بابا باز دم تاپیک نتایج کنکور علوم گرم حداقل 20 30 کارنامه توش بود. تازه دقت میکردید کارنامه جعلی میدیدی اینجا کلا 2 3 تا.
بعد از یه چند روزی وقت کردم پست بزارم.
اینم از کارنامه من :
قابل ذکره که من از 14 آبان به بعد از کنکور و ... دور بودم یه 2 هفته مونده به کنکور خواستم یه مروری کنم که به لطف اساتید سمینار بارون شدیم. به هر حال:
توی یه ترم چنانطوری از کنکور و جزوووه و رفرنس دور شدم که خودم توش موندم. همه درسامون مرتبط بود با کنکور ولی مباحث زمین تا آسمون فرق داشت.
پیش خودم گفتم لیپید وقندم رو دیگه فول میشم چون این ترم درسشو برداشتم دیدم کلا 70 درصد مباحث رو از روی مقالات بهمون گفتن و جدید بود. آنزیم برداشتم گفتم دیگه حله سر کنکور اصلا مباحثی که کنکور ازش میاد شاید 10 درصد مباحث کلاسمون بود همش از کتاب پالمر درسمون دادن که واویلا بود. مولکولی پیشرفته هم که قربونش برم مباحث همون بود ولی همش جزئیات بود این که فلان مورد چطور کشف شد و اینترکشن بین پروتئین ها و هر چیزی که توی کنکور ارشد ازش نمیاد و الی آخر. اینا تفکراتی بود که قبل از اینکه ترمم شروع بشه داشتم ولی واقعا از کنکور ارشد خیلی فاصله داشت.
قائدتا من نباید بیوشیمی رو 40 میزدم چون کلی مطلب از ذهنم پریده بود ولی از بس آبکی بود باز 58 زدم. سلولی هم که چون کلا خوب خونده بودم درصد خوبی ازش روی ذهنم بود و همونقد زدم.
تنها چیزی که این یه ترم کمک به درصدم کرد زبان بود. بخاطر مقاله هایی که برای سمینار باید میخوندیم یه خورده تکستم خوب شده بود.
خلاصه ظاهر و باطن.