بابک منو یادته؟شما رتبه 1 علوم بهداشتی شده بودی؟علوم بهداشتی خوبه؟خسته نباشید ... دلم تنگ شده واسه این اضطراب و استرس ... اوف چه کیفی میده !!! این روزا خیلی قشنگه دلم تنگ شده واسه پارسال . منم پارسال درگیر این رتبه و تخمین و اینا بودم . موفق باشید
بابک منو یادته؟شما رتبه 1 علوم بهداشتی شده بودی؟علوم بهداشتی خوبه؟خسته نباشید ... دلم تنگ شده واسه این اضطراب و استرس ... اوف چه کیفی میده !!! این روزا خیلی قشنگه دلم تنگ شده واسه پارسال . منم پارسال درگیر این رتبه و تخمین و اینا بودم . موفق باشید
ظاهرا رژیم کتوژنیک به نسبت 4:1 1گرم پروتیین به ازای هر کیلو لازمه که میشه 18 گرم...البته من خودم این سوال رو هم منفی میگیرمسوال 38 د میشه به نظرم . طبق محاسبات !50): اشتباه شد.
بابک منو یادته؟شما رتبه 1 علوم بهداشتی شده بودی؟علوم بهداشتی خوبه؟
به سلامتی امیدوارم دکتری قبول شیسلام آره بابا یادمه . زبانت فول بود فینگلیش مینوشتی پارسال . علوم بهداشتی هم خوبه سلام میرسونه !!:ad54ad:
من دوس دارم این گرایش رو . پشیمون هم نشدم . بیشتر مباحث تغذیه در جامعه است .
راستی سوالای امسال رو دیدی؟به نظرت نسبت به سال قبل سطحش چه جوری بد؟میانگین درسا چه قدر بشه چی کجا قبول میشیم؟سلام آره بابا یادمه . زبانت فول بود فینگلیش مینوشتی پارسال . علوم بهداشتی هم خوبه سلام میرسونه !!:ad54ad:
من دوس دارم این گرایش رو . پشیمون هم نشدم . بیشتر مباحث تغذیه در جامعه است .
راستی سوالای امسال رو دیدی؟به نظرت نسبت به سال قبل سطحش چه جوری بد؟میانگین درسا چه قدر بشه چی کجا قبول میشیم؟
o,f fvhd ug,lسلام آره سوالارو دیدم . سختی و آسونیش دیگه بستگی به مقدار خوندن داره . در مورد درصدا هم نمیدونم والا ... الان تو ک ل ا س ما با میانگین 50 هم نشستن .
بستگی به رتبه های بالا هم داره خوب . پارسال مثلا 3 تا رتبه تک رقمی علوم بهداشتی اصفهان رو زده بودن .
ممثلا در مورد ایشون نمره بدست اومده 223 میشه. شانس قبولی در سراسری کم ولی بین الملل با رتبه حدود 140 تا 180 در شهرهایی مثل تبریز می تونن قبول بشن. مشکل تغذیه پایینی هست که زدن.سلام
تغذیه بین 40 تا 45
زبان 63
بیوشیمی 85
فیزیو 41
امکان قبولی هست؟
یا در مورد ایشون نمره 206 میشه. شانس قبولی شون کمی کم میشه. انشا الله که قبول بشن. ولی احتمالا رتبه بالای 200 میشن. بین 250 تا 180 احتمالا . به فرض اینکه تعداد شرکت کننده ها 2500 باشه. و تغذیه 45 در نظر بگیریمسلام درصدهای من :
تغذیه بین 40_45
بیوشیمی 64
زبان 58
فیزیو 46
من که امیدی ندارم !
سلام مگه چه مدلی بود،?به نظر من سخت بود