کنکوریهای ارشد یا دکترا.... اگه ایشالا قبول شین.....

leylii

New member
ولی من احساس میکنم وقتی نتایج بیاد و قبول هم بشم بازم خیلی خوشحال نمیشم، همون حالت عادی خودم را دارم..........چرا؟؟؟؟؟:33:

یا خیلی خونسردی امین یا اینکه مطمئینی که قبول میشی.....اما فک نکنم حتما گوشه لبت ی خنده میاد....من مطمئینم....

economic

New member
من نمیدونم قبول میشم یا نه ولی اول ب مامانم
اگه داداشمم باهام قهر نباشه حتما بهش زنگ میزنم
اگه خدای نکرده وزارت بهداشت قبول نشدم
وزرات علومو قبولم اونو میرم
ولی داغ این اقتصاد بهداشت رو دلم میمونه

Fariba 90

New member
من خودم به کسی خبر نمیدم ولی زمانی که نتایج بیاد ، همون دقیقه اول ،هنوز نتایج را ندیده برادرم زنگ میزنه ؛ میگه چکار کردی؟منم میگم قبول شدم:a2d3: :thanks:
بعدش هم دوستام تلفن کشم میکنند.......
آی ی ی ی گفتی!من که بیشتر از نتیجه کنکور از زنگهای دوستام استرس میگیرم هی میگن چی شد؟چی شد...؟ :smiliess (2):
یکی بفهمه همه فهمیدن

mahii

New member
آی ی ی ی گفتی!من که بیشتر از نتیجه کنکور از زنگهای دوستام استرس میگیرم هی میگن چی شد؟چی شد...؟ :smiliess (2):
یکی بفهمه همه فهمیدن
مگه نتایج کی میاد؟؟؟
چرا جواب نمیدید؟فکر کردید من مزه پروندم؟نه بابا جدی میگم
جواب بده لطفا

آسو

New member
من اگه قبول شم اول ب خودم میفهمونم ک قبول شدم تا باورم شه
بعدم خیلی متین انگار اتفاقی نیفتاده ب خونوادم میگم چون خیلیم شاخ غول نشکوندم که تازه اول راه..:)

arezoomand

New member
نهایت تلاشمو کردم اگه قبول بشم خداروشکرمیکنم و نذرایی که کردمو ادامیکنم واول به پدرومادرم خبرمیدم بعدم شیرینی میخرم میبرم خونه مادربزرگام..............بعدشم که یه مسیر جدید تو زندگیم شروع میشه.............خدااااااااااااااااااااااااااایا اون لحظه قبولی چقدر لذت بخش خواهدبود دارم ساکمو میبندم تا راهی بشم.......:auizz3ffy9vla57584xاگه خدای نکرده هم قبول نشم بازم به زندگیم ادامه میدم و نمیذارم هیچ شکستی ناامیدم کنه...........ولی امیدوارم 6شهریور لبخندو رولبای پدرومادرم ببینم و خدانتیجه زحمات هممونو بده

آخرین ویرایش:
بالا