گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

cheshmak

New member
بچه ها ا چطورید؟؟؟درسا خوب پیش میره؟؟؟؟؟امروز من
770221_LaieA_003.gif
10ساعت درسیدمممممم

mw.ashel

New member
سلام دوستان.آفرین چشمک جون.منم امروز 7 ساعت درسیدم.
امیدوارم که همگی موفق باشیم.

bacillus.bs

New member
بچه ها شماها صبح چه ساعتی بیدار میشید؟بعد تا چه ساعتی می خونید؟بعد از ظهر می خوابید یا نه؟شب تا چه ساعتی میخونید؟

cheshmak

New member
بچه ها شماها صبح چه ساعتی بیدار میشید؟بعد تا چه ساعتی می خونید؟بعد از ظهر می خوابید یا نه؟شب تا چه ساعتی میخونید؟
من صبح نمیتونم زود بیدارشم !!!ولی شبا تا نزدیکای
770221_LaieA_003.gif
2 میخونم!!ظهراهم نمیخوابم!!!

sanam_b

New member
من امرزو 6 ساعت خوندم. از دیروز کمتر شد:dadad4: ولی همین که دارم هر روز مرتب میخونم خوشجالم، سعی می کنم که همینطور پیش برم و زمان مطالعه ام رو هم بیشتر کنم. وقتی می بینم همه دارین 10 ساعت میخونین خچالت می کشم از درس خوندنم! واقعا چطوری می تونین؟ آفرین!

sanam_b

New member
من معمولا صبج ها حدود 8 پا میشم و تا بشینم سر درس 9 شده. یه مدت خیلی اصرار داشتم که زود پاشم و مثلا 8 بشینم پای درس، ولی دیدم که خیلی خواب آلودم و بازده ندارم. تصمیم گرفتم بذارم بدنم با ساعت خودش بیدار شه که نهایتا 8:30 میشه. اینطوری صبح ها سر حالترم. ولی فکر کنم هر کسی برنامه خاص خودش رو داره. من الان که ساعت تازه 10 شبه دارم بیهوش میشم و بمیرم هم از 8 به بعد بازده ندارم، اما بعضیا تا صبح هم میتونن بخونن. به نظرم بستگی داره به اینکه کلا سحرخیز هستی یا شبها راحت تر کار می کنی. اگه عادت به خواب ظهر داری بخواب، ولی بیشتر از 30 40 دقیقه نشه که گیج بشی. اگه هم عادت نداری به نظر من خیلی لزومی نداره که ظهر بخوابی، مگه اینکه خیلی خسته باشی.

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم.منم امروز با مشغله های کاری تونستم 4 ساعت بخونم
2669_137fs807233.gif

jonothan

New member
سلام بچه ها من امروز بهتر بودم این خودش خیلی مهمه بچه ها به نظر من خیلی راحت میتونید صبح زود از خواب بیدار شید

scarlet

New member
salam dostan diroz natonestam on sham, pas alan gozareshe kamkarim ro midam, 6saat khondam , vaght dashtam, vali hessesh nabob, bebinam emroz chi mishe, hamegi movafagh bashidddd:smilies-azardl (181

scarlet

New member
6 saat ro pay dars mizaramSIZE=5][/SIZE]man aksaran shaba bishtar mikhonam , ta 3 zohr 4 saat mikhonam, ta2, 3 shab ham hododan

alh

New member
سلام من میخوام رشته مهندسی پزشکی شرکت کنم،کسی میتونه کمکم کنه؟از همه ممنون و سپاس گذارم

zohreh22

New member
سلام و کمک

:sadsmiley:سلام بچه ها
من ناراحتم
هنوزم که هنوزه ارتباط من با کتابام اتصالی داره یه هفته وصله دو هفته قطع .

چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!
لطفا...............:13:

Tarsa

New member
سلام
من همیشه انجمن خودمون اعلام میکردم ولی این جا باحال تره
منم 4 ساعت امروز خوندم

cheshmak

New member
:sadsmiley:سلام بچه ها
من ناراحتم
هنوزم که هنوزه ارتباط من با کتابام اتصالی داره یه هفته وصله دو هفته قطع .

چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!
لطفا...............:13:

دوست من تنها کسی که میتونه بت کمک کنه خودتی!!!!باید با اراده و پشتکار بشینی سر درست!!!!وسعی کنی هیج چیز و هیچ کس مانع درس خوندنت نشه!!!!فقط به موفقیت فکر کن!!!!تومیتونی!!!

zohreh22

New member
دوست من تنها کسی که میتونه بت کمک کنه خودتی!!!!باید با اراده و پشتکار بشینی سر درست!!!!وسعی کنی هیج چیز و هیچ کس مانع درس خوندنت نشه!!!!فقط به موفقیت فکر کن!!!!تومیتونی!!!

سلام چشمک جونم
واقعا راست میگی
همه چی مربوط به خود آدمه .
منم آدم یه جورایی دیگه ...

بگذریم از همین امشب بازم شروع کردم اول از همه زبان چون خیلی بهم انرزی میده

مرسی از مهربونیت

یا علی مددی
تا گزارش بعدی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا