Dexter2009
New member
سلام به همگی عزیزان. خداروشکر حال مادرم خوب شد و بعد از بروبیای سی سی یو و بخش قلب ترخیص شدند. من امروز تو خونه با وجود مهمان داری 5 ساعت تا هم اکنون مطالعه کردم...
راستی از امروز کارورزیا مون هم شروع شد!!!!
خدا رو شکر:rose:
سلام به همگی عزیزان. خداروشکر حال مادرم خوب شد و بعد از بروبیای سی سی یو و بخش قلب ترخیص شدند. من امروز تو خونه با وجود مهمان داری 5 ساعت تا هم اکنون مطالعه کردم...
امروز 7:30 ساعت.... تب و لرز داشتم... همینم بزور خوندم :sad:
خوشحالم از اینکه مادرتون سلامتیشونو بدست اوردند انشالله سایه اش 120 سال بالا سر شما و خانواده اش باشهسلام به همگی عزیزان. خداروشکر حال مادرم خوب شد و بعد از بروبیای سی سی یو و بخش قلب ترخیص شدند. من امروز تو خونه با وجود مهمان داری 5 ساعت تا هم اکنون مطالعه کردم...
افرین عالیه
ان شالله زودتر خوب میشی و میترکونی
salam dostane darskhon , man ye modat nabodam , engar kasi motvajehe adame hozore man nashodyeki az basteganam fovt shod , az shahrestan omade bodan khoneye ma vase amal va karaye doktor , in modat ham rohiam kharab shod ham az darsam aghab oftadam , ama dobare shoro mikonam , man emsal hatman bayad ghabol sham![]()
salam dostane darskhon , man ye modat nabodam , engar kasi motvajehe adame hozore man nashodyeki az basteganam fovt shod , az shahrestan omade bodan khoneye ma vase amal va karaye doktor , in modat ham rohiam kharab shod ham az darsam aghab oftadam , ama dobare shoro mikonam , man emsal hatman bayad ghabol sham![]()
مرسی عزیزم... خوب شدم تقریبا... بیشتر از استرسه فکر کنم...
دریا جون مشکل برا همه هست... نمونش خودم ...مامانم 2 روز دیگه عمل مینیکس داره... ولی تو 24 ساعت زمانهای مرده زیادی هستن که آدم میتونه روشون حساب باز کنه... :a2d3: