ba arze salam
kheili khoob bood agar ba tavajoh be tafavote safahate ketabhaye lezgie chape salhaye motafavet, az hamoon ebteda bakhshi ke gharar bud man tarjome konamo kameltar tozih dade budin. dar in surat un ghesmate loghate maharate 6om ro ham khodam tarjome mikardam,
man kamelan az topicetun naomid shode budam
serie aval ke khode maharato ferestadam khanume iran goftan asan beheshun nareside.
serie dovom ke guya aslan nadidan ke man dobare ferestadam va inja ham elam kardam. harchi ham mailmao chek kardam ke shayad tarjomeharo ferestade bashan khabari nabud..
agar ham gharar nist kolan befrestin lotfan haminja elam konin . darin soorat man omidi ham be daryafte tarjomeha nadaram va say mikonam az manbae digari nizamao bartaraf konam,
khoobe hadaghal in payamo javab bedin
mamnoon
سلام دوست عزیز. ممنون میشم اگه چیزی رو که نوشتی رو دوباره به فارسی بنویسی. خوندنش به این شکل کمی مشکل است. / باتشکر
طبق چیزی که من از مطالعه صفحات قبل متوجه شدم این است که شما ترجمه این قسمت ها رو به عهده داشتید:
نمونه ای از سؤالات سنوات گذشته :
متن 1 ص 124 : انجام شده reihoon
متن 2 ص 124 : انجام شده reihoon
متن 3 ص 125 : انجام شده reihoon
بخش دوم (لغات) ص 126 سؤال 93 تا 118 : انجام نشده (قرار بوده reihoon انجام دهد اما نداد)
که غیر از قسمت آخر، سه قسمت قبلی را انجام داده اید و به ایران خانوم هم تحویل داده اید و الان هم به دست ما رسیده است. اگر فایل های قبلی به دست شما نرسیده احتمالاً اشکال از آدرس ایمیل شماست. چون دیروز هم که من برای یکی از دوستانی که کارش را ارائه داده بود، خواستم فایل های قبلی را ارسال کنم، اما پیغام خطا می آمد و برایشان ارسال نمی شد.
ایران خانوم هم آدم بی مسئولیتی نیستند و این موضوع قبلاً به همه ما ثابت شده است و برای هماهنگ کردن بچه ها برای انجام بهتر کار، زحمات زیادی کشیده اند. الان هم به خاطر مشکلات شخصی که دارند، زیاد نمی توانستند پیگیر کارها شوند، وگرنه هرکاری از دستشان برمیامد برای حل مشکل شما انجام می دادند.
حالا هم مشکلی نیست. شما
مجدداً با آدرس ایمیل خود (ترجیحاً
yahoo)،
فایل قسمت هایی را که ترجمه کرده اید را مجدداً برای من بفرستید، من هم در پاسخ، بقیه فایل های قبلی را
مجدداً برایتان ارسال می کنم.
آدرس ایمیل من:
biology_gh91@yahoo.com
موفق باشید.