کنکور چطور بود ( ویژه آزمون ورودي کلیه گرایش های زیست شناسی تحصيلات تکميلي سال ۱۳۹۴ )

love virology

New member
من براساس پارسال گفتم دوستم 80 بود نمیدونم 90 بیوتک میکروب تهران / اون یکی دوستم 60 بود نانو تهران / یکی دیگه از دوستم 120 اینا ساری / باز امسال میگم فرق میکنه

zahra b

New member
مرسی بچه ها ایشالا که جوابام درست باشن
اگه درست باشن 3تا درسم بالا 60 میشن اونوقت دیگه قبولیم 100 درصد

alireza-ja

New member
من براساس پارسال گفتم دوستم 80 بود نمیدونم 90 بیوتک میکروب تهران / اون یکی دوستم 60 بود نانو تهران / یکی دیگه از دوستم 120 اینا ساری / باز امسال میگم فرق میکنه

پارسال من با 600 سلولی با اختلاف خیلی کم ساری رو قبول نشدم. البته فقط واسه این زدم که رنج قبولی دستم بیاد. اون دوستتون احتمالا واسه ساری بد انتخاب رشته کرده.

zahra b

New member
مرسی بچه ها ایشالا که جوابام درست باشن
اگه درست باشن 3تا درسم بالا 60 میشن اونوقت دیگه قبولیم 100 درصد

bitoo

New member
علیرضا راست میگه. دوست من با ۵۲۰ دانشگاه مازندران قبول شد.

love virology

New member
نمیدونم / ولی اینو میدونم تهران و اصفهان و مخصوصا فردوسی مشهد با 150 اینا حساب نکنید

alireza-ja

New member
بیوشیمی 557 هم با اختلاف 20 30 نفر بیوشیمی شبانه فردوسی مشهد قبول نشدم. البته این از بین انتخاب کننده های این رشته شهر بوده. با آخرین نفرش 20 یا 30 نفر فاصله داشتم.

bitoo

New member
شما که دیگه الان بیوتکنولوژی مالک استری آقای جلال وند. دمت گرم. دانشگاه با امکاناتیه فکر کنم.

alireza-ja

New member
شما که دیگه الان بیوتکنولوژی مالک استری آقای جلالوند. دمت گرم. دانشگاه با امکاناتیه فکر کنم.

بله مالک اشترم ولی بیوشیمی میخونم. به گفته اساتید از امکانات آزمایشگاهی که لازمشونه فقط nmr ندارن. اره امکاناتش خوبه البته من تا با چشم خودم نبینم نمیتونم تأیید کنم. حالا یه خورده بیشتر آشنا شدم اطلاعات بیشتری در اختیار دوستان قرار میدم. کلا اینجا دانشکده نداره مال ما که پژوهشکده علوم و فناوری زیستی هستش.

bitoo

New member
اااااا. پس بیوشیمی هستی. آخه دوستم بیوتک اوجارو زده بود. بعد دیگه رفتم اسامی قبول شده هارو ببینم اسم شما رو هم دیدم. فکر کردم فقط بیوتکنولوژی داره. ایشالله امکاناتش همونجور که گفتن هست

alireza-ja

New member
اااااا. پس بیوشیمی هستی. آخه دوستم بیوتک اوجارو زده بود. بعد دیگه رفتم اسامی قبول شده هارو ببینم اسم شما رو هم دیدم. فکر کردم فقط بیوتکنولوژی داره. ایشالله امکاناتش همونجور که گفتن هست

پس حسابی آمارمو درآوردید:tonguesmiley::tonguesmiley:
دوستتون قبول شده بود؟

bitoo

New member
:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:آخه بعدش اومدی تو انجمن گفتی قبول شدم. منم انقدر نگاه کرده بودم لسامی رو تا پیداش کنم. دیگه دیدم یه علیرضا هم تو انجمن گفت اونجا قبول شدم. فهمیدم خودتی

alireza-ja

New member
:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:آخه بعدش اومدی تو انجمن گفتی قبول شدم. منم انقدر نگاه کرده بودم لسامی رو تا پیداش کنم. دیگه دیدم یه علیرضا هم تو انجمن گفت اونجا قبول شدم. فهمیدم خودتی

آره دیگه علیرضا ها همیشه تکن :(40):دوستتون قبول شده بود؟ آخه اینجا باید مصاحبش هم پشت سر بگذاری

bitoo

New member
نه دیگه همون اسامی مصاحبه رو میگم دیگه. تو اونا دنبالش میگشتم. اخه اسامی قبول شده مصاحبه رو جوری زده بود همه میتونستن ببینن. متاسفانه نشد

alireza-ja

New member
نه دیگه همون اسامی مصاحبه رو میگم دیگه. تو اونا دنبالش میگشتم. اخه اسامی قبول شده مصاحبه رو جوری زده بود همه میتونستن ببینن. متاسفانه نشد

آها بله. بصورت لیست زده بودن روی سایت. تازه فهمیدم وارد کردن مشخصات برای اعلام نتایج چقدر مفیده. یه بار مشخصات رو وارد میکنی سریع نتیجه جلوی چشته. اونطوری آدم دق مرگ میشه تا دونه دونه اسامی قبولی رو ببینی تا برسی به اسم خودت پوستم کنده شد. قدیما که تو روزنامه میدیدن چی کشیدن واقعا.

mohamadgreen

New member
h
سوال 75: احتمال ناقل بودن مادر 1/2 احتمال ناقل بودن پدر 1/10 واحتمال بیمار شدن فرزندشون 1/4
1/4 * 1/10* 1/2 = 1/80
سوال 83 با استناد به کلون سازی براون پاسخ 2 میشه
سوال 89 با استناد به کتاب مولکولی واتسون گزینه 4 درسته.ژن های کاذب mrna هایی هستند که اینترون خودشون رو از دست دادند و توسط ریورس ترانس کریپتاز تولید شده توسط رترو ویروس های پلی A بهCDNA تبدیل شده و به وسیله اینتگراز به مناطق اینترونی وارد میشن و قابلیت تولید پروتئین ندارند
بابت بقیه پاسخ هاتون ممنون
hاختمال ناقل بودن مادر 2/3

بالا