گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
سلام دوستای گلم منم خوب خوب خوندم الان 3 فصل دیگه مونده مرور کنم نه نگار جونی خیالت راحت من 7 پا شدم رفتم حموم وگرنه منو خوابببببببببببببببببببببببب؟:25r30wi:

mamai86

New member
بروبچ:4d564ad6:
سلام
من درحال مرورم. نوزادان و بهداشت و داخلی جراحی..شب هم زبان
تازه الان مهمون داریم.(ناخونده):5:

همه تون موفق باشین.مرسی نگار مهربونم بابت اینکه یادمون میکنی.خیلی حس خوبی دادی بهم با حرفات
ایشالله هر چی خودت از خدا میخوای، بهترشو بهت بده:riz304:

bacillus.bs

New member
مامایی شیرینی قبولیتو از همین الان بده دیگه:thumbsupsmileyanim:/چون تو 100%قبولی دختر/منم که امسال شانسی :sadsmiley:ندارم حالا 92 شاید:sad:

یاسمن

New member
بچه های درسخون خوبین همـــــــه؟
من امروز صبح واسه تغذیه نصف بخش قلب رو خوندم .
واسه ناهار مهمون بودیم . هر چی مقاومت کردم که نرم گفتن نمیشه بده زشته باید بیای ! واسه حال و هوات خوبه . یه کم از کتاب بیا بیرونو بالاخره رفتم . خیلی خوش گذشت روحیه م خیلی عوض شد ولی خب چند ساعتم سوخت شد اما ایشالا جبران می کنم الان میخوام بخش هورمون فیزیولوژی رو دوباره مرور کنم . مطالبش خیلی فراره هی باید دوره کنی . شب هم اگه بشه ایشالا زبان می خونم
:smilies:

یاسمن

New member
نگار جون چقدر خوبی تو . ممنون که دعامون کردی . عزیزم ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیری . :riz304:

راستی جواب سوالتو صفحه ی قبل داده بودما دیدی خانومی؟

نگار جونم قضیه ی این تغییر تعداد سوالای تغذیه چیه؟ کم میشه یا زیاد ؟ یا فقط در حد حرفه؟

negar91

New member
نگار جون چقدر خوبی تو . ممنون که دعامون کردی . عزیزم ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیری . :riz304:

راستی جواب سوالتو صفحه ی قبل داده بودما دیدی خانومی؟

نگار جونم قضیه ی این تغییر تعداد سوالای تغذیه چیه؟ کم میشه یا زیاد ؟ یا فقط در حد حرفه؟
ببخش یادم رفت جواب بدم
تغذیه در جامعه من قبلا دیدم که ازش سوال اومده خیلی خیلی مبحث آسونیه حیفه که نخونیمش و سوالشو از دست بدیم اینقده راحته که به عنوان زنگ تفریح میشه بخونیش
منم شنیدم جریان تغییر تعداد سوالارو و اگه عملی بشه تعداد سوالای تغذیه 48 تا میشه که خیلی بدههههههههههههههههههههههههههههههه
باسی جون اینقده ناامید نباش تو که قبل از عید خوندی با یه مرور تو این 2 هفته همه چی یادت میاد من که به تو خیلی خیلی امیدوارم

یاسمن

New member
چه خوب پس می خونمش . جزوه ی ژنومیکسو ندارم . اون چطور ؟ مهمه ؟
آره خدا کنه همون 60 تا سوال باشه . کم بشه خیلی بد میشه .

نگار جون ناامید نیستم ولی بعضی وقتها خیلی استرس میگیرتم . آخه نه اینکه رشته ی خودم نیست . گاهی هم شیطون میاد در گوشم میگه قبولی وزارت بهداشت حساب کتاب نداره و اگه درصدهات بالا نشه و .... ولی زودی به خودم نهیب می زنم که عیبی نداره مهم اینه که تا آخرین لحظه تلاش خودتو بکنی . اگر هم قبول نشدی عوضش تا آخرش اومدی و جا نزدی .

نوکل به خدا

ممنون گلم تو هم که امید همه ای دیگههههه . :riz304:

vb2

New member
سلام بچه ها خسته نباشید ای من خستم ای خستم دارم بیهوش میشم هنوز مونده :dadad4: ایشالله جواب میگیریم بخونید که هنوز 16 روز دیگه مونده هااااااااااااااااااا

آخرین ویرایش:

vb2

New member
9 فصل مرور کردم الانم یکم زنان و بعدم یه کنکور زبان خدایا بم توان بده

negar91

New member
یاسمن من یه کتاب دارم که چند صفحه از ژنتیک تغذیه گفته هفته دیگه میخوام بخونمش یه خلاصه ای ازش رو واست مینوسم و ایمیل میکنم البته به ندرت ازش سوال میاد
ویدا یه سوال چطور میرسی 9 فصل رو تو یه روز بخونی ؟ فصلاش کمه ؟ یا خلاصه هاشو میخونی؟ من که امروز از صبح بکوب خوندم فقط به فصل فیزیو شد + نصف فصل تعذیه+ نصف فصل بیو
زبانم که کلا تعطیله هر کاری میکنم وقت نمیشه
سرم درد میکنه خسته شدم :13:

leila00

New member
یاسمن من یه کتاب دارم که چند صفحه از ژنتیک تغذیه گفته هفته دیگه میخوام بخونمش یه خلاصه ای ازش رو واست مینوسم و ایمیل میکنم البته به ندرت ازش سوال میاد
ویدا یه سوال چطور میرسی 9 فصل رو تو یه روز بخونی ؟ فصلاش کمه ؟ یا خلاصه هاشو میخونی؟ من که امروز از صبح بکوب خوندم فقط به فصل فیزیو شد + نصف فصل تعذیه+ نصف فصل بیو
واى نگار جون راست ميگى منم داشتم به اين موضوع فکر مىکردم من خيلى هنر کنم از هر درسم يک فصل مرور مىکنم آخه اصولا حجم خيلى بالاست ....

vb2

New member
نه نگار من همه فصلو کامل میخونم آخه تو سال اولته منم پارسال اینطوری بودم تکرار سرعت رو بالا میبره من اینارو خوندم اکثرا یادمن فقط مرور میکنم تو کتابای علوم پزشکی یکسری نکات ریز هست که 100 دورم بخونی باز یادت میره کتابای ما پره من قصدم از دوره اوناست مهمارو بلدم

آخرین ویرایش:

vb2

New member
من فصل کم و زیادو با هم تو برنامم میذارم هم فصلای کم حجم هم سنگین کتابای ما پر مورد مورد شبیه همه اگه دوره نشن یعنی هیچی امروز یه فصل خوندم مال فیزیولوژی بارداری با اینکه قبلا هم خونده بودم ولی باز 3 ساعت وقتمو گرفت

آخرین ویرایش:

tata

New member
سلام بچه ها
خدا قووووت
منم با اجازتون میخام هر شب اعلام کنم چقدر میخونم
امروز زیاد جالب نبود
افصل تغذیه
نصف فصل بیو
چند تا دونه تست فیزیو :sad:
و مرور منیزیم و گوگرد از اصول تغذیه :wacsmiley:

tata

New member
خیلی هم خوووووب!!
دختر من هنر کنم نصفه یه فصل تغذیه و فیزیو بخونم
آخه واقعا حجیم و پر نکته اس

leila00

New member
ﻧﻪ ﻧﮕﺎﺭ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﻓﺼﻠﻮ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﯿﺨﻮﻧﻢ ﺁﺧﻪ ﺗﻮ ﺳﺎﻝ ﺍﻭﻟﺘﻪ ﻣﻨﻢ ~ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺳﺮﻋﺖ ﺭﻭ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺒﺮﻩ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﺎﺭﻭ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﯾﺎﺩﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻣﺮﻭﺭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻮ ﮐﺘﺎﺑﺎﯼ ﻋﻠﻮﻡ ~ﺯﺷﮑﯽ ﯾﮑﺴﺮﯼ ﻧﮑﺎﺕ ﺭﯾﺰ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ 100 ﺩﻭﺭﻡ ﺑﺨﻮﻧﯽ ﺑﺎﺯ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺮﻩ ﮐﺘﺎﺑﺎﯼ ﻣﺎ ~ﺭﻩ ﻣﻦ ﻗﺼﺪﻡ ﺍﺯ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻭﻧﺎﺳﺖ ﻣﻬﻤﺎﺭﻭ ﺑﻠﺪﻡ
ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻭﻳﺪﺍ ﺧﺎﻧﻢ ....ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﺗﻮ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺮﻋﺘﻢ ~ﺍﻳﻴﻨﻪ ....ﺍﻳﺸﺎ...ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺑﺎ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﺑﻴﺸﺘﺮﻯ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻯ...

leila00

New member
ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻟﻴﻼ ﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ...13 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭﺱ .....ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺩﻭ ﻓﺼﻞ ﺑﺎ 60 ﺗﺴﺖ ....ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ 200 ﺗﺴﺖ ..ﺩﻭ ﺩﺭﺱ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﺑﺎﻥ 504....ﻳﮏ ﻣﺘﻦ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ....ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﮔﻞ ﻭ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻥ ..ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﻮﺏ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﺨﻮﻥ ﺧﻴﻠﻰ ﻣﻬﻤﻪ ﺣﺮﻑ ﺁﺫﺭ ﺟﻮﻥ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﺪﻩ.....ﻭﻳﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺁﻓﺮﻳﻦ .....ﺍﻣﻴﺮﺭﺿﺎ ﺑﺪﻭ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﻂ ~ﺍﻳﺎﻥ ﻧﺰﺩﻳﮑﻴﻢ ....ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﺍﺯ ﺗﺎ~ﻳﮏ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﻳﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﺍﻯ ﺑﺎﻗﻴﻤﺎﻧﺪﻩ ﻫﻤﻪ ﭼﻰ ﺑﺮﺍﺕ ﺧﻮﺏ ~ﻳﺶ ﺑﺮﻩ ﺗﺎﺗﺎ ﺟﻮﻥ ﺧﻮﺵ ﺁﻣﺪﻯ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮔﺰﺍﺭﺷﻬﺎﻯ ﺧﻮﺑﺖ ﻫﺴﺘﻴﻢ .ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺟﻮﻥ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺗﻮ ...ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺠﺎﻳﻰ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺕ ﮐﻮ؟ ... ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﮐﻪ ﺩﻋﺎ ﻣﻰ ﮐﻨﻰ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﻣﻦ ﻭ ﻳﺎﺩﺕ ﻧﺮﻩ ﻫﺎ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﺷﺮﺍﻳﻄﻢ ﺧﺎﺹ ﻩ ......ﻣﻨﻢ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﮕﻰ ﺩﻋﺎ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﮕﻰ ﻣﺎ ﻟﻄﻒ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﻧﺰﺍﺭﻩ ﺯﺣﻤﺘﻬﺎﻣﻮﻥ ﺑﻰ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺑﻤﻮﻧﻦ ﺍﻻ ﻥ ﻫﻢ ﭼﺸﺎﻡ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﮔﻴﻼ.ﺱ ﻣﻰ ﭼﻴﻨﻪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﭼﻰ ﺭﻭ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻢ .....ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﻴﺪ ... ﺑﺎ ﺍﻣﻴﺪ ﻓﺮﺩﺍﻳﻰ ﺑﻬﺘﺮﺭﺭﺭﺭ ﺭﺭ ...

negar91

New member
سلام
تاتا جونم آفرین که اومدی امروز حتما حتما بیشتر میخونی یعنی من نمیذارم تنبلی کنی مگه دسته خودته ببخش که دیشب خودم نیومدم خیلی خیلی خسته بودم
واااااااااااااااااااااااااااای لیلا دمت جیزززززززززززززززززززززززززززززززززز تا ساعت 3 بیدار بودی درسیدی چه دختر ماهی هستی این واسه تو
19.gif

amirreza

New member
سلام بچه های گل..........عاشق این درس خوندناتونم
خدااااااااااااااا دست همه ی بچه های پرتلاشو دلسوزه این سایتو بگیر
ایشالله بیاینو خبر قبولیتونو بدین
مرسی نگار خوبممممممممممممممممم.ممنون::rose::rose:
من کم میاررررم بین شمااااا.ولی میگم که میخام ذهنمو بلوکه کنم این 2 هفته ..اونلی درررررررررررررررسسسسس..........ژنتیک...........سلولی.....بیوشیمی.......زبان
اینا آدمای رو کره مغز منن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا