چی از همه بیشتر اذیتت میکنه؟

ایزو

New member
یا این قضیه که پسر که می خواد زن بگیره چرا حتما باید خونه طرفو ببینه؟؟؟؟؟؟؟دختر رو اول ببینه اگه خوشش نیومد که هیچی اگه خوشش اومد بعد بره خونه و زندگیشونو ببینه .....
نمی دونم بعضی پسر های ما خونه می خوان بگیرند یا دختر........اینم خیلی عذاب دهنده هستش....

نه بابا کی گفته؟؟؟؟ خب وقتی از دختر خواستگاری میکنن باید برن خونش!!! تو کوچه که نمیشه
فرض کن داداش دختر همون موقع از راه برسه....واویلااااااااااااااااااااااااااااا:j58r36j3gcr4suxymup

ایزو

New member
چیزی که الان اذیتم میکنه اینه که چرا بعضی ها دوست داشتن سرشون نمیشه:sad:
خسته م از بدبینی آدما

ketabsabz

Well-known member
از دو رویی خیلی بدم میاد خیلی هم اذیتم میکنه ی نفر جلوت ی طوره پشت سرت طور دیگه ، من خودم صافم با آدما دوس دارم اونا هم بام صاف باشن از دغل و دروغ هم بیزام

از تکبر و خودبزرگ بینی هم همینطور

parnian24

New member
یا این قضیه که پسر که می خواد زن بگیره چرا حتما باید خونه طرفو ببینه؟؟؟؟؟؟؟دختر رو اول ببینه اگه خوشش نیومد که هیچی اگه خوشش اومد بعد بره خونه و زندگیشونو ببینه .....
نمی دونم بعضی پسر های ما خونه می خوان بگیرند یا دختر........اینم خیلی عذاب دهنده هستش....
ليلي جان الان كه دقيقا برعكس شده.عده ي زيادي از پسر ها هستن كه تمايل دارن اول دختر رو تنهايي ببينن و يه مدت باهاش آشنا بشن و به هر روش عجيب و غريبي دختر خانم رو محك بزنن(كه خداي نكرده دختر خانم دختر بدي نباشه كه يه پسر دست گل بدبخت بشه!!!!!)بعد اگه خوششون اومد شاااااااااااااااااايد!تشريف ببرن خونهن دخترخانم براي منت نهادن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

k-b

New member
این که مرتب از دیگران ایراد میگیرم ولی خودم سر تا پا ایرادم خسته شدم
از اینکه میتونم کارم و درست انجام بدم و نمیدم خسته شدم
از اینکه کاغذ و یا آشغال و پسماند مواد غذایی رو روی زمین میندازم در حالی که سطل آشغال چند قدم اون طرف تره خسته شدم
از اینکه اگر برای گردش میرم توی طبیعت ولی بعدش خراب می کنم و یا آسیب میزنم به طبیعت خسته شدم
از اینکه میدونم دروغ بده و بازم دروغ میگم خسته شدم
از اینکه هنوز یاد نگرفتم به عقاید دیگران هر چی که هست احترام بزارم خسته شدم
.......
مارکو با این اوصاف تو راهکار لازم نداری تو کتک دلت میخواد!!!!:New (6): مخصوصا اون قسمت آشغال و آسیب به طبیعت و ...:sdasdasd:

leylii

New member
نه بابا کی گفته؟؟؟؟ خب وقتی از دختر خواستگاری میکنن باید برن خونش!!! تو کوچه که نمیشه
فرض کن داداش دختر همون موقع از راه برسه....واویلااااااااااااااااااااااااااااا:j58r36j3gcr4suxymup

نه وسط خیابون ...ی جایی مثه هتل ..جای عمومی شیک با خانواده دختره و پسر نه تنهایی وسط کوچه ...این خواستگاری نیست که .....اونم دفه اول دیداره اول که تا حالا پسر و دختر همو ندیده باشند بیرون باشه ..منظورم بود

Maryam.A

Well-known member
ازین ناراحتم که بچه هاهم وقتی میان طرفت که بهت احتیاج دارن

یا وقتی تحویلت می گیرن که خیلی به چششون جذاب شدی

بزرگا که هیچ...

STRUCTURE 66

New member
من هنوز نمیدونم چی میخوام !!! اذیتم نمیکنه بلکه دهنمو سرویس .....!

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

ســر سفـــــــــره کـ ... همیــن (الباقــی رو ...)

... بیخیـــش :

ازیـــن مستــر خیلی خوشش ویــاد ...

member13525.gif

1833.jpg

39_870906_L600.jpg

1295.jpg

parsa90

New member
اینکه هرکسی یه تاریخ مصرفی داشته باشه و وقتی نیازت بر طرف شد بیخیال طرف شی........................

eco.bio

New member
واااااااای نگو. چیزی تو ذهنت باشه نتونی تو سر یکی بکنی:25r30wi: یعنی کسی نباشه که حرفتو بفهمهههههههههه دیگه نهایت خودکشی به ادم دس میده:sad:

parnian24

New member
اينكه بعضيا نماز ميخونن تا براي غلطهاي اضافي شون عذاب وجدان نداشته باشن.

parnian24

New member
اينكه بعضيا تعارفهاي الكي ميكنن و خودشون رو خوب نشون ميدن.و خودشونو كاسه ي داغ تر از آش نشون ميدن كه بگن خيلي براشون مهمي و هواتو دارن ولي اصلن اينطوري نيستن و جاش كه بهشون بخواي تكيه كني همچين پشتتو خالي ميكنن كه ......:sad:

شفيع

Well-known member
اينكه بعضيا جاده رو يكطرفه ببينن و قضاوتهاي نادرست داشته باشن.

TaTi

مدیر بخش
انتــــــــ...ظار....:sad:

کی گفته ؟؟؟ منتظر بودن اصلام شیرین و ساده نیست!!!

بالا