:sadsmiley:سلام بچه ها
من ناراحتم
هنوزم که هنوزه ارتباط من با کتابام اتصالی داره یه هفته وصله دو هفته قطع .
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!
لطفا...............:13:
سلام دوستان گل
من با خودم قرار گذاشتم هر روز یه صفحه تست کار کنم و بعد بیشتر وقتمو سر هماتو بذارم...تا ببینیم خدا چی می خواد
ان شاالله موفق باشیم
خوب می خونین ها . :65d6a5d6s:
من امروز کتاب رو باز کردم و بستم 15 ثانیه .
:sad:
بزن به تخته آقای پرستاررررر بزن!!!!!!!آفرین 15ثانیه هم خیلی خوبه!!!!!جای بسی امیدواریس!!!!شما هم بخون هرشب بیا اینجا گزارش بده!!!خداروچه دیدی شاید به 1دقیقه رسیدساعت مطالعه تون!!!!
salam behem migi in anjomane tanbali kojas daghighan?man ye hamgoroohi mikham komak
زهره جون من هم همین طوری بودم ولی دیگه دستم اومده که باید با خودم چیکار کنم. واسه من راهش اینه که با یه کوله پر برم کتابخونه و هروقت همه رو خوندم برگردم. این خیلی بهم کمک می کنه چون اونجا بقیه رو می بینم که دارن می خونن، و از طرف دیگه میدونم که تا تموم نشه نمیتونم برگردم خونه و این باعث میشه وقتم رو تلف نکنم. اما روزهایی که خونه می موندم از صبح تا شب هزار تا کار دیگه می کردم به جاش.
البته هر کس مدل خاص خودش رو داره. واسه من اینجوریه و همین که هر روز خودم رو برسونم به یک کتابخونه برام کافیه چون غیر این توی این چند ماه هیچ جور دیگه ای موفق نشدم درس بخونم.
فکر کنم گزارش دادن روزانه هم خوب باشه. با خودت فکر کن که هر روزی که میخوای گزارش بدی نباید کمتر از روز قبل باشه.:14: