چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

mexin

Well-known member
سلامت باشی عزیزم..
انشا<...شما هم خوشبخت بشی..
یه شوهر خوشتیپ و باخدا گیرت بیاد..
"بچه ها ایمان بخدا و تشابه فرهنگ 2خانواده خیلی مهمه"

eli جون ما پسر میباشیم.البته ببخشید ما زودتر نگفتیما. دعات رو دوباره تکرار کن و بجای شوهر بنویس همسر. ممنون:riz304:

*فرناز*

New member
فرناز جون بحث رو سیاسی نکن دیگه!!
بالاخره نفهمیدیم تو قصدت چیه حالا؟! ادامه تحصیل؟
شوهر؟
بازم ادامه تحصیل؟
یا دوباره ادامه تحصیل؟!:bunnyearsmiley:

سیاسی کدومه!!!:auizz3ffy9vla57584x همه جای ایران سرای من است
خب به تقدیر و قسمت که اعتقاد دارم!
با این وجود فکر میکنم برا ازدواج دیر نیس ولی درس خوندن شرایطش فقط تو این سن هست

eli m

New member
eli جون ما پسر میباشیم.البته ببخشید ما زودتر نگفتیما. دعات رو دوباره تکرار کن و بجای شوهر بنویس همسر. ممنون:riz304:

اوه برادر چطوری؟
نه بابا مشکلی نیست..
انشاء... یه دختر خوشگل و مومن و خانواده دوست گیرت بیاد..
آمین...
شیرینی آبجی الی محفوظ...بگو خب..

*فرناز*

New member
سلامت باشی عزیزم..
انشا<...شما هم خوشبخت بشی..
یه شوهر خوشتیپ و باخدا گیرت بیاد..
"بچه ها ایمان بخدا و تشابه فرهنگ 2خانواده خیلی مهمه"

شما معلومه همین الانشم خوشبختید امیدوارم خوشبختیتون ازینم بیشتر بشه

mexin

Well-known member
اوه برادر چطوری؟
نه بابا مشکلی نیست..
انشاء... یه دختر خوشگل و مومن و خانواده دوست گیرت بیاد..
آمین...
شیرینی آبجی الی محفوظ...بگو خب..

ممنون.چشم. شیرینی شما هم محفوظ میباشد :rose:

eli m

New member
شما معلومه همین الانشم خوشبختید امیدوارم خوشبختیتون ازینم بیشتر بشه

سلاااااامت باشی عزیزم...
من هم درس میخونم..هم سرکار میرم..زندگی هم میکنم..
یه مسئله فدای مسئله دیگه نکنیید...
زندگی پستی و بلندی داره ما باید همدل یاشیم تا سختیا رو باهمدیگه بگذرونیم..

*فرناز*

New member
سلاااااامت باشی عزیزم...
من هم درس میخونم..هم سرکار میرم..زندگی هم میکنم..
یه مسئله فدای مسئله دیگه نکنیید...
زندگی پستی و بلندی داره ما باید همدل یاشیم تا سختیا رو باهمدیگه بگذرونیم..

چشم عزیزم:riz304:

mexin

Well-known member
تور گردشگری ویژه آشنایی دختران و پسران

رئیس سازمان میراث فرهنگی در کتابش با عنوان "گردشگری با علایق ویژه در ایران" تور مجردها را معرفی کرده با این توضیح که دختران و پسران و زنان و مردان مجرد با شرکت در این تور می توانند با یکدیگر برای انتخاب همسر آینده آشنا شوند.

به گزارش مهر، کتاب تعاریف، مفاهیم، جاذبه ها و مسیرهای گردشگری با علایق ویژه در ایران عنوان کتابی نوشته محمد شریف ملک زاده، رئیس فعلی سازمان میراث فرهنگی است که چاپ سوم آن که در اسفند ماه 89 چاپ شده است.

وی در این کتاب برخی از تورهای گردشگری خاص را برای افرادی که قصدشان از ثبت نام، حضور در برنامه های تخصصی و استفاده از تورهای گردشی است، پیشنهاد کرده است. در این میان معرفی تورهای آشنایی دختران و پسران درحالی پیشنهاد شده است که این سازمان برگزاری تورهای مختلط با حضور جوانان دختر و پسر را به مقصد جاذبه های طبیعی با محدودیت اجرا می کند.

اما در کنار پیشنهاد ارائه تور مجردها، تورهای دیگری نیز معرفی شده است به عنوان مثال برگزاری تور همایشها و سخنرانی ها، یا بازدید رسانه ها و افراد از مراکز هسته ای ایران، تور اسکندر در ایران و هلی اسکی و اسکی اسکاندیناویایی، پیاده روی در شهرهای مختلف.

تور پیاده روی در شب هم پیشنهاد دیگر رئیس سازمان میراث فرهنگی است که برای رصد ستارگان و لمس پلی گون های نمکی در مناطق کویری ارائه شده است.

تور اسنوبرد وحشی، اسنوبرد اسکاندیناویائی و تور فرود از آبشار و هلی اسکی از جمله تورهای مورد تاکید ملک زاده است که هیچ کدام از آنها در برنامه تورهای داخلی دفاتر خدمات مسافرتی وجود ندارد. پیش از این تور عشایر به عنوان یکی از شاخه های علایق ویژه توسط چند آژانس مسافرتی برگزار شده بود که به دلیل عدم استقبال از آن، این تورها هم برچیده شد.

ملک زاده در این کتاب از 41 نفر از افرادی که به یاری او آمده اند از جمله، مدیران میراث فرهنگی 31 استان کشور تا مطالب آن را گردآوری کنند تشکر کرده و منتظر ارسال نظرات و پیشنهادهای صاحبنظران به نشانی ایمیلش است.

گردآوری : تلکس فا / مرجع خبر : تابناک

حالا بیا اینودرست کن! اول شغل رو بذارید واسه جونا بعد خودشون گردشگری میکنن و همسر هم پیدا میشه! اصلا مغزای متفکری هستن اینا!!

darya63

New member
دريا جون حرفات درسته
ولي همون يه سقفي كه ميگي ميدوني الان چقدر گرونه
يه واحد اپارتمان معمولي 300...400 ميليونه
اخه كدوم پسري اول زندگي اينقدر پول داره مگر اين كه باباش براش بخره

اره گلم حرفتو کاملا قبول دارم.متاسفانه واقعیت تلخیه:sad:
منم حرفم همینه دیگه!
میگم سخت نگیرید حالا حتما که نباید مالک خونه باشه...اجاره رهن...اینا هم میشن سقف بالاسر دیگه...درسته؟

ببینید من شوهرم تک پسر بود و بخاطر همین پدرو مادرش براش یه اپارتمان نقلی تهیه کردن
ما اول زندگی ماشین نداشتیم اما من کار کردم اون کار کرد و بلاخره یکسال نشد ماشین دار شدیم...شکر

حالا بین این خونه و ماشینی که داریم بخدا ماشینه برام خییلی عزیزتره
یه وقتایی از دهن پدر و مادرش میپره که خونه بتون دادیم این قلب من تیکه تیکه میشه

میخوام بگم لذت داشتن چیزی که خودت بدست بیاری هرچند به سختی خیلی بیشتر از چیزیه که راحت بدست بیاد ولی با منت...

eli m

New member
منم حرفم همینه دیگه!
میگم سخت نگیرید حالا حتما که نباید مالک خونه باشه...اجاره رهن...اینا هم میشن سقف بالاسر دیگه...درسته؟

ببینید من شوهرم تک پسر بود و بخاطر همین پدرو مادرش براش یه اپارتمان نقلی تهیه کردن
ما اول زندگی ماشین نداشتیم اما من کار کردم اون کار کرد و بلاخره یکسال نشد ماشین دار شدیم...شکر

میخوام بگم لذت داشتن چیزی که خودت بدست بیاری هرچند به سختی خیلی بیشتر از چیزیه که راحت بدست بیاد ولی با منت...

مرحباااااا..درووووووووود..

mexin

Well-known member
منم حرفم همینه دیگه!

درسته لذتش بیشتره دریا جون ولی حالا صاحب خونه هم شدی خیلی جلو افتادی.عیب نداره اونا بعضی وقتا یه چیزای میگن چون اونا الان جای پدر و مادرت هم هستن.فرض کن پدر و مادر خودت این خونه رو واسه تو شوهرت خریده بودن.هیچ فرقی نمیکرد!

darya63

New member
درسته لذتش بیشتره دریا جون ولی حالا صاحب خونه هم شدی خیلی جلو افتادی.عیب نداره اونا بعضی وقتا یه چیزای میگن چون اونا الان جای پدر و مادرت هم هستن.فرض کن پدر و مادر خودت این خونه رو واسه تو شوهرت خریده بودن.هیچ فرقی نمیکرد!

اره مکسین جان
اما من خودمم به حدی از این بار منتی که رو دوشمه خسته شدم و ارامشم واز دست دادم که بارها به شوهرم میگم بیا بریم از اینجا یه خونه رهن یا اجاره بگیریم تا ارامشم بم برگرده

ادم وقتی یه چیزیو نداره بواسطه احساس خلائ نداشتن اون چیز تلاش میکنه تا اونو بدست بیاره ولی وقتی داری خوب چرا دیگه تلاش کنی ؟
ناشکری نمیکنم ولی اگه این خونه نبود شاید ما تا الانم خونه بهتری براخودمون تهیه کرده بودیم
اما متاسفانه با داشتن همین خونه شوهرم دیگه حتی تلاششو برای بزرگ کردن و یا جابه جا کردنش هم نمیکنه.
چون محله مون بده و خونش خیلی کوچیکه و حتی افتاب و نور هم نداره و تاریکه

در صورتی که دوستای خودمو میبینم که همشون 2_5 سال نشد خونه دار شدن
بخدا اینو با چشمام دیدم که ازدواج مناسب و خوب برکتش زیاده و خدا خودش میرسونه (هرانکس که دندان دهد نان دهد)

درحد معقول همسرتون دستش به دهنش برسه و محتاج کسی نباشه کافیه
بقیه اش فقط شعور و معرفت ودرک و اخلاقشه

darya63

New member
حق با الی جان هست
شاید باورتون هم نشه اما تو زندگی یه وقتایی ادم لنگ پول یه نون هم ممکنه بمونه
منم تجربه اینو که میگم داشتماااااااااااا
اما جالب و شیرین ترین قسمتش اونجایی بود که تواوج نداری یهو خدا از یه جاهایی پول وارد زندگیت میکنه که خودتم توش میمونی
حالا بعد که متاهل شدید به این حرف من خواهید رسید
زندگی همینه دیگه بالا داره پایین داره

sakar

New member
مشاهده فایل‌پیوست 2683

شوهر میخواید پس؟؟!:smiliess (11):

عکس جالبیه و یکمی باور نکردنی شاید فتوشاپه بهرحال هرکسی عقیده ای داره...........
فکر کردن در مورد ازدواج یه معنی دیگش میتونه این باشه که طرف همسر میخواد اما بحث اینجا اینه که بعضیا به هیچ قیمتی حاضر به ازدواج نمیشن
چرا؟
اصلن ازدواج قیمتی داره که با قیمت یا بدون قیمت حاضر به ازدواج بشن
اگه مرگ بر مجردی باشه اون عده که نمیخوان ازدواج کنن چی میشن؟؟؟؟ مجبورن مطلقه باشن!!!!!!!!!!

swan20

New member
جالبه،تا الان همش بحث سرمسائل مالی بود!حالا من یه سوالی دارم!فک کنید یه پسری با شرایط کاری ومالی خوب،صاحب خونه،خانواده ی بسیار خوب،تحصیلات عالی:smilies-azardl (181وازنظر اخلاقی مورد تایید همه به خواستگاریتون میاد،ولی شما در برخورد اول قبل از این که صحبت هاتون حتی جدی بشه(منظورم خارج شدن از صحبتها وسوالاتی مثل رنگ موردعلاقه واینجورچیزاست)به خودتون میگید نه این نیمه گمشده من نیست!اولین فکری که اطرافیانتون و اون آقا راجع به شمامیکنن چیه؟اونوقتم به نظرتون فقط مشکلات اقتصادیه که مانع ازدواجه؟؟؟

آتشین

Well-known member
ای بابا منو وارد مسایل پیچیده نکنین
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین

بالا