خواهش میکنم.خیلی ممنون از لطفتون که با صبر و حوصله به سوالام جواب دادین. این سوال آخرم بپرسم؟ اینکه گفتید سر کار میرفتین من یکم امیدوار شدم چون بعضی بچه ها کلا فرصت شون رو برای درس خوندن میزارن منم نمی تونم تمام روز رو برای درس اختصاص بدم. به نظرتون چند ساعت توی روز کافیه؟ بازم ممنونم که کمک کردید. :riz304:
خواهش میکنم.
هر سوالی داشتین خوشحال میشم جواب بدم.در حد آگاهی و علم خودم.
اصلا ربطی نداره که شما سرکلاس برید یا بیکار باشید. روزی 5 ساعت توی تابستون خوبه. ولی یک نصیحت .هیچ وقت درس خوندنو نزارید کنار. و اینکه تا قبل از عید همه کتابارو با تست باید خونده باشید. من میتونستم کنکورمو خیلی بهتر از اینا بدم ولی من تا 2 روز قبل از کنکور سرکار میرفتم..
سلام. تبریک به همه کسانی که تلاش کردن.کسایی که رتبه خوبی آوردن مبارکشون باشه و کسایی که هم رتبشون خوب نبوده نا امید نشن و یه بار دیگه بخونن!
من رتبه 120 یوشیمی و 7 شیمی دارویی شدم.رشته کارشناسیم هم شیمی بوده.
درصدهای کارنامه علوم آزمایشگاهی 1:
بیو83 شیمی 40 سلولی مولکولی 22 زبان 55
درصدهای شیمی دارویی:
شیمی آلی 50 تجزیه صفر درصد ، زیست 40 ، بیوشیمی 67 ، زبان 55
اگه خدا بخواد قصد دارم بیوشیمی بالینی ادامه تحصیل بدم.
خوش ب حال نفر دهم :thumbsupsmileyanim:
- - - Updated - - -
سلام. تبریک به همه کسانی که تلاش کردن.کسایی که رتبه خوبی آوردن مبارکشون باشه و کسایی که هم رتبشون خوب نبوده نا امید نشن و یه بار دیگه بخونن!
من رتبه 120 یوشیمی و 7 شیمی دارویی شدم.رشته کارشناسیم هم شیمی بوده.
درصدهای کارنامه علوم آزمایشگاهی 1:
بیو83 شیمی 40 سلولی مولکولی 22 زبان 55
درصدهای شیمی دارویی:
شیمی آلی 50 تجزیه صفر درصد ، زیست 40 ، بیوشیمی 67 ، زبان 55
اگه خدا بخواد قصد دارم بیوشیمی بالینی ادامه تحصیل بدم.
خوش ب حال نفر دهم :thumbsupsmileyanim:
دوستان یه سوال داشتم کسی میتونه هم روزانه قبول شه هم بین الملل ؟ مثلا روزانه یاسوج قبول شه بعد از اونطرفم بین الملل شهید بهشتی
امکانش هست
سلام
تبریک میگم .... فک کنم شما سال قبل رتبتون 100 یا 80 شده بود درسته؟50):
سلام دوستان من تازه تو سایت ثبت نام کردم وگرنه زودتر میومدم بلکه بتونم کمکی راهنمایی بکنم
رتبم تو ژنتیک 7
ژن89
زیست72
بیو69
زبان63
نمره کل83%
رتبه بیوشیمی 242
رتبه زیست فناوری104
سلام عزیزم ممنون
بله سال قبل 100 شده بودم
سلام عزیزم ممنون
بله سال قبل 100 شده بودم
سلام از آخرای آبان شروع کردم البته سال پیش هم ی ماهی خونده بودم امری و تست آی کیوبی... کتاب نجات شکوهی و تست گنجینه واسه بیو...لودیش و تست عبادی...زبان لزگی و 504 خوندم...علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خوندم وسال پیش با لایتنر زبانمو قوی کردم و قبل عید تقریبا فقط ژنتیک و زیست میخوندم بعد عیدهم بیو رو بیشتر باتست قوی کردمسلام
میشه منابعی که خوندین و نحوه مطالعه و از کی شروع کردین و نحوه برنامه ریزی و رشته لیسانس ودانشگاهتون رو بفرمایین؟
سلام.بله میشه شرکت کرد. شبیه دانشگاه آزاده توی کنکور سراسری.سلام دوستان
يه سوال دارم
كسي كه بعد از اعلام نتايج تو دانشگاه مازاد،با شهريه قبول بشه،اما نره،سال بعد ميتونه تو كنكور شركت كنه؟؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
يه سوال دارم
كسي كه بعد از اعلام نتايج تو دانشگاه مازاد،با شهريه قبول بشه،اما نره،سال بعد ميتونه تو كنكور شركت كنه؟؟