بچه های آزمایشگاه بدوید اینجا رو بترکونید.:o:o
H hediyeh_65 New member 2011-10-03 #6 سلام به تمام بچه های نازنین ودوست داشتنیه علوم آزمایشگاهی.خوشحالم که بااین سایت آشناشدم ومیتونم دوستای جدیدی روپیداکنم.امیدوارم همیشه موفق باشید:smilingsmiley::black_eyed::28::28::riz304
سلام به تمام بچه های نازنین ودوست داشتنیه علوم آزمایشگاهی.خوشحالم که بااین سایت آشناشدم ومیتونم دوستای جدیدی روپیداکنم.امیدوارم همیشه موفق باشید:smilingsmiley::black_eyed::28::28::riz304
bahar-barani New member 2011-10-07 #7 سلاااااااااااااام به همه ی هم رشته ای های ترگل ورگل خودم. من ایران خوندم .ایشاله هرجا هستین موفق باشین:28:
سلاااااااااااااام به همه ی هم رشته ای های ترگل ورگل خودم. من ایران خوندم .ایشاله هرجا هستین موفق باشین:28:
B bahar65 New member 2011-10-08 #9 سلام به همه بچه های علوم آزمایشگاهی گل . من تو زنجان خوندم. امیدوارم بتونیم در کنار همدیگه جمع خوبی داشته باشیم:blushsmiley:
سلام به همه بچه های علوم آزمایشگاهی گل . من تو زنجان خوندم. امیدوارم بتونیم در کنار همدیگه جمع خوبی داشته باشیم:blushsmiley:
S setareyeshab New member 2011-10-10 #10 سلام بچه ها منم اردبیل میخونم و از اشنایی با شما خیلی خوشحالم:thanks:
طاها New member 2011-10-10 #11 سلاااااااااااااااام به بچه های باحال علوم. من آزاد واحد پزشکی تهران میخونم. همگی موفق باشین.
A alidastamooz New member 2011-10-26 #14 من کاردانی اردبیل بودم.الانم کارشناسی تهران.بچه های علوم بیشتر بیاین اینجا:thumbsupsmileyanim:
N narniya New member 2011-10-29 #18 سلااااااااااااااااااااااااااام....خوبین؟؟؟ من همدان میخونم....ورودی 88....:ad54ad:
A admin Active member پرسنل مدیریت 2011-10-30 #19 پیشنهاد میکنم برای اینکه همبستگی خودتون رو نشون بدید و بیشتر با هم آشنا بشید توی همین سایت عضو گروه کلوب بچه های علوم آزمایشگاهی بشید.
پیشنهاد میکنم برای اینکه همبستگی خودتون رو نشون بدید و بیشتر با هم آشنا بشید توی همین سایت عضو گروه کلوب بچه های علوم آزمایشگاهی بشید.