ببخش یادم رفت جواب بدمنگار جون چقدر خوبی تو . ممنون که دعامون کردی . عزیزم ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیری . :riz304:
راستی جواب سوالتو صفحه ی قبل داده بودما دیدی خانومی؟
نگار جونم قضیه ی این تغییر تعداد سوالای تغذیه چیه؟ کم میشه یا زیاد ؟ یا فقط در حد حرفه؟
واى نگار جون راست ميگى منم داشتم به اين موضوع فکر مىکردم من خيلى هنر کنم از هر درسم يک فصل مرور مىکنم آخه اصولا حجم خيلى بالاست ....یاسمن من یه کتاب دارم که چند صفحه از ژنتیک تغذیه گفته هفته دیگه میخوام بخونمش یه خلاصه ای ازش رو واست مینوسم و ایمیل میکنم البته به ندرت ازش سوال میاد
ویدا یه سوال چطور میرسی 9 فصل رو تو یه روز بخونی ؟ فصلاش کمه ؟ یا خلاصه هاشو میخونی؟ من که امروز از صبح بکوب خوندم فقط به فصل فیزیو شد + نصف فصل تعذیه+ نصف فصل بیو
زبانم که کلا تعطیله هر کاری میکنم وقت نمیشه
سرم درد میکنه خسته شدم :13:
خیلی هم خوووووب!!یاسمن من یه کتاب دارم که چند صفحه از ژنتیک تغذیه گفته هفته دیگه میخوام بخونمش یه خلاصه ای ازش رو واست مینوسم و ایمیل میکنم البته به ندرت ازش سوال میاد
ویدا یه سوال چطور میرسی 9 فصل رو تو یه روز بخونی ؟ فصلاش کمه ؟ یا خلاصه هاشو میخونی؟ من که امروز از صبح بکوب خوندم فقط به فصل فیزیو شد + نصف فصل تعذیه+ نصف فصل بیو
زبانم که کلا تعطیله هر کاری میکنم وقت نمیشه
سرم درد میکنه خسته شدم :13:
ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻭﻳﺪﺍ ﺧﺎﻧﻢ ....ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﺗﻮ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺮﻋﺘﻢ ~ﺍﻳﻴﻨﻪ ....ﺍﻳﺸﺎ...ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺑﺎ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﺑﻴﺸﺘﺮﻯ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻯ...ﻧﻪ ﻧﮕﺎﺭ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﻓﺼﻠﻮ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﯿﺨﻮﻧﻢ ﺁﺧﻪ ﺗﻮ ﺳﺎﻝ ﺍﻭﻟﺘﻪ ﻣﻨﻢ ~ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺳﺮﻋﺖ ﺭﻭ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺒﺮﻩ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﺎﺭﻭ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﯾﺎﺩﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻣﺮﻭﺭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻮ ﮐﺘﺎﺑﺎﯼ ﻋﻠﻮﻡ ~ﺯﺷﮑﯽ ﯾﮑﺴﺮﯼ ﻧﮑﺎﺕ ﺭﯾﺰ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ 100 ﺩﻭﺭﻡ ﺑﺨﻮﻧﯽ ﺑﺎﺯ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺮﻩ ﮐﺘﺎﺑﺎﯼ ﻣﺎ ~ﺭﻩ ﻣﻦ ﻗﺼﺪﻡ ﺍﺯ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻭﻧﺎﺳﺖ ﻣﻬﻤﺎﺭﻭ ﺑﻠﺪﻡ