سلام بچه ها ، راستش بنا به دلايل و شواهدي من احساس ميكنم وقتي من شخصا ساعت مطالعه خودم رو ميگم ، بقيه دچار استرس ميشن! شايدم حق داشته باشن و اين كار من بدتر باعث بشه درس نخونن، من از همه شما دوستاي گلم عذر ميخوام و ديگه سعي ميكنم گزارش ندم، اميدوارم خوب بخونيد.
موفق باشيد
سلام بچه ها ، راستش بنا به دلايل و شواهدي من احساس ميكنم وقتي من شخصا ساعت مطالعه خودم رو ميگم ، بقيه دچار استرس ميشن! شايدم حق داشته باشن و اين كار من بدتر باعث بشه درس نخونن، من از همه شما دوستاي گلم عذر ميخوام و ديگه سعي ميكنم گزارش ندم، اميدوارم خوب بخونيد.
موفق باشيد
سلام دوست عزیز اینکارجالبه اما من یکی با این روزشمارت استرسم زیاد میشه نظر بقیه چیه جاش همین خر موفقیتت با جمله های ناب بذار موفق باشیسلام به همه دوستان
63 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
اگر در اولین قدم، موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر مفهومی نداشت.
:rose:
منم امروز 8 ساعت خوندم + 100 لغت+ 5 متن زبان
خرم رو دوباره زین کردم تا برم به سمت موفقیت
![]()
فقط یک بار برای همیشه![]()
![]()
ممنونم دوست خوبم لبخند جان مطالبت خیلی به جا و عالی بود.:riz304:
10سوء تعبیر از موفقیت:
موفق باشيد
دوست خوبم شما هم به جمع ما خوش اومدیسلام بچه ها منم میخوام جدی شروع کنم تا حالا جدی نخوندم منم تو جمعتون راه بدید روزانه میام گزارش میدم
سلام دوست عزیز اینکارجالبه اما من یکی با این روزشمارت استرسم زیاد میشه نظر بقیه چیه جاش همین خر موفقیتت با جمله های ناب بذار موفق باشی
ممنونم دوست خوبم و خوشحالم که میخونید.:riz304:salaaaaaaaam azizan
man ba rozshomari ke ashele aziz mizare movafegham , dastesh dard nakone, az inke roza daran kam mishan esterese mosbat begirid va bishtar bekhonid,
این حرف نزن اتفاقا" خیلی اینجا جات خالی بود حالا که آرامش گرفتی با شوق بیشتر بخون و هروز بیا به ماها سری بزن دوست عزیزسلام دوستان.راستش تو این دو روز هرچی میومدم دیدم که ساعت مطالعه ی بچه ها خیلی بالاست ولی ساعت مطالعه ی من متوسط و خیلی استرس گرفتم واسه همین یکم نیومدم تا آرومتر بشم ...تواین 2روز گذشته 8ساعت خوندم
واسه همتون آرزوی موفقیت دارم