جواب سوالت رو پیدا کردی من هنوز اسکلت سلولی رو نخوندم این هفته میخونم ولی یه نگاهی کردم نبود تا ببینم این هفته چی میشهمن تو تستای iqbزیست سلولی (اسکلت سلولی)سوالایی میبینم که اصلا تو لودیش (البته کتابم 2Eهستش)و مریم خالصی ندیدم:ahi5slcgm04mi8jqqkl
سوال:مثلا کدام آنزیم برای شکستن میوزین وجداسازی سر ګویچه ای آن مناسب است؟بابایین(paupaein)
۲-نظررولفزن در سلول ګیاهی
۳- عمل بروتیین کاتنین
۴- نقش capzدر ساختمان یک سارکومر
سوالام خیلی زیاده!!!!!
نکته های ظریف اما مهم:
شکلها خیلی مهمه:مثلادر میکروویلی:ویلین وفیمبرین به صورت عرضی سبب اتصال در رشته های اکتینی می شوند
ودر فیلوبودیومها:فیلامین وفاسین این عمل را انجام می دهند
2---بروتیین های بری فرال(سطحی )غشا::اسبکترین انکرین اکتین و باند۴ږ۱
بروتیینهای اینتګرال یا بنیادین:ګلیکوفورین وباند۳
۳--
سلام سلام دوستای زرنگ و درسخونم
انشاالله که همگی به برنامتون رسیده باشین.
منم شیمی رو تا فصل 4 خوندم، 5 رو امروز تمام میکنم ولی همچنان تست به درد بخوری براش پیدا نکردم، هرکس میدونه لطفا دریغ نکنه، قراره اینجا به هم کمک کنیم، یادتون که نرفته؟؟؟
سلولی رو غشا و ... خوندم و تستاشو زدم و ماکرومولکول های زیستی رو هم خوندم.
میکروب رو هم کامل رو برنامه خوندم، زبان درس 6 لزگی رو امروز میخونم و 6 درس اول 504 رو هم خوندم.
1 سوال دارم: من نمیتونم از درسام خلاصه برداری کنم برای مرور کردن، چون همش مهمه، نمیتونم هیچ قسمتش رو کم کنم. وقتی میخام مرور کنم دوباره همشو از اول میخونم، شاید فقط یه ذره زودتر خوندنم تموم میشه. حالا اگه یه روشی بلدین که بتونه کمکم کنه، ممنون میشم که یادم بدین.
سوالایی رو که اشکال دارم رو تا شب میذارم که بقیه اگه میدونن جوابشو، بیان بگن.
موفق باشید.
ببین بلور جان این روند خلاصه برداری و اینکه بتونی از کل متن به یک چهارمش رضایت بدی تنها با مرور بدست میاد
و بهترین برنامه مرور هم خوندن درس و بعد مرور یک ساعت بعد و بعد مرور 16 ساعت بعد و ترجیحا قبل ار خواب و مرور پنج و شش روز بعد یعنی در اینجا تازه باید خلاصه برداری کنی
این روش خیلی خوبه ولی خوب من هنوز اونقدر رضایت از خودم ندارم باید خیلی کار کنم که دقیق همین روش رو انجام بدم
تنها راهش مرور زیاده
سلام به همه
واقعا چه گزارشی!!!!:smiliess (7):
من همه چی میبینم الا سوال ونکته وگزارش درسی!!!
ما اینجا باید بتونیم سوالا ونکته هامونو بنویسیم ودیگران استفاده کنن وما هم به جوابمون برسیم
سوال قبلی منو هم کسی جواب نداد:mad_majidonline:
ببین بیوتک من نمیگم این پرفکت ترین حالت ممکنه
ولی حداقل خوبیش اینه که گزارش برنامه مون رو هم دادیم
حالا بخوام نکته مهمی رو هم بگم یا چیز خاص دیگه ای شاید حق با شما باشه ولی در هر صورت این تصمیم یه تصمیم شخصیه
کسی هم سوال داره بیاد مطرح کنه
تونستیم جواب میدم
شما هم اینقدر معترض نباش حتما به خوبی شما بلد نیستیم!!