گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sanam_b

New member
سلام بچه ها، من امروز تصمیم داشتم حداقل 8 ساعت بخونم برای اولین بار، ولی باز شد 7.20. امیدوارم فردا دیگه بتونم اینکارو بکنم. خیلی خوبه که همه اینجا گزارش میدن، من که واقعا کلی با خوندن پست هاتون انگیزه می گیرم که قدر شما بخونم ولی تازه اول راهم:smilies-azardl (181

sanam_b

New member
:sadsmiley:سلام بچه ها
من ناراحتم
هنوزم که هنوزه ارتباط من با کتابام اتصالی داره یه هفته وصله دو هفته قطع .

چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!
لطفا...............:13:

زهره جون من هم همین طوری بودم ولی دیگه دستم اومده که باید با خودم چیکار کنم. واسه من راهش اینه که با یه کوله پر برم کتابخونه و هروقت همه رو خوندم برگردم. این خیلی بهم کمک می کنه چون اونجا بقیه رو می بینم که دارن می خونن، و از طرف دیگه میدونم که تا تموم نشه نمیتونم برگردم خونه و این باعث میشه وقتم رو تلف نکنم. اما روزهایی که خونه می موندم از صبح تا شب هزار تا کار دیگه می کردم به جاش.
البته هر کس مدل خاص خودش رو داره. واسه من اینجوریه و همین که هر روز خودم رو برسونم به یک کتابخونه برام کافیه چون غیر این توی این چند ماه هیچ جور دیگه ای موفق نشدم درس بخونم.
فکر کنم گزارش دادن روزانه هم خوب باشه. با خودت فکر کن که هر روزی که میخوای گزارش بدی نباید کمتر از روز قبل باشه.:14:

scarlet

New member
salaaaaaaam be hameye dostay gole khodam , khaste nabashid, man emroz 8 saat khondam , moshkelate moahei ziade , farda bishtar mikhonan:a2d3:

jonothan

New member
سلام به تلاشگران من امروز خوب بودم و از خودم راضی ام ولی باید بیشتر بخونم نباید فرصتو از دست بدم شما هم همینطور شب بخیر

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم.همگی خسته نباشید و خدا قوت.

من امروز 7 ساعت خوندم.

همگی موفق باشیم.
:28::rose:

cheshmak

New member
سلام بچه ها!!خیلی خوشحالم میبینم این تاپیک شلوغ شده!!!!!منم امروز 7ساعت خوندم ولی از خودم راضی نیستم!!!!!!!امیدوارم بتونم فردا جبران کنم!!!!!!

Dexter2009

New member
سلام دوستان گل
من با خودم قرار گذاشتم هر روز یه صفحه تست کار کنم و بعد بیشتر وقتمو سر هماتو بذارم...تا ببینیم خدا چی می خواد

ان شاالله موفق باشیم

rainsavor

New member
خوب می خونین ها . :65d6a5d6s:

من امروز کتاب رو باز کردم و بستم 15 ثانیه .

:sad:

cheshmak

New member
سلام دوستان گل
من با خودم قرار گذاشتم هر روز یه صفحه تست کار کنم و بعد بیشتر وقتمو سر هماتو بذارم...تا ببینیم خدا چی می خواد

ان شاالله موفق باشیم

عالیه دکستر عزیز!!!!شبا بیا اینجا و گزارش بده !!!!خوشحال میشیم که به جمع ما بپیوندی!!!!
770221_LaieA_003.gif

cheshmak

New member
خوب می خونین ها . :65d6a5d6s:

من امروز کتاب رو باز کردم و بستم 15 ثانیه .

:sad:

بزن به تخته آقای پرستاررررر بزن!!!!!!!آفرین 15ثانیه هم خیلی خوبه!!!!!جای بسی امیدواریس!!!!شما هم بخون هرشب بیا اینجا گزارش بده!!!خداروچه دیدی شاید به 1دقیقه رسیدساعت مطالعه تون!!!!

bandar

New member
سلام . خداقوووت . من کتاب مدیریت مالی جلد 1 و کتاب زبان دی آر اس رو تموم کردم . سرعتم پایینه اما میدونم مربوط به اراده ام هست . :smiliess (9)::smiliess (9):

bandar

New member
اگه روزی 10 ساعت مثل شما میخوندم . صد در صد تک رقمی میشدم . خوش به حالتون با این اراده هاتون موفق باشید .

zeindinho

New member
بزن به تخته آقای پرستاررررر بزن!!!!!!!آفرین 15ثانیه هم خیلی خوبه!!!!!جای بسی امیدواریس!!!!شما هم بخون هرشب بیا اینجا گزارش بده!!!خداروچه دیدی شاید به 1دقیقه رسیدساعت مطالعه تون!!!!

salam behem migi in anjomane tanbali kojas daghighan?man ye hamgoroohi mikham komak

super nova

New member
من دنبال اطلاعات دقیق از آزمون پزشکی هسته ای هستم
بلداش کمککککککککککککککککککککککککککککک
:33:

super nova

New member
کمک

من دنبال اطلاعات دقیق از آزمون پزشکی هسته ای هستم
بلداش کمککککککککککککککککککککککککککککک
:33:

zohreh22

New member
زهره جون من هم همین طوری بودم ولی دیگه دستم اومده که باید با خودم چیکار کنم. واسه من راهش اینه که با یه کوله پر برم کتابخونه و هروقت همه رو خوندم برگردم. این خیلی بهم کمک می کنه چون اونجا بقیه رو می بینم که دارن می خونن، و از طرف دیگه میدونم که تا تموم نشه نمیتونم برگردم خونه و این باعث میشه وقتم رو تلف نکنم. اما روزهایی که خونه می موندم از صبح تا شب هزار تا کار دیگه می کردم به جاش.
البته هر کس مدل خاص خودش رو داره. واسه من اینجوریه و همین که هر روز خودم رو برسونم به یک کتابخونه برام کافیه چون غیر این توی این چند ماه هیچ جور دیگه ای موفق نشدم درس بخونم.
فکر کنم گزارش دادن روزانه هم خوب باشه. با خودت فکر کن که هر روزی که میخوای گزارش بدی نباید کمتر از روز قبل باشه.:14:

سلام سنم جونم
مرسی از راهنماییت
چند وقتیه تو فکر کتابخونه هستم اگه بشه حتما میرم
یا علی مدد
موفق باشی گلم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا