man taze ozv shodam . bacheha ketabe lezgii chi hast aslan . pas chera man ta hala nashnide boodam . ye kam etelaat dar moredesh bedid . man 504 va loghat zarori tofelo faghat khondam::33::sadsmiley::riz304:
سلام دوستان من تازه عضو شدم . در مورد این طرح کسی هست که یه توضییح مفصل بده؟ منم دوس دارم شرکت کنم باید چکار کنم؟ من میتونم از مجموعه لغات و فلش ها استفاده کنم؟
:ad54ad:
سلام به همگی دوستان دوستان انشاله تا دو سه روز دیگه همه ایمیلها رو یکیمیکنممیفرستم شرمنده.شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده یه چیزی برام اتفاق افتاد که متاسفانه اینجا نمیتونم بگم ولی به خدا همش استرسه اینجا رو داشتم که بچه ها نگن من نامردم تا اینجا هر چی بچه ها فرستادن براتون میل میکنم و بقیه کار رو دوباره تقسیم بندی میکنم کسی متن میخاد
شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده
سلام به همگی دوستان دوستان انشاله تا دو سه روز دیگه همه ایمیلها رو یکیمیکنممیفرستم شرمنده.شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده یه چیزی برام اتفاق افتاد که متاسفانه اینجا نمیتونم بگم ولی به خدا همش استرسه اینجا رو داشتم که بچه ها نگن من نامردم تا اینجا هر چی بچه ها فرستادن براتون میل میکنم و بقیه کار رو دوباره تقسیم بندی میکنم کسی متن میخاد
شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده