ګزارش مطالعه ی ګروهی بچه های بیوتکنولوزی(به بیشنهاد ادمین)

hirkania

New member
من ايناي كه گفتين نميدونم چي هستن؟؟!!! من از رو كتاب ميكروب شناسي پزشكي دكتر بهادر ميخونم

mahdieh

New member
البته من کتاب دکتر بهادر رو ندیدیم ولی ایشون بسیار بسیار استاد مطرحی هستن
پس کتاب خوبی رو داری میخونی

adonin

New member
سلام دوستان.منم تلاشمو میکنم 9دی گزارش درسامومیدم.یه لحظه هم وقتوهدرندین..........خوب بخونین

biotech25

New member
پس چرا کسی نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه فراموش کردین؟!!:5:
شایدم یه جا قرار گذاشتن که من نمیدونم:smilies::smiliess (7):.

آخرین ویرایش:

mahdieh

New member
سلااااااااااااااااااام..بچه های درسخون گروه بیوتکنو بیاین که باید گزارش هفتگییییی بدیم

mahdieh

New member
اول خودم شروع میکنم:
میکرو: خب تاریخچه و کلیات رو که خونده بودم و این هفته هم متابولیسم و زنتیک رو خوندم که البته دو تا مبحث خیلی خیلی مهمه و همچنان نیاز به مرور زیاد داره و تست هایه این مباحث رو به غیر از ژنتیک رو زدم که اونم امروز تموم میکنم
زیست: غشا و نقل اندامک ها رو هم خوندم کلا در مهم بودن مبحث غشا و اندامک ها هیچ شکی نیست دوستان
زیان روهم از 6 درس چهار تا درسش رو خوندم و امروز دو درس باقی مانده رو میخونم و تموم میکنم خداییش دور اول لزگی وقت گیره
شیمی عمومی هم که پنج فصل رو کامل خوندم

mahdieh

New member
بچه هایی که حتی برنامه هفتگیشون با مایکی نیست بیان برنامه شون رو بنویسن
و اخر هفته بگن توستن به اون برنامه عمل کنن یا نه

mahdieh

New member
من تو تستای iqbزیست سلولی (اسکلت سلولی)سوالایی میبینم که اصلا تو لودیش (البته کتابم 2Eهستش)و مریم خالصی ندیدم:ahi5slcgm04mi8jqqkl
سوال:مثلا کدام آنزیم برای شکستن میوزین وجداسازی سر ګویچه ای آن مناسب است؟بابایین(paupaein)
۲-نظررولفزن در سلول ګیاهی
۳- عمل بروتیین کاتنین
۴- نقش capzدر ساختمان یک سارکومر
سوالام خیلی زیاده!!!!!
نکته های ظریف اما مهم:
شکلها خیلی مهمه:مثلادر میکروویلی:ویلین وفیمبرین به صورت عرضی سبب اتصال در رشته های اکتینی می شوند
ودر فیلوبودیومها:فیلامین وفاسین این عمل را انجام می دهند
2---بروتیین های بری فرال(سطحی )غشا::اسبکترین انکرین اکتین و باند۴ږ۱
بروتیینهای اینتګرال یا بنیادین:ګلیکوفورین وباند۳
۳--
جواب سوالت رو پیدا کردی من هنوز اسکلت سلولی رو نخوندم این هفته میخونم ولی یه نگاهی کردم نبود تا ببینم این هفته چی میشه

mahdieh

New member
برنامه این هفته
زیست: میتوکندری + ریبوزوم + اسکلت و ماتریکس سلولی+ مرور بخش های خوانده شده
میکرو: آنتی بیوتیک + استریلیزاسیون+مرور بخش های خوانده شده
شیمی عمومی: فصل 6 تا 9+مرور بخش های خوانده شده
لزگی: مهارت هفتم تا نهم = سه مهارت +مرور بخش های خوانده شده

آخرین ویرایش:

mahdieh

New member
هر کسی اومد برنامه این هفته اش رو بنویسه و گزارش هفتگیتون رو هم بدید
مرسیییییییییییییییی

آخرین ویرایش:

Boloor

New member
سلام سلام دوستای زرنگ و درسخونم
انشاالله که همگی به برنامتون رسیده باشین.
منم شیمی رو تا فصل 4 خوندم، 5 رو امروز تمام میکنم ولی همچنان تست به درد بخوری براش پیدا نکردم، هرکس میدونه لطفا دریغ نکنه، قراره اینجا به هم کمک کنیم، یادتون که نرفته؟؟؟
سلولی رو غشا و ... خوندم و تستاشو زدم و ماکرومولکول های زیستی رو هم خوندم.
میکروب رو هم کامل رو برنامه خوندم، زبان درس 6 لزگی رو امروز میخونم و 6 درس اول 504 رو هم خوندم.
1 سوال دارم: من نمیتونم از درسام خلاصه برداری کنم برای مرور کردن، چون همش مهمه، نمیتونم هیچ قسمتش رو کم کنم. وقتی میخام مرور کنم دوباره همشو از اول میخونم، شاید فقط یه ذره زودتر خوندنم تموم میشه. حالا اگه یه روشی بلدین که بتونه کمکم کنه، ممنون میشم که یادم بدین.
سوالایی رو که اشکال دارم رو تا شب میذارم که بقیه اگه میدونن جوابشو، بیان بگن.
موفق باشید.

mahdieh

New member
سلام سلام دوستای زرنگ و درسخونم
انشاالله که همگی به برنامتون رسیده باشین.
منم شیمی رو تا فصل 4 خوندم، 5 رو امروز تمام میکنم ولی همچنان تست به درد بخوری براش پیدا نکردم، هرکس میدونه لطفا دریغ نکنه، قراره اینجا به هم کمک کنیم، یادتون که نرفته؟؟؟
سلولی رو غشا و ... خوندم و تستاشو زدم و ماکرومولکول های زیستی رو هم خوندم.
میکروب رو هم کامل رو برنامه خوندم، زبان درس 6 لزگی رو امروز میخونم و 6 درس اول 504 رو هم خوندم.
1 سوال دارم: من نمیتونم از درسام خلاصه برداری کنم برای مرور کردن، چون همش مهمه، نمیتونم هیچ قسمتش رو کم کنم. وقتی میخام مرور کنم دوباره همشو از اول میخونم، شاید فقط یه ذره زودتر خوندنم تموم میشه. حالا اگه یه روشی بلدین که بتونه کمکم کنه، ممنون میشم که یادم بدین.
سوالایی رو که اشکال دارم رو تا شب میذارم که بقیه اگه میدونن جوابشو، بیان بگن.
موفق باشید.

ببین بلور جان این روند خلاصه برداری و اینکه بتونی از کل متن به یک چهارمش رضایت بدی تنها با مرور بدست میاد
و بهترین برنامه مرور هم خوندن درس و بعد مرور یک ساعت بعد و بعد مرور 16 ساعت بعد و ترجیحا قبل ار خواب و مرور پنج و شش روز بعد یعنی در اینجا تازه باید خلاصه برداری کنی
این روش خیلی خوبه ولی خوب من هنوز اونقدر رضایت از خودم ندارم باید خیلی کار کنم که دقیق همین روش رو انجام بدم
تنها راهش مرور زیاده

آخرین ویرایش:

Boloor

New member
ببین بلور جان این روند خلاصه برداری و اینکه بتونی از کل متن به یک چهارمش رضایت بدی تنها با مرور بدست میاد
و بهترین برنامه مرور هم خوندن درس و بعد مرور یک ساعت بعد و بعد مرور 16 ساعت بعد و ترجیحا قبل ار خواب و مرور پنج و شش روز بعد یعنی در اینجا تازه باید خلاصه برداری کنی
این روش خیلی خوبه ولی خوب من هنوز اونقدر رضایت از خودم ندارم باید خیلی کار کنم که دقیق همین روش رو انجام بدم
تنها راهش مرور زیاده

مرسی عزیزم، لطف کردی، از همین امروز با این روش شروع به خوندن میکنم. :riz304:
پس مرور و مرور و مرور... :smilies-azardl (181

joje talae

New member
saalam
man 2sal dg mitonam konkor bedam ama daram msle u mikhonam ba en tafavot ke faghat zaban mikhonam va az terme bad yani bahman mah mikhakm seloliro ham shoro konam
mishe manam biam enja?:riz513:

بیوتک91

New member
نتجه مطالعه گروهی

سلام دوستای خوبم.منم تا حدودی با برنامه هماهنگ شدم. دو تا سوال دارم:1- کتاب زبان لزگی رو چطوری می خونین؟ همشو ترجمه می کنید؟
2- من هنوز شیمی رو شروع نکردم مشکلی نی؟

biotech25

New member
سلام به همه
واقعا چه گزارشی!!!!:smiliess (7):
من همه چی میبینم الا سوال ونکته وگزارش درسی!!!
ما اینجا باید بتونیم سوالا ونکته هامونو بنویسیم ودیگران استفاده کنن وما هم به جوابمون برسیم
سوال قبلی منو هم کسی جواب نداد:mad_majidonline:

mahdieh

New member
سلام به همه
واقعا چه گزارشی!!!!:smiliess (7):
من همه چی میبینم الا سوال ونکته وگزارش درسی!!!
ما اینجا باید بتونیم سوالا ونکته هامونو بنویسیم ودیگران استفاده کنن وما هم به جوابمون برسیم
سوال قبلی منو هم کسی جواب نداد:mad_majidonline:

ببین بیوتک من نمیگم این پرفکت ترین حالت ممکنه
ولی حداقل خوبیش اینه که گزارش برنامه مون رو هم دادیم
حالا بخوام نکته مهمی رو هم بگم یا چیز خاص دیگه ای شاید حق با شما باشه ولی در هر صورت این تصمیم یه تصمیم شخصیه
کسی هم سوال داره بیاد مطرح کنه
تونستیم جواب میدم

شما هم اینقدر معترض نباش حتما به خوبی شما بلد نیستیم!!

biotech25

New member
ببین بیوتک من نمیگم این پرفکت ترین حالت ممکنه
ولی حداقل خوبیش اینه که گزارش برنامه مون رو هم دادیم
حالا بخوام نکته مهمی رو هم بگم یا چیز خاص دیگه ای شاید حق با شما باشه ولی در هر صورت این تصمیم یه تصمیم شخصیه
کسی هم سوال داره بیاد مطرح کنه
تونستیم جواب میدم

شما هم اینقدر معترض نباش حتما به خوبی شما بلد نیستیم!!

مهدیه جان اینا ربطی به بلد بودن یا نبودن نداره
اگه اینجوری پیش بریم فقط برنامه ی همدیگرو میبینیم واصلا پیشرفتی حاصل نمیشه!!اعتراض همیشه نشان ازاینه که :چیزی مسیرشو داره بد میره
خوبه که اگه وقتی رو هم میذاریم وبا این سرعتای پایین به اینترنت سر میزنیم خوبه که چیزی هم یاد بگیریم وچیزی هم به دیگران اضافه کنیم
من بحث وهمینجا پایان میدم !!!!!!
این صفحه مال بچه هاست که گزارششونو بنویسن من اینجا رو نمیخام با بحثام خراب کنم!!
پایدار باشی وموفق!!1

mahdieh

New member
مطمئن باش من از نظر شما اصلا ناراحت نشدم
و هفته بعد لحاظ میکنم و سعی میکنم نکته ها و سوال هام رو مطرح کنم
اینجا دلیلی برای ناراحتی من نیست و من مودب ترین و مهربون ترین جو در فضای مجازی رو اینجا دیدم
فقط انتظاری که هم از خودم و بقیه دارم اگر هم مشکلی هست و یا اشکالی میبینن راه درست رو نشون بدن و مطمئن باشن استقبال میشه

بالا