بدید روزانه میام گزارش میدم
دوست خوبم شما هم به جمع ما خوش اومدی

سلام دوست عزیز اینکارجالبه اما من یکی با این روزشمارت استرسم زیاد میشه نظر بقیه چیه جاش همین خر موفقیتت با جمله های ناب بذار موفق باشی

پشمک جان من به خواستت احترام میذارم و چون ما از چند وقت پیش شمارش معکوس رو شروع کردیم و الان ایت موقع نمیتونیم قطعش کنیم و شرمنده و اگه شما دوست نداری گزارش من آشل رو نخون همکار عزیزم
:riz513: و استرس اونم این روزا برای هممون عادیه.

salaaaaaaaam azizan
man ba rozshomari ke ashele aziz mizare movafegham , dastesh dard nakone, az inke roza daran kam mishan esterese mosbat begirid va bishtar bekhonid,
ممنونم دوست خوبم و خوشحالم که میخونید.:riz304:

bacillus.bs

New member
روز شمار خيلي هم خوبه
استرس چيه،روز شمار نباشه بي خيال ميشيم
زهرا جون دستت درد نكنه

economic

New member
من دیروز 7ساعت خوندم مهمون از راه دور داشتم مجبورشدم ببرم بگردونمش ولی جبران می کنم وحتما ایشالا مهر 92 من دانشجوی ارشد علوم پزشکیم
ب امید خدا
یک بار برای همیشه

zahra8992

New member
سلام.دوستان.سال نو مبارک.خوش بحالتون که دارید میخونید.من هنوزشروع نکردم.

darya63

New member
سلام دوستای خوبم
نقش اشل تو این تاپیک مثل مامان میمونه که همه رو راهنمایی میکنه و واسه همه فداکاری میکنه.مرسی از زحماتت
همه کارات درستن و من که خیلی ازت انرژی میگیرم

من دیروز از 5تا اخر شب مهمون وکارداشتم برا بازدید بعدشم درگیر شام و...خلاصه فقط تونستم4:20 بخونم
من از خودم خیلی خیلی ناراضی ام نمیدونم چه مرگم شده تنبل شدم:14:

setareh58

New member
سلام دوستان.راستش تو این دو روز هرچی میومدم دیدم که ساعت مطالعه ی بچه ها خیلی بالاست ولی ساعت مطالعه ی من متوسط و خیلی استرس گرفتم واسه همین یکم نیومدم تا آرومتر بشم ...تواین 2روز گذشته 8ساعت خوندم
واسه همتون آرزوی موفقیت دارم
این حرف نزن اتفاقا" خیلی اینجا جات خالی بود حالا که آرامش گرفتی با شوق بیشتر بخون و هروز بیا به ماها سری بزن دوست عزیز
بابت مطالبی که شما وهمه دوستان مخصوصا" اشل جون که هرروز میاد برای ما روز شمار میذار که حواسمون به کارمون باشه ممنونم

pashmak

New member
]پشمک جان من به خواستت احترام میذارم و چون ما از چند وقت پیش شمارش معکوس رو شروع کردیم و الان ایت موقع نمیتونیم قطعش کنیم و شرمنده و اگه شما دوست نداری گزارش من آشل رو نخون همکار عزیزم و استرس اونم این روزا برای هممون عادیه.[/COLOR][/SIZE][/B]

من گفتم شاید کس دیگه ای مثل من استرس ش زیاده شده باشه :1dco2x0p1lilzhfpg1tظاهرن ما خیلی تکیم :a2d3: چون برگه های کتابم شمارش از تو بیشتره :smilies-azardl (181پس لطف کنید یه خره یورتمه برویه مدل92 شناسنامه دار از اونا یی که میگه کار دارم بار دارم عجله دارم وقت ندارم برام بفرست تا مام بهتون برسیم مرسی موفق باشید:thanks:

padideh

New member
مرسي از دوستاني كه لطف داريد به من ، ممنونم واقعا، بچه ها آشل درست ميگه ممكنه كه يكي تو 8 ساعت يه مقداري درس بخونه كه شخص ديگه همون مقدار رو تو 4 ساعت بخونه ، پس ساعت درس خوندن هر كسي متفاوت از بقيه است، دوستاي گلم من از امشب به جاي ساعت درس خوندنم تعداد فصل هاي درسهاي رو كه ميخونم ميگم و ميزان رضايت خودم رو از روند كاريم ميگم، اين كه صرفا من بيام بگم ١٢ ساعت خوندم شايد جالب نباشه، من از امشب مدل گزارش دادنم رو عوض ميكنم.
پيش به سوي موفقيتتتتتتتتت در ارشد 92

pashmak

New member
میخریم هر چی تندتر بیشتر خر الاغ کد خدا پالیکار میگ میگ جیمبو خرید جزوه ممنوعه اینا که مشکل نداره خودمو کشتم 4 ساعت خوندم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا