گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asal 92

New member
:smilies-azardl (181
بچه ها سلام...منم اومدم به جمع شما اضافه بشم...تا دوهفته پیش کلی انرژی داشتم ولی تو تایپیک خودمون همش به باد رفت...انگار همه خوابن...
خلاصه اومدم اینجا و از امشب گزارش میدم...تابعد دوستان

:rose:

scarlet

New member
salam dostaye dars khone khodam, man emroz darsaye in haftaro ke khonde bodam moror kardam. albate na hamasho!

darya63

New member
سلام بچه ها من برا خودم رکورد زدم و خوشحالم اخه اولین جمعه اس که تونستم 5:10 درس بخونم خیلی خوشحالم:4d564ad6:

darya63

New member
سلام به همتون و خسته نباشید
من هنوز رو همون 5 ساعت گیر کردم
چیکار کنم تا بتونم بیشتر بخونم //خیلی وقتم هدر میشه اما بعضی وقتا هر کار میکنم دیگه نمیتونم بخونم ...کلافه ام چون باید بیشتر بخونم تا بتونم درسا رو تموم کنم و دوره هم کنم ....کمک کمک کمک
شاید شروع کنم از این به بعد شبا درس بخونم و صبحها بخوابم اینجوری شاید بیشتر بخونم
امیدوارم همه خیلی خوب و با کیفیت و کمیت زیاد درس بخونید و هر روز به موفقیت نزدیکتر بشین

دوست من من ادم موفقی نیستم اما تجربه پارسالم درست مشکل شما بود.اخه منم خیلی بیشتر به پر کردن ساعتام و بیشتر خوندن کمی اهمیت میدادم و اگه یه روز نمیرسیدم بخونم کلی افسرده میشدم.
امسال فهمیدم که این اشتباهه!
پارسال یه مشاوری میگفت شما فقط روزی سه ساعت بخونید و مفید بخونید و هر روز بخونید و قول میدم موفق میشید.
من به این حرفش خندیدم اما واقعیت اینه اگه هر روز بخونی هرچند کم ولی واقعا بخونی و خوب بخونی بهتر از اینه که...
مطمئن باش با ارامش درس بخونی خود به خود به برنامه ریزیت هم میرسی و عقب نمی مونی
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

darya63

New member
بچه ها سلام...منم اومدم به جمع شما اضافه بشم...تا دوهفته پیش کلی انرژی داشتم ولی تو تایپیک خودمون همش به باد رفت...انگار همه خوابن...
خلاصه اومدم اینجا و از امشب گزارش میدم...تابعد دوستان

خوش اومدی :riz304:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخون

124 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
smilies-azardl%20%28113%29.gif
موفقیت کلید خوشبختی نیست. خوشبختی کلید موفقیت است. اگر از کاری که انجام می دهید خرسند و راضی باشید، حتماً موفق خواهید شد.
smilies-azardl%20%28113%29.gif

من امروز 8ساعت خوندم + 100 تا لغت زبان

همگی موفق باشید.

hasan.nuclear

New member
سلام بزرگرین مشکل شما نداشتن هدفی جامع وکامل و همچنین علاقه ی کافی که اگر جواب این دو رو نتونید با مشکل عدم تمرکز روبرو میشید

hasan.nuclear

New member
بچه ها سلام آفرین به همتون که اینقدر قشنگ و باحال درس میخونید
متاسفانه دیروز من به خاطر مشغله هایی که داشتم ننونستم مطالعه کنم
ایشالله امروز

hoorsa

New member
با سلام
فقط اومدم بگم مهم نیست که نه دهم درس هامو هنوز نخوندم...در هر صورت سال بعد قبولم...چرا ؟ انگیزه ؟پشتکار؟اعتماد به نفس ؟اعتماد به نفس کاذب ؟ سه نقطه ؟چهار نقطه ؟ نه بچه ها ...هیچ کدومشون...قضیه از این قرار ه که دو سه روز پیش یه مریضی داشتم به دلیل مسایل شخصی خیلی استرس داشت...هی می گفت خدایا اگه فلج بشم چی میشه و ازین حرفا...منم کلی باهاش حرق زدم تا اینکه آروم شد...واقعا تاکیکاردیش برطرف شد...بعدش گفت از خدا می خوام هر چی می خوای بهت بده...منم دیدم فرصت ازین بهتر گیرم نمیاد ، گفتم : من 4 ماه دیگه امنحان ارشد دارم...دعا کنید قبول شم...وای دیگه اینقد دعا های خوب برام کرد که نگو....راستش اونطور که اون بنده خدا دعا کرد می ترسم نفر اول بشم...اونوقت کی جواب شماهارو بده که می گین این با بچه های بالا در ارتباطه
ضمن عرض خداحافظی نظر شما رو به پست بعدی جلب می کنم:rose:

Tarsa

New member
از صبح خودمو مجبور کردم قارچ بخونم
ولی نتونستم بدم میادددددددددددددددددددد
عصری ویروس میخونم

hoorsa

New member
از صبح خودمو مجبور کردم قارچ بخونم
ولی نتونستم بدم میادددددددددددددددددددد
عصری ویروس میخونم

خوبی کنکور اینه که مثل امتحان فردا نیست
اگه الان حوصله نداری قارچ بخونی می ذاری سر یه فرصت دیگه که حوصله شو داری
الانم میری یه چیزی می خونی که باهاش راحتی

asal 92

New member
با سلام
فقط اومدم بگم مهم نیست که نه دهم درس هامو هنوز نخوندم...در هر صورت سال بعد قبولم...چرا ؟ انگیزه ؟پشتکار؟اعتماد به نفس ؟اعتماد به نفس کاذب ؟ سه نقطه ؟چهار نقطه ؟ نه بچه ها ...هیچ کدومشون...قضیه از این قرار ه که دو سه روز پیش یه مریضی داشتم به دلیل مسایل شخصی خیلی استرس داشت...هی می گفت خدایا اگه فلج بشم چی میشه و ازین حرفا...منم کلی باهاش حرق زدم تا اینکه آروم شد...واقعا تاکیکاردیش برطرف شد...بعدش گفت از خدا می خوام هر چی می خوای بهت بده...منم دیدم فرصت ازین بهتر گیرم نمیاد ، گفتم : من 4 ماه دیگه امنحان ارشد دارم...دعا کنید قبول شم...وای دیگه اینقد دعا های خوب برام کرد که نگو....راستش اونطور که اون بنده خدا دعا کرد می ترسم نفر اول بشم...اونوقت کی جواب شماهارو بده که می گین این با بچه های بالا در ارتباطه
ضمن عرض خداحافظی نظر شما رو به پست بعدی جلب می کنم:rose:

اونموقع من چی که آی سی یوی نوزادان م وهر روز جگر گوشه های مردم اعم از900گرمی به بالا از 28هفته حاملگی به بالا روتحویلشون میدم وهر روز کلی برام دعا میکنند
منی که بچه خودمو تنها میذارم وبه بچه مردم میرسم ...
منی که خسته ازشبکاری هایی که اکثرا فرصت شام خوردن نیست میام خونه وکار خونه و بازی باملیسا (دخترم)وآشپزی وبعد درس خوندن ...
فک کنم من بدون کنکور اول بشم
:25r30wi:همگی قبولیم...

آخرین ویرایش:

Dexter2009

New member
بقیه ی دوستان شاغل و طرحی ...خجالت نکشید بیاید گزارش بدید....
من با افتخار اعلام می کنم امروز 3 و نیم ساعت خوندم.....

bacillus.bs

New member
اونموقع من چی که آی سی یوی نوزادان م وهر روز جگر گوشه های مردم اعم از900گرمی به بالا از 28هفته حاملگی به بالا روتحویلشون میدم وهر روز کلی برام دعا میکنند
منی که بچه خودمو تنها میذارم وبه بچه مردم میرسم ...
منی که خسته ازشبکاری هایی که اکثرا فرصت شام خوردن نیست میام خونه وکار خونه و بازی باملیسا (دخترم)وآشپزی وبعد درس خوندن ...
فک کنم من بدون کنکور اول بشم
:25r30wi:همگی قبولیم...
واي عسل جون ني ني داري؟؟؟؟؟ چند ماهشه يا چند سال؟

sara67

New member
سلام بچه ها... من امروز 7 ساعت خوندم ... مهمون اومد نتونستم ادامه بدم... البته ناراحت نیستما، به این بگو بخند احتیاج داشتم واقعا... :thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا