love virology
New member
من براساس پارسال گفتم دوستم 80 بود نمیدونم 90 بیوتک میکروب تهران / اون یکی دوستم 60 بود نانو تهران / یکی دیگه از دوستم 120 اینا ساری / باز امسال میگم فرق میکنه
من براساس پارسال گفتم دوستم 80 بود نمیدونم 90 بیوتک میکروب تهران / اون یکی دوستم 60 بود نانو تهران / یکی دیگه از دوستم 120 اینا ساری / باز امسال میگم فرق میکنه
شما که دیگه الان بیوتکنولوژی مالک استری آقای جلالوند. دمت گرم. دانشگاه با امکاناتیه فکر کنم.
اااااا. پس بیوشیمی هستی. آخه دوستم بیوتک اوجارو زده بود. بعد دیگه رفتم اسامی قبول شده هارو ببینم اسم شما رو هم دیدم. فکر کردم فقط بیوتکنولوژی داره. ایشالله امکاناتش همونجور که گفتن هست
:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:آخه بعدش اومدی تو انجمن گفتی قبول شدم. منم انقدر نگاه کرده بودم لسامی رو تا پیداش کنم. دیگه دیدم یه علیرضا هم تو انجمن گفت اونجا قبول شدم. فهمیدم خودتی
نه دیگه همون اسامی مصاحبه رو میگم دیگه. تو اونا دنبالش میگشتم. اخه اسامی قبول شده مصاحبه رو جوری زده بود همه میتونستن ببینن. متاسفانه نشد
نمیدونم / ولی اینو میدونم تهران و اصفهان و مخصوصا فردوسی مشهد با 150 اینا حساب نکنید[/QU
دوست من بارتبه250پارسال میکرب فردوسی قبول شدولی برای بیوتک فک کنم بایدحدودای120باشی
اقاعلیرضاباقبولیش کل اطلاعاتش لورفت فک کنم فقط ادرس خونشون موندهشما که دیگه الان بیوتکنولوژی مالک استری آقای جلال وند. دمت گرم. دانشگاه با امکاناتیه فکر کنم.
hاختمال ناقل بودن مادر 2/3h
سوال 75: احتمال ناقل بودن مادر 1/2 احتمال ناقل بودن پدر 1/10 واحتمال بیمار شدن فرزندشون 1/4
1/4 * 1/10* 1/2 = 1/80
سوال 83 با استناد به کلون سازی براون پاسخ 2 میشه
سوال 89 با استناد به کتاب مولکولی واتسون گزینه 4 درسته.ژن های کاذب mrna هایی هستند که اینترون خودشون رو از دست دادند و توسط ریورس ترانس کریپتاز تولید شده توسط رترو ویروس های پلی A بهCDNA تبدیل شده و به وسیله اینتگراز به مناطق اینترونی وارد میشن و قابلیت تولید پروتئین ندارند
بابت بقیه پاسخ هاتون ممنون
ميتوني بيوشيمي يا سلولي طرفاي 100 بياري ...:rose:بچه ها با ای درصدا بنظرتون رتبه چند میشه؟
بیوشیمی 65
زنتیک51
سلولی 58
زبان 18
میکرو 11
بیو 10
تنه 40