جناب دکترعصبانیت وجبهه گیری بچه ها به خاطر اینکه واقعا از این ردوبدل ها تو ازمایشگاه وتو رشته مون خسته شدیم....
دلیل پرطرفداربودن رشته دامپزشکی هم یکیش این میتونه باشه که دکترای عمومی هست ...
مطمئنا کسی که 9 سال درس میخونه با کسی که 4 سال خونده از نظرسواد متفاوتن(به جزمواردنادر)
مانمیگیم مارو بایه دکتر مساوی درنظربگیرن ...
چرا مانباید یه نظام داشته باشیم از جنس خودمون که حمایت کنه ازمون وشما ودکتران دیگه این زحمت رو متقبل نشید البته که افتخاره ولی کسی که هم رشته ایه دردماروبیشتر متوجه میشه...
چرا رشته ی من نباید سختی کار محسوب شه ....هزارجور ازمایش میارن هزارجور مریضی...وبعد...هیچی
دلیل جبهه گیری ما توهین وکم لطفی به رشته مونه...مابا علاقه اومدیم تو این راه شما دوست دارین به علاقه تون توهین شه؟؟؟؟؟؟؟!!
هیچوقت سطح سواد مساوی با ادب نیست...
با احترام:riz304:
دوست عزیز من حرف های شما رو درک میکنم
در تاپیک دیگری مرتبط با همین موضوع من از حقوق شما دفاع کردم
اما متاسفانه در این تاپیک از ابتدا دوستان نیش هاشون رو به سمت بنده گرفتند
علت اصلی اومدن من به این قبیل سایت ها نیز همین امر هست که مشکلات موجود را ببینم
من با شما در عدم توجه کافی به دانشجویان این رشته عمیقا احساس همدردی میکنم اما سوال من این هست که تصور میکنید فقط این رشته دچار مشکل هست؟
یک سوم پزشکان تهرانی در رشته ای به غیر پزشکی مشغول فعالیت هستند
دامپزشکان زیادی هم در رشته های دیگری فعالیت میکنند آن هم با این که صنایع مرتبط با دامپزشکی در ایران دومین رده ی بودجه در کل کشور را دارا هستند
از مهندسین کشاورزی و ... هم دیگر بگذریم
شخصا علاقه وافری به رشته شما و رشته های علوم پایه دارم
اما متاسفانه شما از درون حمایت نمیشوید!بار ها و بارها ما با تعجب شاهد این امر بودیم که اساتید علوم آزمایشگاهی ریشه شما را میزنند.امری که به غیر از رشته ی شما تنها در رشته رادیولوژی مشاهده کردم
علوم آزمایشگاهی نیاز به تاسیس یک انجمن دانشجویی قدرتمند دارد.اطمینان داشته باشید تا خودتون متحد نشید نمیتوان کاری برای رشته ی شما انجام داد.
البته دوستان من به سرپرستی یکی از همکاران که شایسته نیست اسمشون رو ببرم در حال نوشتار آیین نامه ای در حمایت از رشته های علوم پایه دارند
امیدوارم عمده دانشجویان این رشته همجون شما منطقی و فهمیده باشند
موفق باشید