گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamai86

New member
بچه هااااا...کم و زیاد به خوندن ادامه بدین..من به همه تون امیدوارم. :ad54ad::ad54ad: تنبلــــــی هارو بریزین دور:smiliess (3):

vida68

New member
سلام به دوستای خوبم. انشا... همه تون موفق می شید. من خیلیدوست دارم بخونم ولی هرروز یک کاری برام پیش میاد که نمیرسم !!!! من باید امسال هرطور شده قبول شم ولی تا الان به طور جدی نخوندم. کم کم دارم امیدمو از دست میدم! دیگه تمرکز حواسی برام نمونده! از بس برنامه ریختم و اجرا نکردم چند وقتی هست دیگه برنامه نمی نویسم. من از همه تون میخام که بهم کمک کنید.

mw.ashel

New member
سلام دوستان.
من امروز 4 ساعت خوندم و الانم میرم که دیگه تا وقتی بتونم بیدار بمونم بخونم .

همگی موفق باشید.
:smilies-azardl (113

cheshmak

New member
سلام دوستان!!!امروز باشگاه بودم و فقط تونستم 6ساعت درس بخونممممم!!!فردا جبران میکنم!!سعی میکنم!!!موفق باشید بچه ها!!!!

super nova

New member
به نظر شما من زبان بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):

darya63

New member
بچه ها ببه خاطر مشکلات شخصی و روحی که دارم نتونستم درس بخونم و تا الانم که ساعت یه ربع به 4صبحه خوابم نمیره وای فردا هم همه اش خوابم و نمیرسم...خدایا کمکم کن زودتر از نظر روحی نرمال شم

sanam_b

New member
سلام بچه ها من امروز روز اولی هست که گرازش میدم. این هفته هر روز سه ساعت خوندم، ولی امروز خودم رو از ظهر تا ساعت 8 توی سالن مطالعه دانشگاه زندونی کردم و تونستم 6:30 ساعت بخونم. خیلی خوشحالم چون تا خالا انقدر نخونده بودم. امیدوارم فردا هم بتونم انقدر بخونم:a2d3:
موفق باشین

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم.من امروز خبر خیلی خوبی رو شنیدم و چون خیلی خوشحال بودم 8 ساعت خوندم
و از اینکه همگروهی خوبی هم دارم از امی و باسیلوس جان تشکر میکنم.
:rose:

mw.ashel

New member
super nova;119790[SIZE=3 گفت:
]من نمیتونم10ساعت بخوووووووووووونم[/SIZE]:((

دوست عزیز آدم که ره صد ساله رو نمیتونه یه شبه بره ، مطمئن باش اگه بخوای و عادت کنی ، کم کم میتونی بیشتر از 10 ساعتم بخونی.

cheshmak

New member
امروز 10ساعت درس خوندممم!!!دیگه برم بخوابم!!!شب خوش دوستای درس خوووون!!!!

cheshmak

New member
بچه ها ها کجایین؟؟؟؟چرا از دیشب تا حالا کسی نیومده گزارش بدههههه!؟؟

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم.من امروز 8 ساعت خوندم .البته میخواستم تا 11 ساعت بخونم و برنامه ریزی هم کرده بودم که مهمون ناخونده اومد و نشد.:sad:

cheshmak

New member
منم امروز اصلا شرایط خوبی نداشتم وفقط زبان خوندم
512917_bawl.gif
5ساعت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا