کنکوریهای ارشد یا دکترا.... اگه ایشالا قبول شین.....

TaTi

مدیر بخش
خدایا شکرت...قبول شدم!....همش کار خودت بود!!!!!!!!!:smiliess (8):

شادی 25

New member
من اول از همه به مامان جونم خبر میدم بعد میام اینجا خوشحالیمو با دوستام شریک میشم.

nanooo

Member
به هیچ کس خبر نمیدم همه خودشون سریع زنگ میزنن و خبر میگیرن.
فقط به خدا میگم دمت گرم که یه بار دیگه هم مارو شرمنده کرم و لطفت کردی

pink bloom

New member
اگه اونجایی که دوست دارم قبول شم اول به کسی میگم که میدونم بیشتر از خودم ازین خبر خوشحال میشه ، بعد به مامان و بابام بعدم زنگ میزنم از دوستم میپرسم نتیجه اون چی شده :thanks:
اگه جای دیگه قبول شم میشینم یه چند ساعتی گریه میکنم چون الان خیلی برام مهمه که کجا قبول شم بعد هرکس پرسید بهش میگم :sad:
اگه قبولم نشم با تمام توان شروع میکنم به خوندن برا سال دیگه تا اونجایی که میخوام قبول شم :a2d3:

bioshimi@

Well-known member
من به هر كي پيشم باشه اول خبر ميدم كه احتمالن مادرمه...داااااااااااااد ميزنم به همه ميگم ...اخيش خيالشم قشنگه:thumbsupsmileyanim:

21Tir

New member
دوستان عزیزی که نظر دادین .....
ایشالا همتون به حق این ماه مبارک قبولییییییییییییییییییییین...
برا ماهم دعا کنین...

:riz304:

k-b

New member
منم وقتی قبولیم رو تو سایت دیدم اول از همه به همسر عزیزم خبر میدم که تو این مدت کنارم بود و کلی کمکم کرد
.
.
.
.
.
.
اشتباه شد دوستان ، از پشت صحنه اشاره میکنن که من هنوز مجردم!!! یه لحظه جو گرفتم ! هیچی دیگه به مامان و بابام خبر میدم!

mexin

Well-known member
منم وقتی قبولیم رو تو سایت دیدم اول از همه به همسر عزیزم خبر میدم که تو این مدت کنارم بود و کلی کمکم کرد
.
.
.
.
.
.
اشتباه شد دوستان ، از پشت صحنه اشاره میکنن که من هنوز مجردم!!! یه لحظه جو گرفتم ! هیچی دیگه به مامان و بابام خبر میدم!

کبریت فروش جون در رویاها بسر میبریا! شوهر کجا بود تو این هیری ویری! حالا اول کنکور رو شرکت کن بعد !!:28:

آخرین ویرایش:

k-b

New member
کبریت فروش جون در رویاها بسر میبریا! شوهر کجا بود تو این هیری ویری! حالا اول کنکور رو شرکت بعد !!:28:
مکسین خدا رو چه دیدی حالا شاید تا اون موقع من هم مزدوج شدم به همسرم خبر دادم! حالا کووووووووووو تا 6 شهریور!:25r30wi:

varia

Well-known member
توکل بخدا

نمیدونم به کی میگم!!

هرکی اول ازم بپرسه! ولی میدونم یکی از این 4نفر زودتر میپرسن: آبجی کوچیکم، پدرم،مادرم،کسی که قصد ازدواج باهاش دارم

merinos

New member
اره دوستای گل واسه ما هم دعا کنید با اینکه نمیخونم ولی خب دیگه شاید سرم ب سنگ خورد شروع کردم خوندم!!

تو این روزای عزیز التماس دعا دارم ازهمتون:sad:

mexin

Well-known member
مکسین خدا رو چه دیدی حالا شاید تا اون موقع من هم مزدوج شدم به همسرم خبر دادم! حالا کووووووووووو تا 6 شهریور!:25r30wi:

ماکه حسود نیستیم کبریت فروش جون! انشالا که بیاد با یه اسب شاخدار سفید( پراید رو میگما)!! خوبه؟؟:28:

bioelectric

New member
من به هر كي پيشم باشه اول خبر ميدم كه احتمالن مادرمه...داااااااااااااد ميزنم به همه ميگم ...اخيش خيالشم قشنگه:thumbsupsmileyanim:

ولی من احساس میکنم وقتی نتایج بیاد و قبول هم بشم بازم خیلی خوشحال نمیشم، همون حالت عادی خودم را دارم..........چرا؟؟؟؟؟:33:

بالا