گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

katii

New member
سلام
يني من اگه افقي بشم خوابيدم آآآآ :smiliess (9):
اصولا هروقت به امتحانا نزديك ميشم خوابم زيييييياااااااااااااااادددددد ميشه
ديروز عصر اومدم تو ايون درس خوندم عالي بودم باكتري خوندم و تست زدم + ايمونو
شب هم يه كنكور زبان
ويدا خدا خيرت بده زبانو به هيچ وجه حذف نميكنم (بخاطر توصيه ات) و روحيه ميگيرم با خوندنش
صبح فصل بيماري هاي جلدي قارچي رو جمعش كردم و اومدم سر زير جلدي ها
فردا عصرو تعطيل كردم ميخوام برم مراسم دعا...واسه روحيه امم خوبه دلم واسه خدا تنگ شده
دعاتون ميكنم دوستاي نازنيم :rose:
امير از حرفت خوشم اومد منم از امروز همه فكرامو تعطيل ميكنم ....آدماي كره مغزم ميشن قارچ...باكتريو ميكروب...ايمونو...پروتو...زبان
:thanks:

vb2

New member
کتی منم دعا کنیااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی دعا میخوام همه بچه هارو دعا کن

مرسی لیلا جونم ممنونم

vb2

New member
بچه موتو رارو روشن کنید دیگه مثل قبل کلید نکنید رو مطالب الان دیگه تا کنکور چیزی نمونده نگاه به مطالب کنید یادتون میمونه پس مرور کنید زیاد تا اونجا که میشه

nazi.sh

New member
سلام بچه ها خوبین من این چن روز بد نخوندم بهتر از قبل بودم ایشالله شما هم از این روزا حداکثر استفاده رو کنین به امید خدا موفق باشین

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

16:auizz3ffy9vla57584x

روز طلایی

چیزی نمونده بچه ها..حس کنین دارین برا امتحان فردا میخونین

لازم نیست زیاد وقت بذارین رو مطالب

و یادتون باشه
این روزا براتون حکم
طلا داره
هر کلمه که میخونین یا مرور می کنین
همه شون سر کنکور یادتون خواهد بود

تو این روزا خیلیا رتبه شونو از
سه رقمی
به دو رقمی و تک رقمی می رسونن

پس نا امیدی
ممنوع!!
توکل به
خدایِ مهربون:motat:

katii

New member
سلام
يه كم حس كنكوري بودن بهم دست داد با حرفات آذر
الان با خودم داشتم ميگفتم كه من انسانم و استعدادم اونققققققد زياده كه فرشته ها بهم سجده كردن اين درسا كه چيزي نيس كه نتونم از پسشون بربيام ......:applause:
همه تونو دعا ميكنم فردا _انشا.._
بچه ها باور كنيين كه ما بهترينيم و بهترين رتبه هارو مياريم فقط تا آخرش بايد وايسيم
لعنت به همه انرژي هاي منفي
درود بر همه ما و تلاشهاي ما
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

leila00

New member
ﻭﺍﻯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻯ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﻰ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﺘﺎﺏ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻢ ..ﺁﺧﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻣﺶ ﮐﻨﻢ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻳﮑﻰ ﺧﻴﺎﻟﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺸﻪ ...ﺍﮔﻪ ﺷﺪﻩ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﺎﺷﻢ ﺗﻤﺎﻣﺶ ﻣﻰ ﮐﻨﻢ ﺁﺧﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﻭﺭ ﺍﻭﻝ ﻩ...ﺑﻌﺪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﻴﺪﻡ ﻓﻘﻂ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﻳﮏ ﮐﻢ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺗﺎ~ﻳﮏ ﻫﺎﻯ ~ﺭ ﺍﻧﺮﮊﻯﺗﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﻧﻢ ...ﺣﺎﻟﻢ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻡ ...

vb2

New member
آذر من واقعا عاشقتم با این حرفات به خدا همون موضوع پابوسو اینارو هستی دیگه ؟"؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113

یاسمن

New member
سلام بچه های درسخون و امیدوار تاپیییییک :heart:

من امروز انقده خوب درس خووووندم . هر چی می خوندم احساس میکردم رو مغزم حکاکی میشه .
امروز بخش گوارش فوقانی و تحتانی رو واسه تغذیه خوندم و 2 ساعتم زبان خوندم . امروز کلا گیر دادم به معده و روده الانم میخوام برم بخش گوارش فیزیولوژی رو مرور کنم . :smilies-azardl (181

یاسمن

New member
یاسمن من یه کتاب دارم که چند صفحه از ژنتیک تغذیه گفته هفته دیگه میخوام بخونمش یه خلاصه ای ازش رو واست مینوسم و ایمیل میکنم البته به ندرت ازش سوال میاد
ویدا یه سوال چطور میرسی 9 فصل رو تو یه روز بخونی ؟ فصلاش کمه ؟ یا خلاصه هاشو میخونی؟ من که امروز از صبح بکوب خوندم فقط به فصل فیزیو شد + نصف فصل تعذیه+ نصف فصل بیو
زبانم که کلا تعطیله هر کاری میکنم وقت نمیشه
سرم درد میکنه خسته شدم :13:

نگار جان ممنون عزیزم راضی به زحمتت نیستم . حالا اگه سوال بیاد شاااید یه دونه باشه اونم بی خیال . من این یکی فصلهارو بخونم کافیه .
مرسی خانوم گل

یاسمن

New member
بچه ها صفحه ی اصلی سایت olompezeshki رو دیدین ؟اون پائین صفحه زمان باقیمونده تا آزمونهای مختلف رو زده . ثانیه شمارم داره . واسه ارشد زده 15 روز و 8 ساعت 50 دقیقه . ثانیه شمارشم داره کم میشه من زود زود میرم نگاش می کنم اون گذر ثانیه رو که می بینم به وجد میام به خودم میگم حتی یکی از این ثانیه هارم نباید از دست بدی اینا روزهای باقیمونده تا آزمون و ثانیه های عمرتن باید از تک تکشون استفاده کنی .

براتون کلی دعا می کنم . شما هم واسه من دعا کنید پلیییییز . خیلی دوستون دارم دوستای گلم . احساس می کنم این تاپیک یه نعمتیه واسمون که بیایم و به هم انرژی بدیم و بدونیم که تو این شرایط و زمان فشرده تنها نیستیم و با هم داریم جلو میریم .
:a2d3:

آخرین ویرایش:

negar91

New member
سلام
اگه لیلی الان اینجا بود منو میکشت آخه خیلی امروز بازیگوشی کردم فقط یه فصل تغذیه + یه فصل فیزیو :smiliess (2):
کتی جون واسه ما هم دعا کن
هیچ حرفی ندارم فقط شرمنده ام که تنبلی کردم :smiliess (12):

*zAhrA*

New member
سلام بچه ها
خسته نباشین
پارسال این موقع منم مثل شما بودم....
خدا قوت..............

به عنوان کسی که شرایط مشابه داشتم و خدارو شکر نتیجه گرفتم چند تا توصیه دوستانه دارم براتون باشد که مقبول افتد:

1-تو این روزای آخر تمام تلفنهاتونو قطع کنید تمام راه های ارتباطی اطرافیان رو با خودتون کات کنید.اصلا اجازه ندید کسی درباره شرایطتون واستون نظر بده.متاسفانه بعضی ناخواسته انرژی منفی واسه آدم میفرستن....پس بی نهایت مراقب باشید تو تله نیفتید!
2-الان دیگه وقت غصه خوردن وپشیمونی واسه کارها و درسها یی که میشد کرد و خوند نیست...به هیچ وجه به گذشته فکر نکنید....هر اتفاقی بخواد بیفته همین روزا می افته...واقعا رتبه ها این روزا معلوم میشه....الان وقت بریدن و کم آوردن نیست.:a2d3:....شرایط همه مشابه پس اصلا فک نکنید بقیه اوضاشون بهتره
3-به نظر من این روزا اصلا و ابدا به نتیجه فک نکنید...الان اونی میبره که بتونه شب امتحانی فکر کنه و عمل کنه....آقا کنکوری وجود نداره!.:5:...فک کنید یه امتحانی دارید که شرط بستید با خودتون نمره کامل بگیرید....به رقابتو اینا اصلا فکر نکنید....فقط خودتونید و خودتون....اجازه بدید ذهنتون آرامش داشته باشه تا بتونید از دانسته هاتون استفاده کنید
4-زبان رو تحت هیچ شرایطی الان ول نکنید...زبان فراره...اگه نخونید لغتهارو بین 2 گزینه گیر میکنید...نذارید لغتها کمرنگ بشه تو ذهنتون
5-این تجربه شخصیمه تو زبان: الان بهترین موقع واسه زدن تست های سالهای قبله....حتی اگه تا الان لای زبان رو باز نکردین !!!:5: الان برید آزمونهای سالهای قبل زبان رو بزنید.لغتهاشو یاد بگیرید.متن تکراری نمیاد اماااااااااااااااا تا دلتون بخواد لغت تکراری میاد....
زبان واسه ما ضزیبش 4 بود پس جدی بگیرید توصیه بنده رو تو این زمینه......به لغت های آزمون های سالهای قبل مسلط بشید
6-دیگه اینکه ناامیدی کار شیطونه...تا دقیقه 90 نه 95 بخونید ...........................دست نوشته هاتونو دوره کنید....دوره دوره دوره فقط دووووووووووووووووره....
نترسید هیچ چی قاطی نمیشه....الان فقط و فقط وقت دوره است اونم تند تند.گیر ندید وقت خوندن.الان وقتش نیست.....
اگه وقت کمه فقط درسایی که ضریبش زیاده رو 100% دوره کنید بعد برید سراغه بقیه...
دیگه فعلا همین...چیزی به ذهنم نمیرسه...اگه سوالی داشتید در خدمتم...

نا امیدی ممنوع

یادتون نره که :شما مکلف به وظیفه هستید نه نتیجه..............پس کارتون رو درست انجام بدید و بقیش رو واگذار کنید به خدا................به خدا اعتماد کنید....

همگی موفق باشییییییییییید:riz304:

tata

New member
سلام
اگه لیلی الان اینجا بود منو میکشت آخه خیلی امروز بازیگوشی کردم فقط یه فصل تغذیه + یه فصل فیزیو :smiliess (2):
کتی جون واسه ما هم دعا کن
هیچ حرفی ندارم فقط شرمنده ام که تنبلی کردم :smiliess (12):
سلام جیگر
نگاااااااااار :shocked:
فکر کنم حالا من باید کنترلت کنم:rolleyessmileyanim:

tata

New member
سلام بر عزیزان
امروز 10ساعت خوندم
6 ساعت بیو (2فصل)
2 ساعت تغذیه (3/4 فصل)
1.30 فیزیو (کمی تست)
30 مین زبان بیچاااااااره
چطوره نگار؟
اگه کم خوندم دعوام کنید توروخدا

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
سلام
خسته نباشین جیگرا
من امروز 40 صفحه نوزادان دو فصل داخلی جراحی و 30 صفحه بهداشت مرور کردم.
زبان هم هنوز نخوندم
کندم.مرورم کنده.خیلی ناراحتم

tata

New member
سلام
خسته نباشین جیگرا
من امروز 40 صفحه نوزادان دو فصل داخلی جراحی و 30 صفحه بهداشت مرور کردم.
زبان هم هنوز نخوندم
کندم.مرورم کنده.خیلی ناراحتم
عزیزم اگه با کیفیت باشه اشکال نداره کند باشی
منم خیلی کندم اما زورم از این میگیره که خونده باشم بعد سر جلسه شک کنم

amirreza

New member
زهرااااااااااا خانوم از حرفایی که زدی خیلی منقلب شدم:sad:
از اینکههههه رتبه ها این روزا مشخص میشه و من دارم دستی دستی خودمو بدبخت میکنم
چراااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید این روزا کم بذارم؟چرا این 5-6-7 ماهی که زحمت کشیدمو سر شل گرفتنای این چند روز آخر به باد بدم
خدایا من تو این شب و روز عزیزت فقط از تو از خود تو لیاقت قبول شدنو میخاممممممممممممم
خدایاااااااااااااااا بنده نوازی کن من بجز تو امیدی ندارمااااااااا
خدایا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا