کنکور چطور بود ( ویژه آزمون ورودي کلیه گرایش های زیست شناسی تحصيلات تکميلي سال ۱۳۹۴ )

parian

New member
سلام به همگی
آقا امید بیوشیمی خیلی خوب زدین میشه بگین چه کتابایی خوندین؟کلاس هم رفتین؟

آخرین ویرایش:

sara1992

New member
اینا هم درصدای منه
زبان 44
تنه 33
ژنتیک 70
بیوشیمی 75
سلولی26
میکروب 15
بیوفیزیک 15
البته خیلی امید ندارم که جای خوبی قبول شم

bitoo

New member
اینا هم درصدای منه
زبان 44
تنه 33
ژنتیک 70
بیوشیمی 75
سلولی26
میکروب 15
بیوفیزیک 15
البته خیلی امید ندارم که جای خوبی قبول شم

شما صد درصد بیوتکنولوژی تهرانی البته اگه درصدهاتون همین باشه

sara1992

New member
آخه بیوتک به دردم نمیخوره چون پی اچ دی میخوام ژنتیک پزشکی بخونم باید گرایشم یا ژنتیک باشه یا بیوشیمی یا سلولی

سلام به همگی
آقا امید بیوشیمی خیلی خوب زدین میشه بگین چه کتابایی خوندین؟کلاس هم رفتین؟

سلام.اتفاقا تنها درسی که فقط به یه کتاب اکتفا کردم بیوشیمی بود.لنینجر به اندازه ای کامله که نیازی به کتابای دیگه نیست. بدون class فقط لنینجر. امسال دوتا از سولای زنتیک هم از لنینجر اومده بود

آخرین ویرایش:

yasaman2014

New member
سلام.اتفاقا تنها درسی که فقط به یه کتاب اکتفا کردم بیوشیمی بود.لنینجر به اندازه ای کامله که نیازی به کتابای دیگه نیست. بدون class فقط لنینجر. امسال دوتا از سولای زنتیک هم از لنینجر اومده بود

سلام تبريك ميگم وانشالله همیشه موفق باشین
لينجر كه خيلي زياده همش خونده بودين؟؟

sara1992

New member
آخه رشته مورد علاقه رو نوشتین بیوتکنولوژی!
آهان اونو میگید ؟ من رشته ارشد بهداشتو نوشتم منطورم بیوتک پزشکیه با بیوتک پزشکی میشه رفت ژنتیک اما با بیوتک وزارت علوم نمیشه چون رشته لیسانس من رادیولوژیه نمیتونم ارشد ژنتیک پزشکی برم مجبورم ارشد یه رشته نزدیک برم که بتونم برا دکترا ژنتیک شرکت کنم

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
آقا مجید بیوشیمی و سلولی باران خانم خیلی خیلی از این کارنامه بهتره. این کارنامه مال 2 سال پیشه فکر کنم.

بالای کارنامه نوشتم که " از این کارنامه که بهتر زدید " :smiliess (3):
=====
آره اما حدودا میشه گفت تو یه رنج هست ... رتبه زیر هزار ... البته یکی از دوستان هم حرف بنده رو تایید کردن و گفتن پارسال همین درصد ها رو زدن و رتبه هایی بین 500 تا 900 آوردن ...

آخرین ویرایش:

bitoo

New member
مجید جان به نظرت اگه من اون درصدها رو بزنم ۳۰۰،۴۰۰ میشم؟ صفحه قبل نوشتم. یه کارشناسی بکنین بچه ها

melinaa

New member
بچه ها یکی از دوستام پارسال کنکور داد رشته مکانیک سیالات.رتبش شد 980..حالا بعدمدتها دیدمش بهم میگه من اصفهان تو رشته خودم قبول شدم و دانشگاه اصفهان هم خیلی خوبه؟؟؟آیا واقعا امکان داره با همچین رتبه ای؟؟؟

.مقداد

New member
ملینا رشته های فنی با پزشکی فرق داره............ رشته ها فنی خیلی زیاد هست در استان ها.........معمولا تا 1500 قبول میشن

niloo77

New member
سلام دوستان
من داشتم صحبت هاتونو میخوندم گفتم شاید بتونم کمکی کنم
رتبه پارسالم توی بیوتک میکروبی 188 شد و شبانه دانشگاه تهران قبول شدم . یکی از دوستام با 250 الزهرا روزانه قبول شد ، یکیشون با 80 روزانه پژوهشگاه قبول شد ، یکی با 300 شبانه پژوهشگاه
من خودم کارنامه آخرم که اومد روزانه اصفهان نیاوردم ولی هم بیوتک و هم ژنتیک مشهد روزانه اوردم ، رتبه ژنتیکم هم 150 بود
یکی از دوستام با رتبه 10 ژنتیک نتونست تربیت مدرس بیاره و رفت شهید بهشتی، یکی دیگه هم با 470 بیوتک اصفهان شبانه قبول شد
از پارسال علاوه بر بیوتک میکروبی ، بیوتک صنعتی هم گذاشتن با رتبه ی بالاتر امکان قبولیتون توی بیوتک صنعتی بیشتره اگر هم اشتباه نکنم فقط دانشگاه تهران و پژوهشگاه
راستی آخرین رتبه روزانه بیوتک توی کلاسمون 30 ایناست
امیدوارم کمکتون کرده باشم :rose:

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها این درصدها چی؟
زبان ۴۰
مجموعه زیست ۲۵
ژنتیک ۵۵ تا ۶۰
سلولی ۴۵ تا ۵۰
بیوشیمی ۴۰ تا ۴۵
میکروب ۰
مجموعه قارچ ۰
بیوفیزیک ۲۵

مجید جان به نظرت اگه من اون درصدها رو بزنم ۳۰۰،۴۰۰ میشم؟ صفحه قبل نوشتم. یه کارشناسی بکنین بچه ها

من برا چن تا از بچه ها حدس زدم بهم گفتن که نگو ...

شما در حد متوسط زدید ... چرا میکروب رو صفر زدی ؟؟ حدالقل اگر روخونی سوالات هم کرده بودی یکی دوتاش رو میتونستی بزنی ... نکن این کار رو دیگه ...

به نظرم امید داشته باش ... ژنتیک و سلولی و بیوشیمی باز هم بهتر بوده اگه رشته هایی رو بخوای که ضریب این ها بیشتر از بقیه باشه ( مثلا بیوشیمی که ضریبش 4 هست ) امیدی هست ... (البته این نظر من هست )...
الان تمرکزت رو بذار برا علوم...

Taraa

Well-known member
کلیدا رو خود سنجش اعلام میکنه ؟ اعلام کرده ؟ شما چجوری درصداتون رو حساب کردید ؟

mohamadgreen

New member
کدوم دانشگاه؟؟؟؟؟
اگه بیوشیمی ،سلولی وژنتیک بالا 60باشن چی؟؟؟؟؟
همینجوری که نمیشه گفت باید دید بقیه چه طور زدن و چه انتخواب هایی میکنن ولی بیوشیمی شانس قبولی تهران به خاطر ضرفیت بالای این رشته بیشتره...

mohamadgreen

New member
سلام دوستان

با آرزوی موفقیت برای همگی:riz304:

به نظرتون با درصدهای من چه رتبه ای تخمین می زنید
(البته می دونم خوب نیست چون بیشتر برای بهداشت دارم می خونم ولی ممنون میشم پاسخ بدید)

زبان:30
تنه : 24
زنتیک :18
بیوشیمی:36-40
سلولی:36-40
میکروب:22
قارچ:15
بیوفیزیک:5
با ارزوی موفقیت براتون و انشالا که تو بهداشت رتبه ی بهتری بیارین ...:rose:
فکر کنم طرفای 500 تا 700 ولی اامیدوارم بهتر از این بشه...

mohamadgreen

New member
کلیدا رو خود سنجش اعلام میکنه ؟ اعلام کرده ؟ شما چجوری درصداتون رو حساب کردید ؟
کلیدا یک شنبه میاد رو سایت ...
دوستان جواب هایی که به نظرشون درسته البته با مشورت بچه ها درصد گرفتن اما معمولا کلید که بیاد درصد ها بالا و پایین میشه...

بالا