کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rozi

New member
man taze ozv shodam . bacheha ketabe lezgii chi hast aslan . pas chera man ta hala nashnide boodam . ye kam etelaat dar moredesh bedid . man 504 va loghat zarori tofelo faghat khondam::33::sadsmiley::riz304:

saharandishe

New member
باعرض سلام خدمت شمادوستان.
صبح پنجشنبه 91-90 ارایه شدبه ایران خانم،
تمام سعیم روانجان دادم تاترجمم به منظورنویسنده نزدیک باشه ولی بعضی جاهاواقعاسخت بود.
قطعاکارم خالی ازاشکال نیست،امیدوارم نواقص ترجمه رو(که به دلیل بی تجربگی وندونستن فن ترجمه: که نیازمندتخصص خودش هست ومن اون تخصص روندارم)پیش اومده روبرمن ببخشید.
باتشکر.

saharandishe

New member
man taze ozv shodam . bacheha ketabe lezgii chi hast aslan . pas chera man ta hala nashnide boodam . ye kam etelaat dar moredesh bedid . man 504 va loghat zarori tofelo faghat khondam::33::sadsmiley::riz304:

سلام دوست عزیز اگربه مطالعه صفحات ابتدایی تاپیک بپردازیدکاملادستتون میادکه این کتاب چی هست وموضوع براتون روشن میشه،من هم بعدازاینکه صفحات روازاول مرورکردم به خوبی بااین کتاب مفیدآشناشدم .ولی به طورخلاصه،کتابی هست که رتبه های موفق درکنکوراون روتوصیه می کنن ازآقای امیرلزگی.
موفق باشید.

private

New member
salam man alan in topic ro didam zabanam khobe begid kojaey kar hastin ta komak konam albate man emsal azmoon arshad sherkat kardam ehtemal ziad ghaboolam kkondane kamele Lezgi ro be hame pishnahad mikonam
to in tarhetoon ham sherkat mikonam chon in ketab vase azmoon haye zaban ham monasebe...movafagh bashin montazere javab hastam

saharandishe

New member
بچه هاکسی خبری ازایران خانم نداره؟
نمیدونیدچقدراکتاب وآزموناهنوزنیازبه ترجمه دارند،واین مجموعه کی تموم میشه؟

saharandishe

New member
چراهیچکس نیست!!!!!!!!!!!!!!!؟
کسی صدای منومیشنوه؟؟؟؟؟؟؟

بچه هاکجایین پس؟؟؟؟

یگانه

New member
دوستان کسی از ایران خانم خبری نداره؟حالا چی کار کنیم به نظرتان ؟.تا کی صبر کنیم؟

یگانه

New member
دوستان یه پیشنهاد....
هرکی میتونه اعلام کنه تا ما فایلهای ترجمه را یه بار دیگه برای اون بفرستیم تا بتونه به هممون کل ترجمه ها را ایمیل کنه.
تا مهر وقتی نموده

saharandishe

New member
خب ماکه یک باربرای ایشون فرستادیم،یکم دیگه صبرکنیم حتماکاری پیش اومده براشون ،ارشدوثبت نام و........فعلانمیتونن سربزنن،
اگرهم صبرکردیم وایشون تشریف نیاوردن،چون ماهم مثل بقیه کارترجمه روانجام دادیم وتحویل ایران خانوم دادیم،ولی هنوزفایلی روکه شامل ترجمه بقیه دوستان میشه رودریافت نکردیم، به همین خاطریکی ازدوستانی که ازاول تواین طرح شرکت کرده بودن فایلهایی که قبلا ایران خانوم براشون فرستاده بودن رولطف کنن ودراختیارماهم قراربدن.

jamal20

New member
سلام دوستان من تازه عضو شدم . در مورد این طرح کسی هست که یه توضییح مفصل بده؟ منم دوس دارم شرکت کنم باید چکار کنم؟ من میتونم از مجموعه لغات و فلش ها استفاده کنم؟

:ad54ad:

xavi

New member
سلام به همه

نمیدونم ایران خانم کجا هستن
خیلی وقته خبری ازشون نیست
امیدوارم مشکلی واسشون پیش نیومده باشه
کاش میدونستیم ترجمه تا کجا انجام شده تا میتونستیم بقیه ی کار ترجمه رو بسپاریم به دوستان جدیدی که لطف کردن و برای ترجمه ی سایر قسمتها اعلام امادگی کردند

البته فک کنم اگه یه چند صفحه قبل رو نگاه کنید متوجه بشید که تا کدوم قسمتها ترجمه شده

xavi

New member
سلام دوستان من تازه عضو شدم . در مورد این طرح کسی هست که یه توضییح مفصل بده؟ منم دوس دارم شرکت کنم باید چکار کنم؟ من میتونم از مجموعه لغات و فلش ها استفاده کنم؟

سلام دوست عزیز
خوش اومدین
روال کار به این صورت هست که یه قسمت از کتاب لزگی رو به شما اعلام میکنن تا برین و به فارسی روان ترجمه کنین
و بعد از ارائه ی ترجمه توسط شما,بقیه ی کتاب که سایر دوستان لطف کردن و ترجمه کردن در اختیار شما قرار میگیره

samanehm

New member
ايران خانم كجا رفتي؟؟؟
هر چي ايميل و پيام به ايران خانم ميديم جواب نميده.
كجايي پس؟؟؟؟

parvane

New member
سلام بچه ها.منم بببببببببببببببااااااااااااااااااااااززززززززززززییییییییییی!!!!!

iran khanom

Member
سلام به همگی دوستان دوستان انشاله تا دو سه روز دیگه همه ایمیلها رو یکیمیکنممیفرستم شرمنده.شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده یه چیزی برام اتفاق افتاد که متاسفانه اینجا نمیتونم بگم ولی به خدا همش استرسه اینجا رو داشتم که بچه ها نگن من نامردم تا اینجا هر چی بچه ها فرستادن براتون میل میکنم و بقیه کار رو دوباره تقسیم بندی میکنم کسی متن میخاد
شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده

karshenasgh

New member
سلام ایران خانوم. خدا را شکر که دوباره برگشتی... نگرانت بودیم. :ad54ad: :rose:

saharandishe

New member
سلام به همگی دوستان دوستان انشاله تا دو سه روز دیگه همه ایمیلها رو یکیمیکنممیفرستم شرمنده.شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده یه چیزی برام اتفاق افتاد که متاسفانه اینجا نمیتونم بگم ولی به خدا همش استرسه اینجا رو داشتم که بچه ها نگن من نامردم تا اینجا هر چی بچه ها فرستادن براتون میل میکنم و بقیه کار رو دوباره تقسیم بندی میکنم کسی متن میخاد

سلام ایران خانوم،دشمنت شرمنده باشه ،مانگران خودتون بودیم ،انشاالله که همیشه سلامت باشید.دستتون دردنکنه ،ماپیگیرادامه کارهستیم.

eco.bio

New member

خسته نباشین بچه ها
اگه ممکنه واسه منم ایمیل کنین ممنون میشم
ضمنا :thumbsupsmileyanim:واسه ترجمه منم هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا