v.abbasi
New member
اخه خيلى تفاوت قيمت داشت,, ممنونم [emoji4]من کتاب نیلی رنگ رو خوندم. ولی شنیدم اون یکی هم خوبه و شبیه هم هستند
اخه خيلى تفاوت قيمت داشت,, ممنونم [emoji4]من کتاب نیلی رنگ رو خوندم. ولی شنیدم اون یکی هم خوبه و شبیه هم هستند
بابا باز دم تاپیک نتایج کنکور علوم گرم حداقل 20 30 کارنامه توش بود. تازه دقت میکردید کارنامه جعلی میدیدی اینجا کلا 2 3 تا.
بعد از یه چند روزی وقت کردم پست بزارم.
اینم از کارنامه من :
قابل ذکره که من از 14 آبان به بعد از کنکور و ... دور بودم یه 2 هفته مونده به کنکور خواستم یه مروری کنم که به لطف اساتید سمینار بارون شدیم. به هر حال:
توی یه ترم چنانطوری از کنکور و جزوووه و رفرنس دور شدم که خودم توش موندم. همه درسامون مرتبط بود با کنکور ولی مباحث زمین تا آسمون فرق داشت.
پیش خودم گفتم لیپید وقندم رو دیگه فول میشم چون این ترم درسشو برداشتم دیدم کلا 70 درصد مباحث رو از روی مقالات بهمون گفتن و جدید بود. آنزیم برداشتم گفتم دیگه حله سر کنکور اصلا مباحثی که کنکور ازش میاد شاید 10 درصد مباحث کلاسمون بود همش از کتاب پالمر درسمون دادن که واویلا بود. مولکولی پیشرفته هم که قربونش برم مباحث همون بود ولی همش جزئیات بود این که فلان مورد چطور کشف شد و اینترکشن بین پروتئین ها و هر چیزی که توی کنکور ارشد ازش نمیاد و الی آخر. اینا تفکراتی بود که قبل از اینکه ترمم شروع بشه داشتم ولی واقعا از کنکور ارشد خیلی فاصله داشت.
قائدتا من نباید بیوشیمی رو 40 میزدم چون کلی مطلب از ذهنم پریده بود ولی از بس آبکی بود باز 58 زدم. سلولی هم که چون کلا خوب خونده بودم درصد خوبی ازش روی ذهنم بود و همونقد زدم.
تنها چیزی که این یه ترم کمک به درصدم کرد زبان بود. بخاطر مقاله هایی که برای سمینار باید میخوندیم یه خورده تکستم خوب شده بود.
خلاصه ظاهر و باطن.
اگر هنری داری بیاور . در غیر اینصورت هنرنمایی نکن که باعث رسوایی می شود.گوته
ای کاش منم بسیج فعال بودم یا سهمیه داشتم و تو مصاحبه دانشگاه مال اشتر رد نمیشدم....ای کاش
اگر هنری داری بیاور . در غیر اینصورت هنرنمایی نکن که باعث رسوایی می شود.گوته
ای کاش منم بسیج فعال بودم یا سهمیه داشتم و تو مصاحبه دانشگاه مال اشتر رد نمیشدم....ای کاش...این جمله مربوط به یکی از دوستامه نه من الان رفته خدمت بخاطر رد شدن تو مصاحبه مالک اشتر....خودش میگفت مالک اشتر از خدمت بهتره...........
رتبه بیوشیمی تون 51 شده؟
سلام دوستان
این هم درصدهای من
سلولی 70 زبان 85 بیوشیمی 40 باکتری 15
رتبه بیوتک 65
دوستان کسی هست بدون زبان چه ترمیک چه کنکور ارشد زبانو بالای 80 زده باشه؟
من نمیرم میتونم درصد بالا بزنم؟
- - - Updated - - -
منظورم کلس زبان بود
.سلام دوستان
رتبه من خیلی دور از انتظارم بود
بیوشیمی 80
سلولی 47 ، ده درصد ازش کم شده نمیدونم چرا با کلید نهایی هم چک کردم درست بوده ، حتی راهی هم واسه اعتراض نذاشتن
شیمی 40 و خوردهای
زبان 30 ،نابود کردرتبمو
رتبه 160
امیدی هم به قبولی ندارم :sad:
- - - Updated - - -
سلام دوستان
رتبه من خیلی دور از انتظارم بود
بیوشیمی 80
سلولی 47 ، ده درصد ازش کم شده نمیدونم چرا با کلید نهایی هم چک کردم درست بوده ، حتی راهی هم واسه اعتراض نذاشتن
شیمی 40 و خوردهای
زبان 30 ،نابود کردرتبمو
رتبه 160
امیدی هم به قبولی ندارم :sad:
.
امسال رتبه آوردن سخت،ولی بنظرم قبول شدن آسون باشه.میتونین قبول شین.چون بین سه تاگرایش این اتفاق افتاده ،نمیدونم قراره چی بشه :/
بله دوست عزیز. تو بیوشیمی 51 شدم
آخه من همه شهرهارو انتخاب نکردم حاضرم شهر خودم مازاد برم شهرای دور روزانه نرم.
آخه من همه شهرهارو انتخاب نکردم حاضرم شهر خودم مازاد برم شهرای دور روزانه نرم.
سلام.
رتبتون خوبه با این حتما قبولید مگر اینکه بقول خودتون محدودیت شهر داشته باشید. مازاد هم که 100 درصد قبولید.
- - - Updated - - -
ممنونم ، آقا علیرضا شما اطلاع دارید که با این رتبه امکان قبولی دانشگاهای مازاد تهرانو دارم ؟
سلام.
رتبتون خوبه با این حتما قبولید مگر اینکه بقول خودتون محدودیت شهر داشته باشید. مازاد هم که 100 درصد قبولید.
- - - updated - - -
ممنونم ، آقا علیرضا شما اطلاع دارید که با این رتبه امکان قبولی دانشگاهای مازاد تهرانو دارم ؟
حقیقتش اطلاعی ندارم. ولی امکانش هست. به فرض اگر رتبه واقعی شما دست بالا بگیریم توی بیوشیمی 100 باشه سخت میشه قبول شد چون کل تهران بین الملل کم میگیره. ولی امکانش هست. بستگی به بقیه داره.
سلام. بچه ها. من یک سوال داشتم چون شما وزارت بهداشت امتحان دادین احتمالا واردین ببخشین اگه جاش اینجا نیس اما برای خیلی حیاتی هستش. "توی دفترچه دکترا بعضی رشته ها روی کارشناسی ارشد مجازشو کلا زده بیوتکنولوژی یعنی کلا همه چی میکروبی، صنعتی، کشاورزی همه چی قبوله؟ چون بعضی رشته ها مثلا گفته بیوتکنولوژی میکروبی یا کشاورزی و لی بعضی کلا نوشته بیوتکنولوژی. یعنی مثلا با بیوتکنولوژی صنعت و محیط زیست هم میشه شرکت کرد؟
اگه جواب سوالمو بدین خیلی لطف کردین به من:riz304: