گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لبخند

New member
سلام بچه ها منم سرما خوردم همش خوابم !
6 ساعت خوندم امروز .
چرا برو بچ ديگه نمياين گزارش بدين !!!! اين چه وضعشه !
چشمك كجايي؟! سارا ! باسيلوسم كه يه روز مياد ميگه ٧ ساعت خوندم يه هفته گزارش نميده! جوجو تو كجايي!؟! نكنه خاموش شده ماشينت وسط اتوبان ؟!!!
scarlet تو هم نيستي! و خيلييييي از بچه هاي ديگه كه قبلا ميومديد اما الان نميايد!!
امااااا واقعا آفرين به آشل عزيزم كه هر روز مياد و گزارش ميده و جملات قشنگ برامون ميذاره ،واقعاااااا ازت تشكر ميكنم
عسل جونم سفرت به خير خانمي ، و عيد شما هم مبارك پيشاپيش

پدیده جان منم که قبلا گفته بودم نامزدی داداشم بود و تا امروز میشه3روز که اصلا درس نخوندم و خیلی از برنامم عقب افتادم.ولی قول میدم از فردا با انرژی زیاد بخونم و بیام گزارش خوب بدم...:smiliess (3):موفق باشید

cheshmak

New member
سلام دوستان من یه دو سه روزی منسجم نخوندم.......ولی امروز رو 8 ساعت خوندمممممم.....به امید موفقیت همه ی بچه های انجمن...!!!

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان تلاشگرم

74 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.

موفقیت مانند کشتی گرفتن با یک گوریل است. وقتی که خسته شدید، دست از مبارزه نمی کشید، بلکه هنگامی می توانید استراحت کنید که گوریل را از پای درآورده باشید.

:rose:

منم امروز 1ساعت خوندم،و به دلیل اینکه حجم کاریم زیاد شده تصمیم گرفتم تا مشغله کاریم رو به صورت فشرده تموم کنم و بعدش با خیال راحت بشینم و بخونم و برای همین امروز کم خوندم ولی جبران میکنم.

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه

برای تک تکتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی میکنم

darya63

New member
سلام دوستای خوبم
منم تا الان بیدار بودم تا ساعت مطالعه ام رو به 5 برسونم.

دیروز شوهرم امتحان نظام مهندسی داشت و بعد از 6 ماه به قول خودش راحت شد...
خیلی حسرتشو خوردم چون من 2 سال تمام دغدغه فکریم درس و کنکوره.
مخصوصا دم عیدا و بهار هم که میشه بیشتر غصه میخورم.اخه تا کی باید هیچی از زندگیم نفهمم؟
برا همینم یک بار برای همیشه
امسال تمام تلاشمو میکنم تا موفق شم حتما جزء قبولیای 92 ام.انشالله

آخرین ویرایش:

setareh58

New member
سلام دوستان گلم دیروز جمعه 8 ساعت خوندم و امروز 7 ساعت خوندم نمیدونم چرا بازدهیم پایین اومده انگار بزور درس میخونم یه چیزی بگین تا دوباره شارژ بشم:13: خواهش میکنم این ایام اینجارو خالی نذارین تا باهم دیگه پیش بریم:ad54ad: خیلی این تایپیک روی من اثر داره به امید موفقیت همگی:bunnyearsmiley:

لبخند

New member
امروز میخواستم خوب بخونم آخرش مهمون اومد نتونستم درست حسابی بخونم.5ساعت خوندم

moni joon

New member
من بعد از چند روز دوباره با یه عالمه انرژی مثبت اومدم
تا الان 10 ساعت خوندم 2 ساعتم زبان میخونم بعدش میخوابم
فقط یکبار برای همیشه

economic

New member
سلام دوستان گلم دیروز جمعه 8 ساعت خوندم و امروز 7 ساعت خوندم نمیدونم چرا بازدهیم پایین اومده انگار بزور درس میخونم یه چیزی بگین تا دوباره شارژ بشم:13: خواهش میکنم این ایام اینجارو خالی نذارین تا باهم دیگه پیش بریم:ad54ad: خیلی این تایپیک روی من اثر داره به امید موفقیت همگی:bunnyearsmiley:
آرزو دارم نوروزی ک پیش رو داریم آغاز روزهایی باشد که آرزو داریم

economic

New member
منم امروز 10ساعت خوندم
ب امید روزهای بهتر

​یک بار برای همیشه

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

73 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.

اگر کسی استعداد طبیعی داشته باشید بازهم باید برای موفقیت تمرین کنید و آماده شوید.

منم امروز 0ساعت خوندم،
:13:و به دلیل اینکه حجم کاریم زیاد شده تصمیم گرفتم تا مشغله کاریم رو به صورت فشرده تموم کنم و بعدش با خیال راحت بشینم و بخونم و برای همین امروز نخوندم ولی جبران میکنم، و نگران من نباشید.

فقط یک بار برای همیشه

darya63

New member
سلام به همه دوستانم

73 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.

اگر کسی استعداد طبیعی داشته باشید بازهم باید برای موفقیت تمرین کنید و آماده شوید.

منم امروز 0ساعت خوندم،
:13:و به دلیل اینکه حجم کاریم زیاد شده تصمیم گرفتم تا مشغله کاریم رو به صورت فشرده تموم کنم و بعدش با خیال راحت بشینم و بخونم و برای همین امروز نخوندم ولی جبران میکنم، و نگران من نباشید.

فقط یک بار برای همیشه

اخی عزیزم ان شالله هرچه زودتر به همه ی کارات و افکارت سر و سامون میبخشی شک ندارم دختر قوی هستی و این کارا برات خیلی اسونن

darya63

New member
منم امروز 3 ساعت شد میتونستم بخونمااااااا:smiliess (9):
اما حس درس نیست فقط دلم میخواد برم بیرون و بازار نمیدونم اونجاها چه خبره که من اینقدر مشتاقشم:(50):
الانم دوست دارم بیدار بمونمااااا
اما میترسم مث هفته پیش کلا بد خواب شم و نرسم به خودمو و زندگیم و کارای عیدم و انجام بدم

افرین به دوستای خوبی که 9_10_11_12 ساعت میخونن افرین افرین همینجوری ادامه بدید
فقط یه سوال شما مث من نیستید که هی بخواید برید بازار؟یا من فقط اینجوریم؟
حتما فقط خودمم اینجوریم ام اخه چه سوالی بود!:black_eyed:

cheshmak

New member
سلاممم به همهههههه............چطورین دوستای ارشدی من؟؟؟؟؟بچه ها من امروز 7ساعت و 50دقیقه خوندمممممم......به امید روزهای بهتر و البته پربارتر......:rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا