ګزارش مطالعه ی ګروهی بچه های بیوتکنولوزی(به بیشنهاد ادمین)

ارغوان

New member
این سومین پیغام از طرف ارغوانه....
بعید بین این همه داوطلب خیرخواه یکی نتونه یا نخواد ما رو هم راهنمایی کنه :sad:
به یک هموطن در راه علم کمک کنید برای وطن:auizz3ffy9vla57584x

ارغوان

New member
بیوتک محترم کی سر سایت میرید که من هم بیام همراه شما وبچه های دیگه تو مباحث شرکت کنم ؟
من منتظر جوابای دوستان بیوتکی هستم....:28:

ارغوان

New member
321 شروع من....

عزیزان نگفتید با چه درسی شروع کنم؟ کسی که اول راه راهنمایی بیشتری میخواد:wacsmiley:
اگه همه با هم سر ساعت معینی جمع بشیم هم وقتمون خوب مدیریت میشه هم اطلاعاتمون به روزتر میشه
عزیزان چه ساعتی ؟ نگفتید ها!!!!:28:

biotech25

New member
سلام دوست عزیز ارغوان
اول از درسی شروع کن که دوسش داری
دوم اینکه کتاب لزگی روواسه زبان از همین حالا شروع کن
زبان خیلی مهمه!!!!توکمکم شروع کن راهنماییت میکنیم!!
باز من درخدمتت هستم!!

ارغوان

New member
سلام بیوتک 25
واقعا ممنون از راهنماییت. شما الان دور چندمین هستید ؟
مجبورم فشرده کار کنم تا به بیوتک 90 ومهدیه جون هم برسم تا همه با هم پیش بریم . با وجود اینکه اعصابم خیلی خورده ولی مجبورم شروع کنم برام دعا کنید تا آرامش لازم رو پیدا کنم :sad:

biotech25

New member
دوست عزیز......اگه نکته میخای..بیا توقسمت نکته ها
واگه راهنمایی میخای..توهمون تاپیکی که درست کردی سوالاتوبپرس!!!
..در ضمن من دارم واسه علوم میخونم..فعلا فقط نکته های سلولی رو تو تاپیک خودش مینویسم!!!..نکته های میکروب وشیمی بعد از علوم..ایشاله
پایدار وپیروز باشی دوست عزیز

آخرین ویرایش:

ارغوان

New member
ارغوان جام عقیقی به ثمن خواهد داد!!

دوباره سلام من یک نفر هم گروهی برای برنامه ریزی و مطالعه میخوام .
صفر کیلومتر هستم!!!! کسی هست یا تنها شروع کنم؟!!!

biotech25

New member
سلام به همه!!!
من اصلا قصد مسخره کردن کسی رو ندارم(واین کارو خیلی امر زشتی میبینم) فقط خواستم تذکری باشه ،خیای وقتها ایرادات وتذکرات نشان ان هستند که داریم مسیرمونو اشتباه میریم!!!!
خوندن صرف کافی نیست!!بلکه باید وقتی بذاریم برای فکرکردن وبحث کردن روی ومطالبی که یادگرفتیم!!آخه خیلی وقتها با اینکه خیلی زحمت میکشیم ،بعدها می فهمیم که دچار بدفهمی شدیم و..یا اینکه با سرسری خوندن مطالب ریز از دیدمون ردشده اند!!!
ما میخاستیم کاری کنیم که نکته بذارم .سوال بپرسیم و فرصتی بذاریم برای فکر کردن!!!!
بازم نمیشه کسی رو به کاری مجبور کرد!!
همه تو انجام کارشون آزادند..(مهدیه،بلور،زنبق و.....)ما دوستان هم هستیم وهمه تحصیل کرده ایم!!..بیایید بهترین مسیر رو انتخاب کنیم!!!
با آرزوی قبولی همه مون......
پایدار وروشن باشید عزیزان

mahdieh

New member
سلام
من یه خواهش دوستانه از بچه های این گروه دارم و اونم اینکه این بحث رو خواهشن تمومش کنید.. چون شایسته این گروه نیست که هر دفعه بیایم اینجا به هم تذکر بدیم و احیانا نامهربانی کنیم
مخصوصا که اولین گروهی هم بوده
که اعلام امادگی کرده و واقعا برای خودم اصلا خوندن بحث های بعدش جالب نبود به هر حال سلایق متفاوته و نمیشه کسی رو به خاطر اینکه مطابق میل کس دیگر نیست زیر سوال برد.
اما من خودم خواستم اینجا شروع به گروهی خوندن کنم و هر هفته چک کنیم که دوستان زیاد با این روند موافق نبودند که البته به نظر من دلایل اون ها منطقی بود ولی با شرایط حال حاضر من جور در نمییاد
من باید به جمع بندی برسم و بعد نکته ای رو در اختیار دوستان قرار بدم و از طرفی من مطمئنن سوال خواهم داشت برای من هم نکاتی تستی و مبحثی مبهم هست که بعد ها خواهم پرسید واینطور نیست که سوالات رو تو ذهن خودم نگه دارم!!
پس با توجه به این شرایط و از طرفی دیدم که برای دوستان روند ما مورد قبول نیست ادامه ندادیم و این به معنی دو دستگی نیست که من واقعا میخوام این کلمه در اینجا دیگه تکرار نشه چون در شان من و وقت من نیست چنین بحث هایی وکلا برای من آرامشم از همه چیز مهم تره و نمیخواستم اومدنم به این سایت برام دغدغه بشه
پس همونطور که میبینید مشکلی از اول نبوده
پس این بحث رو خاتمه بدیم و از تاپیک های مفیدی که میزارید سود ببرید.

arezoomand

New member
سلام.منم تقریبا شرایط شمارو دارم و بیشتر وقتمو برای بهداشت وقت میذارم .وخوشحال میشم با دوستای با انگیزه تا کنکور همراه بشم.

بالا