سلام بچه ها منم سرما خوردم همش خوابم !
6 ساعت خوندم امروز .
چرا برو بچ ديگه نمياين گزارش بدين !!!! اين چه وضعشه !
چشمك كجايي؟! سارا ! باسيلوسم كه يه روز مياد ميگه ٧ ساعت خوندم يه هفته گزارش نميده! جوجو تو كجايي!؟! نكنه خاموش شده ماشينت وسط اتوبان ؟!!!
scarlet تو هم نيستي! و خيلييييي از بچه هاي ديگه كه قبلا ميومديد اما الان نميايد!!
امااااا واقعا آفرين به آشل عزيزم كه هر روز مياد و گزارش ميده و جملات قشنگ برامون ميذاره ،واقعاااااا ازت تشكر ميكنم
عسل جونم سفرت به خير خانمي ، و عيد شما هم مبارك پيشاپيش
آرزو دارم نوروزی ک پیش رو داریم آغاز روزهایی باشد که آرزو داریمسلام دوستان گلم دیروز جمعه 8 ساعت خوندم و امروز 7 ساعت خوندم نمیدونم چرا بازدهیم پایین اومده انگار بزور درس میخونم یه چیزی بگین تا دوباره شارژ بشم:13: خواهش میکنم این ایام اینجارو خالی نذارین تا باهم دیگه پیش بریم:ad54ad: خیلی این تایپیک روی من اثر داره به امید موفقیت همگی:bunnyearsmiley:
سلام به همه دوستانم
73 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
اگر کسی استعداد طبیعی داشته باشید بازهم باید برای موفقیت تمرین کنید و آماده شوید.
:rose:
منم امروز 0ساعت خوندم،:13:و به دلیل اینکه حجم کاریم زیاد شده تصمیم گرفتم تا مشغله کاریم رو به صورت فشرده تموم کنم و بعدش با خیال راحت بشینم و بخونم و برای همین امروز نخوندم ولی جبران میکنم، و نگران من نباشید.
فقط یک بار برای همیشه![]()
![]()
مرررررسی . لطف داری . همین طور شما . :rose:ایشالله مبارک باشه و همیشه شاد باشین همچنین شما لبخند عزیز
ای جان مبارک باشه...خوبه پس اون روز با همدیگه شادیمhttp
مررسی :bunnyearsmiley: امیدوارم همه خوشبخت باشن از زندگی مشترک و خوشحال از نتیجه کنکور .:thanks:
این روزای اخر چقدر دلگیره
برای شما هم همین جوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟