جریان چیست! چرا هیچ گاه پیدا نمیشود، جسد آنهایی که ادعا میکنند بدون ما میمیرند
parnia New member 2013-01-26 #841 جریان چیست! چرا هیچ گاه پیدا نمیشود، جسد آنهایی که ادعا میکنند بدون ما میمیرند
S setayesh71 New member 2013-01-26 #842 parnia گفت: جریان چیست! چرا هیچ گاه پیدا نمیشود، جسد آنهایی که ادعا میکنند بدون ما میمیرند کلیک کنید تا باز شود... انشاا... که هیچ وقتم پیدا نشه
parnia گفت: جریان چیست! چرا هیچ گاه پیدا نمیشود، جسد آنهایی که ادعا میکنند بدون ما میمیرند کلیک کنید تا باز شود... انشاا... که هیچ وقتم پیدا نشه
parnia New member 2013-01-27 #843 این روزها آب و هوای دلم آنقدر بارانیست که رختهای دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست...
parnia New member 2013-01-27 #844 غمگینم... همانند پرنه ای که به دانه های روی تله خیره شده و به این فکر میکند که چگونه بمیرد... گرسنه و آزاد...یا سیر و اسیر؟؟
غمگینم... همانند پرنه ای که به دانه های روی تله خیره شده و به این فکر میکند که چگونه بمیرد... گرسنه و آزاد...یا سیر و اسیر؟؟
parnia New member 2013-01-27 #845 حالم گرفته ازین شهر که آدمهایش همچون هوایش ناپایدارند... گاه چنان پاک..که باورت نمیشود...و گاه چنان آلوده که نفست میگیرد...
حالم گرفته ازین شهر که آدمهایش همچون هوایش ناپایدارند... گاه چنان پاک..که باورت نمیشود...و گاه چنان آلوده که نفست میگیرد...
parnia New member 2013-01-27 #846 چرا مرا به شهر بازی آوردی؟؟؟؟ من اصلا بازی کردن بلد نیستم... باختن که به رخ کشیدن ندارد... خدا.... به من نخند...
چرا مرا به شهر بازی آوردی؟؟؟؟ من اصلا بازی کردن بلد نیستم... باختن که به رخ کشیدن ندارد... خدا.... به من نخند...
parnia New member 2013-01-27 #847 عادت کرده ام...میروم روبه روی آینه می ایستم..دست میگذارم روی شانه هایم....به خود نگاه میکنم...و میگویم.....طاقت بیار
عادت کرده ام...میروم روبه روی آینه می ایستم..دست میگذارم روی شانه هایم....به خود نگاه میکنم...و میگویم.....طاقت بیار
parnia New member 2013-01-27 #848 درد دارد...وقتی همه چیز را میدانی و فکر میکنند نمیدانی.. غصه میخوری که میدانی...میخندند که نمیدانی
ZOT New member 2013-01-27 #849 گاهی اتفاقی می افته که دلت می خواد سرت رو محکم بکوبی به دیوار:sad::13::13::13:
ZOT New member 2013-01-27 #850 یاد گرفتم كه از هیچ لبخندی خیال دوست داشتن به سرم نزند! یاد گرفتم كه بشنوم تا فردا… و به روی خود نیاورم كه فرداها هیچوقت نمی آیند
یاد گرفتم كه از هیچ لبخندی خیال دوست داشتن به سرم نزند! یاد گرفتم كه بشنوم تا فردا… و به روی خود نیاورم كه فرداها هیچوقت نمی آیند
ZOT New member 2013-01-27 #851 بــرایِ خــودم . . .مـَـردی شـُـده ام بــی صــدا گــریــه مــیــکــنــم ایــن روزهــا در ســکــوتِ ســرســخــتِ دنــیــا . . . مـُـواظــبــم بــاش . . . قــَـلــبـَـم . . . هـَـنــوز . . . زنــانــه مــی تــپــد . . . !!
بــرایِ خــودم . . .مـَـردی شـُـده ام بــی صــدا گــریــه مــیــکــنــم ایــن روزهــا در ســکــوتِ ســرســخــتِ دنــیــا . . . مـُـواظــبــم بــاش . . . قــَـلــبـَـم . . . هـَـنــوز . . . زنــانــه مــی تــپــد . . . !!
N ninol New member 2013-01-27 #853 * در این دنیا که حتی ابر ، نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند، تو هم بگذر از این تنها
N ninol New member 2013-01-27 #854 گاهی آدمهای تنها؛خیلی خوش شانس هستند، چون کسی را ندارند تا از دست بدهند .. !!!
sepidh gh New member 2013-01-27 #855 خود را به که بسپارم وقتی که دلم تنگ است ... پیدا نکنم ... همدل دلها همه از سنگ است گویا که در این وادی ... از عشق نشانی نیست ... گرهست یکی عاشق ....آلوده به صد رنگ است .....!!!
خود را به که بسپارم وقتی که دلم تنگ است ... پیدا نکنم ... همدل دلها همه از سنگ است گویا که در این وادی ... از عشق نشانی نیست ... گرهست یکی عاشق ....آلوده به صد رنگ است .....!!!
N ninol New member 2013-01-27 #856 تو زندگی به هیچ چیز زیاد اعتماد نکن حتی سایه ات ، که جاهای تاریک تنهات می ذاره…
parnia New member 2013-01-28 #857 برایت دلتنگی عصر پاییز را می فرستم مثل کلاغ های دم غروب هیچ جا نیستم فقط گاهی یکی از پرهایم می افتد
mw.ashel New member 2013-01-28 #858 بعضی زخم ها هست که هر روز باید روشونو باز کنی و نمک بپاشی تا یادت نره که سراغ بعضی آدما نباید رفت ، ” نباید ” !
بعضی زخم ها هست که هر روز باید روشونو باز کنی و نمک بپاشی تا یادت نره که سراغ بعضی آدما نباید رفت ، ” نباید ” !
parnia New member 2013-01-28 #859 ای خدای تنهایی آن زمان که همگان به انسان پشت می کنند تنها حضور تو .... تنهایی را طراوت می بخشد خودت را از ما دریغ نکن...... خدایا ! دل ما را از آن خودت و چشم ما را نگران خودت کن...
ای خدای تنهایی آن زمان که همگان به انسان پشت می کنند تنها حضور تو .... تنهایی را طراوت می بخشد خودت را از ما دریغ نکن...... خدایا ! دل ما را از آن خودت و چشم ما را نگران خودت کن...
mw.ashel New member 2013-01-28 #860 رفتی و به آمدن نیندیشیدی بر سادگی ام به سادگی خندیدی یک جمله همیشه مانده بر لبهایم ای کاش کمی مرا تو می فهمیدی :sad:
رفتی و به آمدن نیندیشیدی بر سادگی ام به سادگی خندیدی یک جمله همیشه مانده بر لبهایم ای کاش کمی مرا تو می فهمیدی :sad: