اینا هم درصدای منه
زبان 44
تنه 33
ژنتیک 70
بیوشیمی 75
سلولی26
میکروب 15
بیوفیزیک 15
البته خیلی امید ندارم که جای خوبی قبول شم
سلام به همگی
آقا امید بیوشیمی خیلی خوب زدین میشه بگین چه کتابایی خوندین؟کلاس هم رفتین؟
سلام.اتفاقا تنها درسی که فقط به یه کتاب اکتفا کردم بیوشیمی بود.لنینجر به اندازه ای کامله که نیازی به کتابای دیگه نیست. بدون class فقط لنینجر. امسال دوتا از سولای زنتیک هم از لنینجر اومده بود
آخه بیوتک به دردم نمیخوره چون پی اچ دی میخوام ژنتیک پزشکی بخونم باید گرایشم یا ژنتیک باشه یا بیوشیمی یا سلولی
آهان اونو میگید ؟ من رشته ارشد بهداشتو نوشتم منطورم بیوتک پزشکیه با بیوتک پزشکی میشه رفت ژنتیک اما با بیوتک وزارت علوم نمیشه چون رشته لیسانس من رادیولوژیه نمیتونم ارشد ژنتیک پزشکی برم مجبورم ارشد یه رشته نزدیک برم که بتونم برا دکترا ژنتیک شرکت کنمآخه رشته مورد علاقه رو نوشتین بیوتکنولوژی!
آقا مجید بیوشیمی و سلولی باران خانم خیلی خیلی از این کارنامه بهتره. این کارنامه مال 2 سال پیشه فکر کنم.
سلام تبريك ميگم وانشالله همیشه موفق باشین
لينجر كه خيلي زياده همش خونده بودين؟؟
ملینا رشته های فنی با پزشکی فرق داره............ رشته ها فنی خیلی زیاد هست در استان ها.........معمولا تا 1500 قبول میشن
بچه ها این درصدها چی؟
زبان ۴۰
مجموعه زیست ۲۵
ژنتیک ۵۵ تا ۶۰
سلولی ۴۵ تا ۵۰
بیوشیمی ۴۰ تا ۴۵
میکروب ۰
مجموعه قارچ ۰
بیوفیزیک ۲۵
مجید جان به نظرت اگه من اون درصدها رو بزنم ۳۰۰،۴۰۰ میشم؟ صفحه قبل نوشتم. یه کارشناسی بکنین بچه ها
همینجوری که نمیشه گفت باید دید بقیه چه طور زدن و چه انتخواب هایی میکنن ولی بیوشیمی شانس قبولی تهران به خاطر ضرفیت بالای این رشته بیشتره...کدوم دانشگاه؟؟؟؟؟
اگه بیوشیمی ،سلولی وژنتیک بالا 60باشن چی؟؟؟؟؟
با ارزوی موفقیت براتون و انشالا که تو بهداشت رتبه ی بهتری بیارین ...:rose:سلام دوستان
با آرزوی موفقیت برای همگی:riz304:
به نظرتون با درصدهای من چه رتبه ای تخمین می زنید
(البته می دونم خوب نیست چون بیشتر برای بهداشت دارم می خونم ولی ممنون میشم پاسخ بدید)
زبان:30
تنه : 24
زنتیک :18
بیوشیمی:36-40
سلولی:36-40
میکروب:22
قارچ:15
بیوفیزیک:5
کلیدا یک شنبه میاد رو سایت ...کلیدا رو خود سنجش اعلام میکنه ؟ اعلام کرده ؟ شما چجوری درصداتون رو حساب کردید ؟