کنکوریهای ارشد یا دکترا.... اگه ایشالا قبول شین.....

21Tir

New member
کنکوریهای عزیز اگه قبول بشین....
خبر قبولیتونو اول به کی میدین؟؟؟

mw.ashel

New member
:riz481: من که به قبولیم یه اپسیلونم امید ندارم و بعد دیدن کلمه مردودی تو لاک خودم فرو میرم و دیگه میفهمن قبول نشدم:sad:

ameneh-arab

New member
سلام
من اول فکر کنم همسرم بفهمه بعد خودم.چون موقع زدن نتایج میشینم کنارش و چشمامو میبندم تا اون واسم نگا کنه.ولی اگه قبوا بشم بعدش به مامان وبابام و بعد دوستام و بعد از خوشحالی 70 میلیون جمعیت را کلا با خبر میکنم احتمالا:a2d3::thanks:

merinos

New member
خوش بحالتون ایشالاه که قبول بشید و خبرشو به هر کی که دوست دارید بدید...مارو هم بی خبر نزارید:smiliess (8):

bioelectric

New member
من خودم به کسی خبر نمیدم ولی زمانی که نتایج بیاد ، همون دقیقه اول ،هنوز نتایج را ندیده برادرم زنگ میزنه ؛ میگه چکار کردی؟منم میگم قبول شدم:a2d3: :thanks:
بعدش هم دوستام تلفن کشم میکنند.......

DNA.2013

New member
اول به بوی فرندم ؛که بهترین دوستمه :tonguesmiley:
بعدم به مامان بابا و سایر اعضای خانواده :28:
ولی اصلا امیدوار به قبولی نیستم :whistle:

padide

New member
من همون اول یه جیغ میزنم کل خونه میفهمن دیگه بعدشم به دوست صمیمیم که بیبینم اونم قبول شده یا نه.

asal 92

New member
من اگه قبول شم ....:smiliess (8):
همسرم که مطمئنا زودتر ازخودم خبردارمیشه ...
خودم که به مامانم زنگ میزنم و خوشحالیمو درمیکنم ...
داداشامم که مطمئنم صد بار اس میدن که چی شد ؟؟؟؟
اما
.
.
بابام حتما روحش شاد میشه که بالاخره این یکی بچش هم ارشد قبول شد ....

maxin

Well-known member
فک کنم من از همه کوچکتر باشم چون همتون رفتین تو نخ خبر دادن ب همسر و بچه ونوه ونتیجه!!!!!!!!!!!
من اگه اگه اگه قبول بشم اول همه دستامو میبرم بالا وبخدا میگم قبول شدم:smilies-azardl (113.میدونم زودتر از خودم میدونسته اما میخام اولین کسی باشه ک بهش میگم.بعدش خانواده.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sakar
:riz481: من که به قبولیم یه اپسیلونم امید ندارم و بعد دیدن کلمه مردودی تو لاک خودم فرو میرم و دیگه میفهمن قبول نشدم:sad:
نگووووووووووووووووووووووووووووو ابن حرفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:sad:

خب من که مسلمااااااااااااااااااااا مامانم کنارمه و اگه قبول شم اتوماتیک وار خودش ب بابام خبر میده بعدشم دوست صمیمیم(ک ارشد پرستاریه شیرازه ناگفته نمونه رتبه 45 البته آخراشه)خودش میزنگه بقیه هم خودشون اس میدن.....در نتیجه من ب کسی خبر نمیدم:a2d3::a2d3::a2d3:

hematology70

New member
سلام
منم که میدونم قبول نشدم اصن جوابو نگاه نمیکنم
پس نه خودم نه کسی خبردار نمیشه قبول نشدم
هیچکیم نمیپرسه قبول شدی یا نه............

Lemen

New member
من اول باید یه ساعت بشینم با خودم کلنجار برم که قبول کنم یعنی باور کنم که قبول شدم بعدش دو سه بار کد رهگیری مو وارد می کنم نکنه سیستم اشتباه کرده:ahi5slcgm04mi8jqqkl
بعدش میرم دراز می کشم و با خدای خودم حرف می زنم و سپاسگزاری میکنم که چه خوب شد که یه سال دیگه مجبور نیستم مطالب تکراری بخونم:thanks:
بعدش به همسرم که تو هال داره تلویزیون تماشا می کنه SMS میدم تا مجبور شه بیاد بهم تبریک بگه:smilies-azardl (113
بعدش به پدر شوهرم SMS میدم چون هر هفته جمعه ها که میریم خونشون ازم می پرسه نتایج کی میاد
بعدشم خواهرام و دوستام :thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

rotbeyek92

New member
طبیعتا مامان و بابای عزیزم اولین کسایی هستن که میفهمن و لی اگه به امید خدا دانشگاه خودمون قبول بشم همون لحظه به صمیمی ترین و بهترین دوستم که خیلی بهم امید داد و کمکم کرد خبر میدم، تولدشم نزدیکه زمان اعلام نتایجه، خیلی خوشحالش می کنه این خبر، کاش بشه..

من هیچوقت نتایج کنکور یا آزمونای دیگه رو خودم نگاه نمیکنم همیشه ابجیم وبرادر زادم بوده پس من منتظر میمونم اونا بهم خبر بدن .....
بعد از اطلاع رسانی اول ازهمه خداموشکر میکنم که تلاشمو بی نتیجه نذاشت......:4d564ad6:
بعدشم به دوستام.......و روح داداشم که همیشه دوس داشت من بهترین باشم رو خوشحال میکنم:sad:
خداجووووووووووووووووونم فقط تو بخواه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mexin

Well-known member
اول به بوی فرندم ؛که بهترین دوستمه :tonguesmiley:
بعدم به مامان بابا و سایر اعضای خانواده :28:
ولی اصلا امیدوار به قبولی نیستم :whistle:

این کلمه بوی فرند ینی چی dna جون؟! ما یکم انگلیسیمون ضعیفه ها!!!:33:

ماهم میگگیم به همه! البته خودشون هم میپرسن ها! اگه قبول بشیم دیگه!

آخرین ویرایش:

شفيع

New member
من هميشه خودم نيگا ميكنم و شديدا هم روي زمان هاي اعلام شده حساسام و متاسفانه هميشه در اعلام نتايج اينترنت سرعتش پايين مياد كه اعصابي نميذاره واسه آدم

!SeCreT!

New member
والا با این سوالات بی سوادانه ای که دادن حتی به خودشون اجازه ندادن 1بار نگاش کنن لااقل اشتباه چاپی نداشته باشه...:p7977cujr38iyymsu8:
اونم از وضع کلیداشون...1سال عمرمونو هدر دادن...ای خدااااااا:sad:
اگه خدا خواست و قبول شدم اول به اونی که باید بگم میگم و میرم سرخاک پیش بابام که همیشه دعای خیرش کمکم کرده....:riz304:

شفيع

New member
والا با این سوالات بی سوادانه ای که دادن حتی به خودشون اجازه ندادن 1بار نگاش کنن لااقل اشتباه چاپی نداشته باشه...:p7977cujr38iyymsu8:
اونم از وضع کلیداشون...1سال عمرمونو هدر دادن...ای خدااااااا:sad:
اگه خدا خواست و قبول شدم اول به اونی که باید بگم میگم و میرم سرخاک پیش بابام که همیشه دعای خیرش کمکم کرده....:riz304:

خدا انشالله پدرتو بيامرزه عزيز.

بالا