گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hasan.nuclear

New member
هشدار! هشدار!!!!!!!!!
بچه ها تنها به ساعات مطالعه تون توجه نکنید بلکه مقدار مطالبی رو که فهمیدید مورد نظر قرار بدید
سعی کنید عوامل مزاحم تمرکز رو چه اطرف و چه در ذهنتون به طور کامل ازبین ببرید

بانو

New member
من دیروز 4 ساعت خوندم.
من از رقابت با دوستان ساعت بالا کنار کشیدم چون نمیرسم به گرد پاشون....

ی سوال از دوستان اگه نگین تایپیک منحرف کردی

ی روزایی واقعا حس میکنم خسته شدم یعنی میخونم نمیگیرم نمیتونم تمرکز بگیرم به نظرتون مشکل از کجاس؟:sadsmiley:

چطوری میشه ساعت مطالعه با کیفیت داشته باشم؟

حالا نزنین جایی نبود این سوال مطرح کنم و اصولی جواب بگیرم :dadad4:

asal 92

New member
واي عسل جون ني ني داري؟؟؟؟؟ چند ماهشه يا چند سال؟

باسیلوس جان ترم 4 ازدواج کردم ترم 8 ملیسا به دنیا اومد الان حدود5 سالشه وتقریبا 5سال سابقه کار دارم
27 سالمه (فک کنم مادرتاپیک باشم)
:25r30wi:بچه های گلم دختراوپسرای عزیزم برای همتون موفقیت آرزومندم
برای مادرتونم دعا کنید ...
:ad54ad:

آخرین ویرایش:

asal 92

New member
سلام...
قبل از اينكه چيزي بنويسم بزارين ي يادآوري كنم...اينجا جايي براي بحث و گفت و گو هستش..
اما اين حرف هورساي محترم شبيه دست به دامن شدنه...الان اگر همين متن رو ي جايي تو ي فروم غير ايراني بنويسي مسلما تا عمر دارين به شما خواهند خنديد...(نميخوام بي ادبي تلقي بشه يا توهين) اما سركار خانم ي سوال اساسي هست...ميشه با سرعت 220 تا تو ي جاده دوطرفه رفت و گفت چون مردم واسم دعاي سلامتي كردن اتفاقي نميفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرفتون از ي ديد اعتقادي و اسلامي درسته اما از ديد علمي (ديد رايج تو اين فروم) نه اصلا...بنظرم ميرفتين اين ديدتون رو تو فروم اسلام فروم مينوشتين ديد بهتري بود... ضمنا اولين بارم هستش كه همين كامنت نويسي ميبينم...نظر شما رو به پست بعدي جلب ميكنم....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از لحظه اولي كه اومدم تو اين فروم با وصف تازه كار بودن سعي و تلاشم ايجاد انگيزه براي بهتر بودن بچه ها بوده.شايد نتونستم موفق باشم اما كوتاهي نكردم...اما اين پست اصلا منو دگرگون كرده از بس بي ربط بود....

ي سوال اساسي دارم از اين هورسا خانم....هدف اصلي شما ازين پست چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟ دعا خوبه؟(همه ميدونن دعا خوبه)---بچه ها درس نخونن برن دعانويسي كنن؟؟(مضحكه)---بريد درس نخونيد با دعا حله مسئله؟؟؟(پس اينكه خدا مي فرماييد به سمت فدمي بردار ده قدم بسويت مي آيم كجاس؟؟)---دعا قدم به سمت خداست؟؟؟(خوي مسلما "الا بذكرالله تطمئن قلوب) اما اين بدين معنا نيست بيكار بشين دعا كن همه چي اوكي.....

زيادي از حد نوشتم اما شديدا از ديدن اين پست ناراحتم چون هيچ فلسفه و منطق و عقلي همچين بحثي رو قبول نداره....

فیوچر عزیز خیلی سخت میگری دوستمون شوخ طبعه توچرا بزرگش میکنی تو زندگی گاهی وقتا باید بیخیال بود درثانی مطمئنا هیچکی بادیدن این کامنت درسشو ول نمیکنه بیاد فقط به دعا متوسل شه یه کم مهربانتر باش پسرم ودر ضمن نقش خدا روهم نباید نادیده گرفت موفق باشی ...:riz277:

asal 92

New member
ی روزایی واقعا حس میکنم خسته شدم یعنی میخونم نمیگیرم نمیتونم تمرکز بگیرم به نظرتون مشکل از کجاس؟:sadsmiley:

چطوری میشه ساعت مطالعه با کیفیت داشته باشم؟
:smilies-azardl (181
مشکل از خودته عزیزم مشکل از اونجایی هستش که هنوز با خودت به توافق نرسیدی دوست داری مدرک بگیری ولی حوصله سختی کشیدنشو نداری هنوز ایمان نیاوردی که باید قبول شی چون اگه اراده کنی هیچی جلودارت نیست برای داشتن کیفیت ازخوندنت لذت ببر باعشق به کتابات نگاه کن به نتیجه شیرینی که در پس آن نهفته است فکر کن به اینکه تو باید قبول شی
موفق باشی

asal 92

New member
سلام بچه ها
بالاخره این مبحث اعصاب تموم شد باتستهای مربوطه ..:a2d3:.
وزبان همچنان بردوام :smilies-azardl (181
خدااااااااااااممنونم
روزهای شیرینی درانتظار ماست ...

بانو

New member
من چندماهه دارم میخونم یادم نمیاد روز بی خوندن داشته باشم .یادم نمیاد که خواسته باشم چیزی به درس ترجیح بدم فقط تو فکر خوندن بودم .

نگفتم نمیتونم بخونم انگیزه ندارم یا انرژی خسته میشم چیکار کنم که دچار خستگی نشم بتمونم مدام بخونم...دنبال کم کاری نیستم مامان ملیسا

فیوچر عزیز خیلی سخت میگری دوستمون شوخ طبعه توچرا بزرگش میکنی تو زندگی گاهی وقتا باید بیخیال بود درثانی مطمئنا هیچکی بادیدن این کامنت درسشو ول نمیکنه بیاد فقط به دعا متوسل شه یه کم مهربانتر باش پسرم ودر ضمن نقش خدا روهم نباید نادی|ده گرفت موفق باشی ...:riz277:

سلام مامان!

بدم مياد تو اين جو خيلي تاپ كه همه فكر درس خوندن هستن بياي بنويسي بي خيال برو دعا!!!!

mim_ghaaf

New member
این حالت برای همه پیش میاد چون انسان ماشین نیست که همیشه یک حالت داشته باشه

اما مهم اینکه این سستی های مقطعی نا امیدتون نکنه
اگه روی هدف تمرکز کنید قطعا زود به وضعیت قبلی و عادی برمی گردید
براتون آرزوی موفقیت دارم

hoorsa

New member
سلام...
قبل از اينكه چيزي بنويسم بزارين ي يادآوري كنم...اينجا جايي براي بحث و گفت و گو هستش..
اما اين حرف هورساي محترم شبيه دست به دامن شدنه...الان اگر همين متن رو ي جايي تو ي فروم غير ايراني بنويسي مسلما تا عمر دارين به شما خواهند خنديد...(نميخوام بي ادبي تلقي بشه يا توهين) اما سركار خانم ي سوال اساسي هست...ميشه با سرعت 220 تا تو ي جاده دوطرفه رفت و گفت چون مردم واسم دعاي سلامتي كردن اتفاقي نميفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرفتون از ي ديد اعتقادي و اسلامي درسته اما از ديد علمي (ديد رايج تو اين فروم) نه اصلا...بنظرم ميرفتين اين ديدتون رو تو فروم اسلام فروم مينوشتين ديد بهتري بود... ضمنا اولين بارم هستش كه همين كامنت نويسي ميبينم...نظر شما رو به پست بعدي جلب ميكنم....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از لحظه اولي كه اومدم تو اين فروم با وصف تازه كار بودن سعي و تلاشم ايجاد انگيزه براي بهتر بودن بچه ها بوده.شايد نتونستم موفق باشم اما كوتاهي نكردم...اما اين پست اصلا منو دگرگون كرده از بس بي ربط بود....

ي سوال اساسي دارم از اين هورسا خانم....هدف اصلي شما ازين پست چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟ دعا خوبه؟(همه ميدونن دعا خوبه)---بچه ها درس نخونن برن دعانويسي كنن؟؟(مضحكه)---بريد درس نخونيد با دعا حله مسئله؟؟؟(پس اينكه خدا مي فرماييد به سمت فدمي بردار ده قدم بسويت مي آيم كجاس؟؟)---دعا قدم به سمت خداست؟؟؟(خوي مسلما "الا بذكرالله تطمئن قلوب) اما اين بدين معنا نيست بيكار بشين دعا كن همه چي اوكي.....

زيادي از حد نوشتم اما شديدا از ديدن اين پست ناراحتم چون هيچ فلسفه و منطق و عقلي همچين بحثي رو قبول نداره....

سلام
منم هرچی به حرفای شما نگاه می کنم اصلا این همه موضع گیری رو برنمی تابم
کدوم آدم عاقلی با خوندن همچین پستی درس شو ول می کنه میره یه گوشه می شینه دعا می کنه؟
من از بچه ها می پرسم : کدوم تون اعتقاد دارین که فقط با دعا کردن همه چی حله و اصلا لازم نیست تلاش کرد ؟
شاید من نمی دونستم که اینجا کسی با بقیه شوخی نداره و همه سرشون تو کتاباشونه اما هدفم بی انگیزه کردن بچه ها نبود...
چرا اینطور به موضوع نگاه نمی کنید که هدف من می تونه اینه که همه ی عوامل تو کنکور تاثیر گذارن؟
درضمن دوست عزیز بهتره شما هم اگه با قانون جاذبه آشنا نیستید (که بعید می دونم آشنا نباشید)حتما سی دی هاشو بگیرید و ببینید...اون وقت می دونستید که اگه ما همه ی کتابامونو ده بار هم دور بزنیم اما این باور رو نداشته باشیم که قبول می شیم ، موفق نمی شیم...."چه قبول کنید که موفق می شوید و چه قبول کنید که موفق نمی شوید ، درهرصورت حق باشماست"
منم می دونم که اگه نصف کتابامو بخونم یعنی 50 درصد اطلاعات دارم و این با دعا 100 درصد نمی شه...اما امید چیزیه که هر کنکوری بهش احتیاج داره...شاید من نباید خودمونی و با مثال می نوشتم.باید می اومدم می نوشتم:امید رمز موفقیت است
به هرحال هرکسی یه ادبیاتی داره و شما نباید قبل از شناختن هرکسی درموردش موضع بگیرید....
منم درواقع الان به همون اندازه متعجبم که شما از خوندن پست من متعجبین

hoorsa

New member
هرچي به اين متن فكر ميكنم جر ي نتيجه به چيز ديگري نميرسم...پشت اين پست هركي هست قصد خوبي نداره...سرخودت روكلاه بذار مي نوشتي بهتر بود تا اين مدل نوشتن....................................................

تعجبم از دوستاني هستش كه اومدن لايك كردن......

دوست من!

يكي از موثر ترين راه هاي موفقيت انتخاب سخت ترين كارهاست...چرا ؟؟ باين دليل::

زماني كه ميگي اين يكي رو ميذارم فردا درون حافظه اصلي شما و جايي كه قراره دستورات از طريق سيناپس منتقل بشه (از جسم سلولي شما به گريال و از بالطبع اون از گريال بصورت بازگشت به سلول و در نهايت در هنگام ديتا ترانسفر شما به كل بدن (دوستان علاقه مند ميتونن مقاله an introduction of anngn نوشته آقاي آراك در مجله پلاس وان رو مطالعه بفرمايند) يك سيمولينك ايجاد خواهد شد كه ديد شما ي ديد تاخيري delay خواهد شد و اين روند بزار بعدا ادامه خواهد يافت...
خيلي دوست دارم كامل با اثبات ژنتيكي و حتي رياضياتي به همه بگم اما از حوصله خارجه...

پس دوست عزيز هورسا محترم لطفا از اين مدل مباحث رو تو اين تاپيك گسترش ندهيد."ممنون"

شما چنان با این پستای من برخورد کردید که با قاتل و جانی هم همچین برخوردی نمی شه؟
شما فکرکردین من کی هستم؟چرا باید هدف بدی داشته باشم؟یه دفعه بگین فراماسونری هم هستم!
من فقط نظرمو گفتم و پیشنهادی رو دادم که خودم انجام می دم...و فکر کنم نظر هرکسی هم برای خودش محترمه و بقیه فقط حق دارن که اونو نقد کنن نه اینکه بهش برچسب بچسبونن که تو هدف خوبی نداشتی ازین حرفات
من مثل شما دانشمند نیستم و همچین اطلاعاتی رو که گفتید رو ندارم...من یه آدم کاملا معمولی ام با یه نظر کاملا معمولی...همیشه فکر نکنید که یه دست هایی درکاره که داره توطئه می کنه...خیلی وقتا مسایل ساده تر از اونی هستن که شما بهش نگاه می کنید
شما از پست من ناراحت شدین ، باشه ، من جلوی جمع از شما معذرت می خوام...اما من از حرفای شما ناراحت نشدم،به هرحال هرکی یه نظری داره
هرکی هم لایک کرده نظر خودشو گفته ، تعجبی نداره
من واقعا برای خودم متاسفم که همچین برداشت هایی ازم می شه
اما نگران نباشید دیگه به این تاپیک نمیام تا حرفای من دید خوب کسی رو منفجر نکنه

شادیا

New member
سلام دوستان میشه یه نفر یه مقدار توضیح درباره این تاپیک به من بده؟؟؟
ممنون

Tarsa

New member
شاید به من ربطی نداره ها ولی خوب اینجا اکثر ما معتقد هستیم حتی اسم دعا هم که میاد انرژی میگیریم نه این که سست شیم...

thelittlesun

New member
درود به بچه های قدیمی و جدید
بخاطر یه سری مشکلات 1ماهی هست که دست به کتاب نزدم
1ماه هم امتحان زودتربرگزارمیشه
دیگه راستی راستی دارم ارشدو ازدستش میدم
اما بازم میخونم و امیدوارخواهم بود
:painting:
I'm back:smilies-azardl (113

mw.ashel

New member
سلام دوستان میشه یه نفر یه مقدار توضیح درباره این تاپیک به من بده؟؟؟
ممنون

سلام سوپر نوا جان.
از اینکه شما رو تو جمع خودمون میبینم خوشحالم.
:rose:
اگه بخوام ساده تر براتون توضیح بدم این تایپیک مطالعه گروهی بچه های علوم پزشکی:smilies-azardl (181 هست که هر کدوم ما که داریم واسه آزمون ارشد سال آینده میخونیم هر روز میائیم و گزارش ساعات مطالعمون رو به هم میدیم و چون اینجا دوستان از هر رشته ای هستن خیلی بهم روحیه میدن و کمک میکنن تا همگی موفق بشن که مطمئنم که موفق هم خواهند شد چون پشتکارشون حرف نداره.:smilies-azardl (113

شادیا

New member
سلام و ممنونم آشل جان
من خودم الان درگیر امتحان ارشد 18 بهمن هستم ولی از بعدش قراره سرمایه گذاریمو بذارم برای آزمون وزرارت بهداشت
خوشحال میشم تو جمعتون باشم
:4d564ad6:

asal 92

New member
سلام بچه ها
نبینم تو این تاپیک کسی با کسی دعوا کنه اینجا یعنی فقط همسو بودن :smilies-azardl (181
به خاطر دل مامان عسل زود فیوچروهورسا آشتی کنند وبحث تمام ...
مامان

eco.bio

New member
سلام دوستان. نزدیک یه ماهی میشه بد جور مشکلات دارم . طوریکه هرشب برنامه ریزی میکنم فردا چه درسهایی رو بخونم گرفتار میشم کمتر از اون مقدارش میخونم. برا همون وقتی صبح از خواب پا میشم میگم خدایا مشکلاتمو سپردم دست خودت، کاری کن که بتونم بخونم. تو خودت حواست به مشکلاتم باشه. با لطف و عنایت خدا و صبر و ارامشی که خدا تو دعا کردن بهم میده باز به نسبت از ساعات مطالعه ام راضی هستم. با دوست عزیزم چشمک جون پیش میرم هرچند از اون کمتر میخونم. ولی فعلا تو این شرایط راضیم. دوستان کنکوری تو این شرایط آرامش واقعی تو دعا کردن هست. خصوصا دعای بعد از نماز یا دعای یه فرد دل شکسته همه شون تاثیر گذار هستن. یه جورایی مسیر رو هموار میکنن که بهتر و با ارامش و ذهن باز بتونیم مطالعه کنیم.
با ارزوی موفقیت برای همه بچه ها:smiliess (4):

سلام ...

مامان متاسفانه اين تاپيك هيچ با اعتقادات من همخوني نداره و ازين ببعد هم گزارشي ارسال نخواهم كرد و نه هيچ...

ديد اين دوستمون واقعا جاي تاسف داره...

اينجا صرفا شده ديدگاه هاي عجيب غريب...چيزي كه با معيارها و ديسيپلين هاي من به هيچ وجه نميخونه...

براي همتون ارزوي موفقيت ميكنم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا