گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

padideh

New member
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلااااااااااااااااااام دوست جونام
من 2روز نبودم حالا که اومدم میبینم که سایت چه تغییراتی کرده.ً!!!
:21:
بچه ها حال و هوای همه الان یه کمی ازجو کنکور دور شده البته طبیعی هست اما نذارید بهتون غلبه کنه زیاد. بجه ها تا این جای کارو چه خوب چه بد اومدیم این چندروز باقی مانده که واقعا سرنوشت سازه رو با جدییت بخونید باور کنید به هدفتون میرسید....ایمان داشته باشید تا اون جایی که توان دارید ازانرژیتون نهایت استفاده را برای خوندن درس بکنید امیدوارم روز اعلام نتایج همه ی بچه های این تاپیک اسم خودشون رو بین قبولی های ارشد ببینند

:4d564ad6:

moni joon

New member
تا الان 10 ساعت خوندم 2یا 3 ساعتم زبان میخونم بعدش میخوابم
دوستان به خودتون انرژی منفی ندین روزای خوبیه دم عیده

یاسمن

New member
سلام بچه ها خوبید ؟ خوب می خونید ؟ تا حدودی گزارش های اینجارو می خونم ، تاپیک خودمون یه کم رکود داره و بچه ها مثل قبل گزارش نمیدن میخوام منم از فردا بیام اینجا گزارش بدم ، البته از فردا چون امروز تقریبا هیچی نخوندم جز یه کم زبان ، آخه وقت آرایشگاه و کلی خرید و مرتب کاری اینا داشتم ولی قول میدم اگه اینجا گزارش بدم خیلی خیلی بیشتر میخونم ، مثل هفته های قبل که روزی 9-10 ساعت می خوندم ولی این روزای آخر سال یه خورده کم کار شدم ،

پارسالی ها منو یادشونه ؟ امسالی ها منو تو گروهتون راه میدید ؟

من عاشق روزشماری بعد از عیدم ، پارسال این موقع ها با انجمن و مطالعه گروهی آشنا شدمو هر چی تو کنکور جواب دادم مال تلاش 2 ماه آخرمو گزارش دادنهای اینجا بود ولی حیف که آشناییم یه کم دیر بود ، ایشالا امسال همگی نتیجه میگیریم ،

توپ بخونید برای همتون آرزوی موفقیت دارم :auizz3ffy9vla57584x

padideh

New member
سلام بچه ها خوبید ؟ خوب می خونید ؟ تا حدودی گزارش های اینجارو می خونم ، تاپیک خودمون یه کم رکود داره و بچه ها مثل قبل گزارش نمیدن میخوام منم از فردا بیام اینجا گزارش بدم ، البته از فردا چون امروز تقریبا هیچی نخوندم جز یه کم زبان ، آخه وقت آرایشگاه و کلی خرید و مرتب کاری اینا داشتم ولی قول میدم اگه اینجا گزارش بدم خیلی خیلی بیشتر میخونم ، مثل هفته های قبل که روزی 9-10 ساعت می خوندم ولی این روزای آخر سال یه خورده کم کار شدم ،

پارسالی ها منو یادشونه ؟ امسالی ها منو تو گروهتون راه میدید ؟

من عاشق روزشماری بعد از عیدم ، پارسال این موقع ها با انجمن و مطالعه گروهی آشنا شدمو هر چی تو کنکور جواب دادم مال تلاش 2 ماه آخرمو گزارش دادنهای اینجا بود ولی حیف که آشناییم یه کم دیر بود ، ایشالا امسال همگی نتیجه میگیریم ،

توپ بخونید برای همتون آرزوی موفقیت دارم :auizz3ffy9vla57584x

سلام یاسمن جونم .................خیلیییییییییییییییییییییی خوشحالم که شما هم میایید از این به بعد
امیدوارم انرژی زیادتو به منم انتقال بدی :ad54ad:

scarlet

New member
shab bekheyr azizan , 2 roz nabodam, in modat rozi 3 saat mikhondam , farda miram pishe mamim , 1.5 mahe nadidamesh , delam vasash ye zare shode, ta 3 farvardin onjam , in modat ham age shod zaban mikhonam, delam gerefte
30159_girl_sad.gif

pishapish sale noton mobarak , alan inja dare barone shadidi mibare , be barekate in baron az khodam mikham hamaton be harchi ke arezotone beresin , enshala.

az 3vom miam va ba enerzhiye bishtari mikhonam va gozaresh midam
17199_girl_yes.gif

آخرین ویرایش:

economic

New member
امشب 8 ساعت خوندم
شبو نتونسم بخونم ولی دیگه مهمونی نمیرم مهمونم بیاد پیشش نمیرم مگه خیلی مجبورشم
​یک بار برای همیشه

cheshmak

New member
سلام بچه ها......نمیدونم چرا این روزا هر کاری میکنم نمیتونم زیاد بخونم مثل قبلا........امروزم7ساعت

خوندم..........:sad:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

72 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.

کسی که کار کوچکی انجام می دهد، باید مقدار ناچیزی فداکاری کند؛ کسی که می خواهد موفقیت بزرگی را به دست آورد، باید به میزان زیادی فداکاری کند.

:rose:

منم امروزم0ساعت خوندم،
:13:و به دلیل اینکه حجم کاریم زیاد شده تصمیم گرفتم تا مشغله کاریم رو به صورت فشرده تموم کنم و بعدش با خیال راحت بشینم و بخونم و برای همین امروزم نخوندم ولی جبران میکنم، و نگران من نباشید.

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه:smilies-azardl (113

لبخند

New member
دیروز7ساعت خوندم..اینروزا یه ترجمه دستمه که باید انجامش بدم خیلی وقتمو میگیره ایشالله امروز تمومش میکنم تا فردا راحت تر بتونم درسامو بخونم

moni joon

New member
دخ ساعت تا الان دو ساعتم که زبان بخونم میشه 12 ساعت
من امسال حتما حتما ارشد قبول میشم اخه به خودمو خدایی که دارم اعتماد دارم
فقط یکبار برای همیشه

یاسمن

New member
سلام ، خسته نباشید

منم امروز 9 ساعت خوندم ، با کلی بازیگوشی و 2 ساعت خواب ظهرانه :|

economic

New member
من 8ساعت خوندم با بعدازظهربیرون رفتن واجب بود تفریحی نرفتمااااااااا
یک بار برای همیشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا